USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Boldenone Undecylenate (Equipoise) Bahan mentahan

Rating:
4.33 kejaba 5 adhedhasar 3 ratings customer
SKU: 13103-34-9. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal Boldenone Undecylenate (Equipoise) Bahan mentahan (13103-34-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Boldenone Undecylenate (Equipoise) Bahan baku video


Boldenone Undecylenate (Equipoise) Karakter dasar bahan mentahan

Jeneng: Boldenone Undecylenate (Equipoise) Bahan mentahan
CAS: 13103-34-9
Formula molekul: C30H44O3
Bobot molekul: 452.6
Titik Nyelehake: RT
Panyimpenan Temp: -20
warna: Lenga kuning


Boldenone Undecylenate Panggunaan bahan mentahan ing siklus steroid

Equipoise Names material Raw

Equipoise Bahan mentah biasane disebut kanthi Bold U, BU, Equipoise Raw materi, EQ dening bodybuilders utawa pemilik UGL.

Boldenone Undecylenate (Equipoise) Bahan baku Usage

Boldenone Undecylenate Bahan mentahan umum digunakake minangka minyak sing disuntik. Ing pasar, ana 200mg / ml, 250mg / ml, 300mg / ml, sawetara UGL malah digawe 350mg / ml lan 400mg / ml. Nanging, bakal kuwat banget disuntikake.

Boldenone Undecylenate Bahan baku utamane padha karo hormon Dianabol, kajaba hormon Dianabol kanggo nggunaake lisan lan ngemot senyawa 17AA lan mulane mung duwe setengah jam setengah urip. Equipoise Bahan mentah ora ngandhut grup 17AA sing ndadekake Dianabol manawa dadi cendhak, nyebabake EQ tetep ing awak luwih suwe lan mulane nggawe dadi luwih efektif kanggo mbangun massa lan kekuatan otot.

Boldenone Undecylenate Bahan mentahan, uga disebut EQ, digunakake dening bodybuilders lan atlet kanggo ningkatake massa otot, nambah daya tahan lan ngasilake produksi sel darah merah ing awak sing uga bisa nulak amarga sel getih abang nggawa oksigen lan yen getihmu sugih oksigen, sampeyan tahan maneh sajrone latihan utawa kinerja. Boldenone Undecylenate Bahan mentahan, utawa EQ populer ing kalangan atlet, bodybuilders lan penggemar fitness amarga menehi gain alon nanging anteng nalika siklus puncak sikil. Siklus kasebut diarani gain EQ. EQ bisa ditrapake ing dosis sing umume saka 200mg nganti 600mg saben minggu ora luwih saka rolas minggu.

Peringatan ing Boldenone Undecylenate Bahan mentahan

Minangka akeh wong sing nyathet, sampeyan ora bisa njupuk Clen luwih saka minggu 2 saben liyane. Iki amarga reseptor butuh wektu kanggo ngreset lan Clen ora bakal efektif yen sampeyan ora ngaso, lan ora ana jaminan yen reseptor sampeyan bakal padha.

Senajan tetep aktif sajrone wektu sing luwih suwe, bahan mentahan Equipoise disuntikake paling ora saben minggu dening para atlit. Paling umum digunakake ing dosis 200-400mg (4-8 ml, 50mg versi) saben minggu kanggo pria, 50-75 mg saben minggu kanggo wanita. Apa versi 25mg dadi mung produk sing kasedhiya, volume injeksi bisa dadi rada ora adil. Jadwal dosis bisa dipérang manèh, mbok menawa suntikan diwenehi saben dina kanggo nyuda rasa ora nyaman. Siji uga kudu ati-ati kanggo muter situs injeksi kanthi rutin, supaya ora bisa ngirit utawa infeksi. Ngomongi ukuran volume lenga bisa disuntikake menyang siji situs, sawijining abses bisa mbentuk sing mbebayani. Kanggo nyegah masalah kasebut, atlit biasane bakal matesi saben injeksi kanggo 3ml lan nggunakake maneh situs ora luwih saka sepisan saben minggu, luwih apik saben minggu liyane. Karo Equipoise Bahan mentahan iki mbutuhake nggunakake ora mung gluteus, nanging uga pinggir njaba kanggo situs injeksi. Mesthi kabeh masalah sing ana hubungane karo produk dosis 25mg lan 50mg diilangi karo versi steroid 100 mg lan 200mg / ml sing luwih anyar, sing ndadekake panganggo sing luwih dawa kabebasan lan injeksi.

Pandhuan luwih lanjut

Gugus serius Bahan Equipoise Bahan mentahan yaiku umur setengah dawa, sing paling sethithik 12 dina. Iki nyebabake wektu lengkap sawise injeksi pungkasan nalika tingkat kasebut ora cukup dhuwur kanggo anabolisme optimal, utawa ora cukup kanggo ngidini pemulihan kanggo kedadeyan. Solusi kanggo masalah iki yaiku nggunakake bahan mentahan Equipoise mung ing sadhuwure siklus.

Saliyane pilihan EQ liwat Dianabol, bahan Raw Material Equipoise wis bubar dadi popularitas lan dadi favorit para powerlifters. Pelatih nganggep EQ minangka pengganti pilihan kanggo Deca Durabolin, mung kanggo kasunyatan sing gain lan kualitas gain massa otot karo EQ kedadeyan tanpa efek samping mbebayani Deca. Kajaba iku, EQ duweni pangaruh positif marang sirkulasi getih ing kabeh awak, sing nyedhiyakake otot awak kanthi aliran getih maksimum sing perlu nalika sesi latihan lan / utawa ngangkat.

Ora dadi tukang massa sing cepet, tinimbang Bahan baku Equipoise bakal dipikirake kanggo nyedhiyakake massa otot kekuatan lan kualitas kanthi alon nanging tetep. Efek sing paling positif saka tamba iki katon nalika digunakake siklus maneh, biasane luwih saka 8-10 minggu. Getih otot ora mesthi dadi akeh Gamelan sing katon karo androgens, nanging ditemtokake lan ngalangi. Awit banyu ngombe ora nyumbang banget marang diametere otot, akeh ukuran sing diduweni sajrone siklus Equipoise Bahan mentahan bisa ditahan sawisé tamba wis ditetepake. Iku menarik kanggo dicathet yen structurally Equipoise Bahan mentahan lan obat bulking klasik Dianabol meh padha. Ing kasus Bahan baku Equipoise, senyawa iki nggunakake ester l7beta (undecylenate), nalika Dianabol yaiku alkilasi 17 alpha. Kajaba iku, molekul-molekul padha. Mesthi padha tumindak kanthi beda ing awak, sing nuduhake efek 17-methylation luwih saka mung khasiat oral saka steroid.

Iki minangka testosteron dasar lan bahan baku Equipoise Rack. Bahan baku Equipoise ngidini kanggo dosis sakabèhé dosis testosteron, tanpa nyugihake luwih akeh tinimbang asil pangarepan. Perkembangan estrogen kudu bisa dikendali karo tumpukan iki, nanging isih kudu tekan titik sing mbantu mbantu promosi anabolic. A gedhe wiwitan otot-bangunan tumpukan. Siklus gedhe kanggo kabeh pemula ing binaraga lan liya-liyane sing pengin ngolehake massa. Siklus ngasilake keuntungan massa kanthi sipat androgen sing moderat.

Boldenone Undecylenate Bahan mentahan

EQ iku jenis bahan mentah cair. Ngatur 10grams / 10ml.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Boldenone Undecylenate Raw materi Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku Boldenone Undecylenate Bahan mentahan: tuku Equipoise Bahan mentahan saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype online wakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Boldenone Undecylenate / Mbisakake bubuk mentahan kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Boldenone Undecylenate / Mbisakake bubuk mentahan kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.

Resep

Mengkhususake bahan mentahan Resep:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

50mls @ 200mgs / ml

  • 10g Boldenone Undecylenate Cairan bahan mentah
  • 17.5ml Ethyl Oleate (EO)
  • 16ml Grapeseed Oil (GSO)
  • 1.5ml BA (3%)
  • 7.5ml BB (15%)

40mls @ 250mgs / ml

  • 10g Boldenone Undecylenate Cairan bahan mentah
  • 13.3ml EO
  • 12 ml GSO
  • 1.2ml BA (3%)
  • 6ml BB (15%)

40mls @ 300mgs / ml

  • 12g Boldenone Undecylenate Cairan bahan mentah
  • 11.8ml EO
  • 10ml GSO
  • 1.2ml BA (3%)
  • 8ml BB (20%)

Referensi & kutipan produk

Boldenone Undecylenate: Efek samping Equipoise 8 Sampeyan bakal pengin Aja

Cathetan Suku

  1. Equipoise (Boldenone Undecylenate Injection) buletin teknis, kaca 1-9
  2. Analisis Steroid, diowahi dening Hugh LJ Makin, DB Gower, kaca 815-823
  3. Analisis Kimia Non-antimikroba Narkoba Veterinary in Food, diedit dening JackF. Kay, James D. MacNeil. Jian Wang, kaca 193

Pantai 3 kanggo Boldenone Undecylenate (Equipoise) Bahan mentahan

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Boldenone Undecylenate (Equipoise) Bahan mentahan genius

  2. dirating 4 metu saka 5

    Wendell -

    Iku angel kanggo nemokake karangan becik babagan subjek iki, Nanging, sampeyan muni kaya sampeyan ngerti apa sing ngomong babagan!

    Thanks

  3. dirating 4 metu saka 5

    Kermit -

    Aku pengin tuku Viagra saka sampeyan

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *