USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 745-65-3. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 (745-65-3), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Prostaglandin E1 (PGE1), uga dikenal minangka alprostadil, minangka prostaglandin alami sing digunakake minangka obat. Ing bayi sing cacat jantung kongenital, iki digunakake dening injeksi alon menyang vena kanggo mbukak duktus arteriosus nganti operasi bisa dilakoni. Kanthi injeksi menyang penis utawa panggonan ing uretra, iki digunakake kanggo ngobati disfungsi ereksi.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 video


Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 karakter dhasar

Jeneng: Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1
CAS: 745-65-3
Formula molekul: C20H34O5
Bobot molekul: 354.48
Titik Nyelehake: 115-116 ° C
Panyimpenan Temp: 2 ° -8 ° C
warna: wêdakakêna putih


Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 (745-65-3) panggunaan ing siklus steroid

Names

Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 (CAS 745-65-3), uga disebut Avastin lan Mvasi.

Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 Dianggo

Bevacizumab minangka solusi kanggo ngladeni alon-alon dadi vena. Bevacizumab disedhiyakake dening dokter utawa perawat ing kantor medis, pusat infus, utawa rumah sakit. Bevacizumab biasane diwenehi sepisan saben minggu 2 utawa 3.

Sampeyan kudu njupuk menit 90 supaya sampeyan nampa dosis pertama sampeyan. A dhokter utawa perawat bakal nonton sampeyan kanthi rapet kanggo ndeleng carane awak bakal ditanggepi menyang bevacizumab. Yen sampeyan ora duwe masalah serius nalika sampeyan nampa dosis pertama sampeyan, biasane njupuk 30 kanggo menit 60 kanggo sampeyan nampa saben dosis sing isih ana ing pengobatan.

Injeksi Bevacizumab bisa nyebabake reaksi serius sak infus pengobatan. Yen sampeyan ngalami gejala sing ngisor iki, gunakake dhokter supaya langsung: angel narik napas utawa ambegan ambegan, nggeget, gemeter, sweating, headaches, chestpain, dizziness, rasa isin, siram, gatal-gatal, ruam, utawa senggol. Dokter sampeyan perlu ngetokake infus sampeyan, utawa nyegah utawa mungkasi perawatan sampeyan yen sampeyan ngalami efek samping utawa kasebut.

Cara Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 (745-65-3) karya

Kanggo perawatan erectile dysfunction (ED), alprostadil ngendhokna otot-otot halus corpus cavernosum; Nanging, mekanisme sing tepat ora dikenal. Katon yen efek kasebut amergo nambah konsentrasi intraselular AMP siklik. Alprostadil berinteraksi karo reseptor-membran khusus sing ngrangsang silikase adenylate lan ngangkat intrasel siklik AMP, anjog kanggo ngaktivasi kinase protein lan istirahat otot polos sing nyebabake. Tumindak iki mbandhingaké karo papaverine sing nyegah fosforilasi oksidatif sing dimediasi inaktivasi AMP siklis lan ngganggu mobilisasi kalsium nalika kontraksi otot. Alprostadil uga bisa mbangkitake tindakan vasoconstrictive of norepinephrine kanthi nyegah rilis neuronal norepinefrin lan bisa ningkatake tumindak neurotransmitter non -renergik, non-neurotransmiter vasodilator. Ing ngobati ED, alprostadil nyebabake degdegan kanthi nglangsa otot polos trabekular lan ngubengi arteri cavernosal lan cabang. Pelebaran arteri cavernosal diiringi kecepatan arus inflasi sing luwih dhuwur lan perlawanan resistensi vena sing luwih gedhe. Akibaté, spasi lacunar nggedhekake lan getih dadi tugel sekunder kanggo kompresi venule marang tunica albuginea. Kanggo entuk tumescence lan rigidity sing cukup, tunica albuginea kudu cukup kaku kanggo ngompres venules sing penetrating lan kanthi mangkono mblokir aliran keluar vena. Proses iki uga diarani mekanisme veno-oklusal. Alprostadil ora langsung ndadekake ejaculation utawa orgasme.

Ing perawatan duktus arteriosus gumantung cacat jantung kongenital, alprostadil njaga patologis duktum kanthi ngendhokna otot-otot halus duktus arteriosus. Alprostadil mung efektif yen diwenehi sadurunge ngrampungake penutupan anatomi saka duktus arteriosus. Pangopènan alprostadil menyang neonatus karo cacat jantung kongenital (aliran getih paru-paru sing diwatesi) nimbulaké paningkatan aliran getih pulmonal lan / utawa ningkatake pencampuran antarané sirkulasi sistemik lan paru-paru sing ndadékaké kenaikan sementara ing tekanan pira-pira oksigen arteri (PaO2) lan jenuh oksigen. Respon neonat sianotik kanggo terapi alprostadil uga gegandhengan karo pretreatment PO2. Tanggapan paling gedhe katon ing neonatus kasebut kanthi pretreatment rendah PaO2 (<20 torr), narrowing ductus arteriosus, lan sing 4 dina lawas utawa luwih enom. Neonates with PaO2 values ​​of 40 torr or more usually have little response to alprostadil.

Ing neonatus kanthi aliran getih sistemik sing diwatesi, administrasi alprostadil bisa nyebabake pencegahan utawa koreksi asam asetat, ningkatake hasil jantung kanthi tekanan darah sistemik sing luwih dhuwur, ningkatake volume pulsa femoral, ningkatake aliran getih lan fungsi ginjel, ngurangi gradien mudhun kanggo mundhak tekanan darah aorta (ing neonatus kanthi koarki aorta), lan / utawa ngurangi rasio tekanan arteri pulmonal kanggo nurunake tekanan aorta (ing neonatus kanthi gangguan balung aorta). Ora kaya neonat sianotik, khasiat alprostadil ing neonates acyanotik ora gumantung ing umur utawa pretreatment PaO2.

Pandhuan luwih lanjut

Alprostadil (Prostglandin E1) digunakake kanggo ngobati disfungsi erectile (ED) ing wong diwasa. Efektivitas alprostadil ing ngobati ED beda-beda karo sabab; tingkat respon umume luwih murah ing pasien karo ED amarga etiologi campuran dibandhingake karo ED amarga panyebab neurogenik, psychogenic, utawa vasculogenic. Wangun rong dosis sing dipasarake kanggo ngobati ED: produk transuretral (Muse) sing nggunakake obat pelet sing ditransfer menyang uretra lan injeksi (Caverject utawa Edex) sing disuntikake langsung menyang corpus cavernosa. Wangun dosis liyane kayata gel topikal lan sistem pangiriman liposomal non-invasif sing diselidiki. Miturut pedoman perawatan ED, inhibitor Tipe phosphodiesterase oral (inhibitor PDE5) dianggep terapi lini pertama. Pilihan perawatan baris liya kalebu injeksi intracavernous lan terapi intra-urethral. Terapi injeksi intracavernous yaiku perawatan nonsurgi paling efektif kanggo ED, kanthi respon bisa ditrima lan tetep. Nanging, iku nyebabake efek samping lan efek samping, kayata priapism lan fibrosis penile. Persetujuan FDA kaya ing ngisor iki: Caverject ing Juli 5, MUSE ing Oktober 1995, lan Edex ing Juni 1996.

Alprostadil lan prostaglandin liyane ing seri E alami ana ing plasenta lan duktus arteriosus janin. Prostaglandin E-tipe vasodilate arterioles kanthi istirahat langsung otot polos vaskular. Efek pharmacologic liyane kalebu peningkatan output jantung, dilebokake saka pembuluh darah sistemik lan paru-paru, dilulusake ductus arteriosus, inhibisi agregasi platelet, istirahat otot bronkial, ningkatake aliran getih ginjal, lan nambani wektu ngosongkan lambung. Alprostadil intravena dipigunakaké ing neonatus kanthi obstruksi arus metu ventrikel kanan utawa kiwa kanggo njaga patensi duktus arteriosus munggah nganti wektu operasi korektif utawa paliatif. Alprostadil umume luwih efektif ing neonatus karo getih pretreatment rendah PO2 lan sing umur 4 utawa kurang. Ing neonates luwih lawas saka dina 4, ana reaksi ing reaksi kusta ductal Gamelan sing kaku amarga owah-owahan postnatal ing tembok duktus arteriosus. Alprostadil intravena mbutuhake ngawasi ambegan sajrone administrasi amarga apnea berkembang ing neonatus 10-12. Alprostadil yaiku FDA sing disetujoni ing pasien pediatri minangka enom minangka neonatus. Prostin VR Pediatric disetujui déning FDA ing 1981.


Carane tuku Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Alprostadil, (PGE1), Prostaglandin E1 bubuk genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *