USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

CDP bubuk kolin

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 987-78-0. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal CDP bubuk kolin (987-78-0), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

CDP bubuk kolin video


Karakter dasar bubuk CDP CDP

Jeneng: CDP bubuk kolin
CAS: 987-78-0
Formula molekul: C14H26N4O11P2
Bobot molekul: 488.32
Titik Nyelehake: 172-175 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: wêdakakêna putih


CDP bubuk kolin kanggo nambah fungsi otak lan ngedongkrak ekstra

Jeneng: CDP bubuk choline, citicholine, Neurocoline

CDP bubuk bensin

Suplemen iki diwenehake kanggo nyegah utawa ngobati gangguan memori sing ana hubungane karo penuaan amargi ing kasunyatan manawa loro molekul sing dikarepake iku neuroprotective lan duweni potensi ningkatake pembelajaran. Sanadyan katon luwih efektif tinimbang phosphatidylcholine (PC) ing peran iki, sabanjure amarga uga nambah sintesis PC ing otak, potensine kaya sing cocog karo Alpha-GPC.

CDP-choline duwe sawetara potensial liyane migunakake gegayutan karo kognisi. Biasane digunakake minangka penambah memori ing bocah-bocah nom-nom, nanging senadyan sawetara paneliten rodent nyatakake yen iki bisa kanthi CDP-choline lisan, ora ana studi manungsa ing bocah enom ing wektu iki. Sawijining panaliten nyathet paningkatan dobel karo CDP-kolin dosis (sing perlu ditiru), lan CDP-kolin uga nduweni peran minangka senyawa anti-adiktif marang kokain lan (bukti wiwitan nyaranake) panganan uga.

Amarga CDP choline bisa ditularake, akeh dosis sing wis didokumentasikake tanpa katon efek samping. Dosis cumulative saben ngendi wae saka 250 nganti 1000 mg, ing dosis siji utawa rong dosis 8 nganti jam 12, umume dianggep aman lan efektif.

Apike, studi MIT nedahake yen efek dosis 4000 mg ora beda karo sing dosis 2000, sing nuduhake yen ora ana rejeki sing gedhe.

CDP choline kasedhiya ing kapsul lan bubuk. Sampeyan bisa larut sajrone banyu, lan sapérangan 95 saka dosis oral diserap dening awak.

Warning ing CDP bubuk choline

Ujicoba lan studi klinis nuduhake yen CDC choline durung nyatakake efek samping serius, sanajan ing dosis dhuwur. Tes toksikologi nunjukake yen ora ana efek serius marang sistem cholinergic lan wis ditrima kanthi becik, minangka ciri sing cocok kanggo perawatan saka macem-macem penyakit, trauma, lan kelainan.

Indigestion, nyeri sirah, insomnia, lan diare ora ana sing kacarita minangka efek samping. Ora ana panaliten babagan efek ing wanita ngandhut wis rampung, supaya sing ngandhut utawa nyusoni disaranake nyegah nggunakake CPD choline.

Pandhuan luwih lanjut

CDP choline minangka tambahan banget kanggo regimen tambahan user nootropic. Dadi, sawijining penemu memori sing bisa ditemokake, sing dikenal kanggo nambah memori lan nyegah mundhake memori sing gegandhengan karo penuaan, penyakit, lan luka.

Menehi tambah energi mental, luwih fokus, lan pamikiran sing luwih cetha. Ing kombinasi karo nootropics liyane iku potentiator kuat, lan nalika dibantol karo racetams tartamtu nggawe efek synergistic sing njupuk tambahan kognitif menyang tingkat sing ora tambahan bisa tekan tanpa liyane.

Klinis sing dites lan diteliti nganti pirang-pirang dekade, CDP choline wis ditampilake banget uga ditolerir sanajan ing dosis dhuwur, dosis dhuwur ora perlu kanggo nampa asil optimal. Ora ana efek samping serius sing didhokumentasikake lan disetujoni kanggo perawatan medis ing Eropa lan Jepang.

CDP choline iku sawijining suplemen sing bisa dimanfaatake kanthi cukup lan akeh ing antarane para pengguna nootropik. Yen sampeyan pengin entuk manfaat saka tumpukan nootropik, CDP choline iku sumber kolin worth nyoba.

(1) Apa CDP choline bubuk karya?
CDP Choline dihidrolisis dadi Choline lan sitidin ing usus, sawise nyebrang Barrier-Brain Barrier kasebut direformasi maneh menyang CDP Choline sing digunakake lan diserep liwat reseptor Acetylcholine sing disebabake ing pamikiran lan memori. Manfaat pelindung neuro sing disebabake dening CDP Choline pancen disebabake liwat pelestarian kardiolipin lan Sphingomyelin. Mekanisme tindakan liyane sing disaranake yaiku stimulasi sintesis glutathione. CDP Choline uga ningkatake tandha sinyal saka akeh reseptor kayata acetylcholine, norepinephrine, lan dopamin.

Ana isih akeh variabel sing kudu dipirsani kanthi ningkatake kemampuan kognitif. Minangka asil, banget angel kanggo nemtokake apa sing efektif CDP Choline bakal kanggo wong tartamtu. Iku kabeh nyedhaki kebutuhane dhewe lan kemampuan kognitif saiki uga pilihan gaya urip.

(2) BENEFITS lan EFEK
CDP choline minangka tambahan nootropik sing kuat sing ngetokke nootropik liya lan bisa dianggo dhewe kanggo nambah akeh aspek kognisi lan kesehatan otak:

• Memory Enhancement: CDP Choline mbokmenawa luwih dikenal kanthi kemampuan kanggo nambah memori lan nyegah memori mundhut. Iku kerep digandhengake karo anti-aging lan wis diteliti minangka perawatan potensial kanggo penyakit Alzheimer.
• Energi Mental Tambah: Ndhawatake energi mental puncak penting kanggo kabeh wong, saka siswa ngadhepi ujian kanggo wong tuwa sing nandhang saka mental alon-mudhun kerep digandhengake karo tuwa. Uji klinis nuduhaké yèn CDP Choline duwé pengaruh positif ing energi mental, nambah bioenergetik lobus frontal lan ngurangi nolak kognitif sing ana hubungané karo penuaan.
Fokus sing luwih apik lan Konsentrasi: CDC choline bisa ningkatake kemampuan kanggo konsentrasi kanggo wektu sing luwih suwe kanthi gangguan sing kurang, sing penting kanggo sinau, nguwaosi skill anyar, utawa ngrampungake tugas rumit lan mental. Studi-studi nuduhaké yèn iki bener sanajan ing kasus kahanan serius kayata stroke, cedera otak, lan penyakit Alzheimer.
• Potentiating lan Amplifying Nootropics Liyane: Akeh wong sing ngidini nootropic nganggep CDP kolin kudu nalika mbangun sembarang tumpukan utawa kombinasi tambahan. Sumber kolin sing luar biasa, kerjane kanthi apik karo racun kelas nootropik, nggawe efek sing luwih kuat lan uga nyegah pusaka cilik sing kadhangkala ana hubungane karo racetam. Wis ditampilake kanggo nambani kacilakan kognitif nalika penyakit Alzheimer nalika digunakake kanthi kombinasi karo piracetam.

CDP choline Powder Raw

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

CDP choline Recipe Powder Raw

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Pemasaran bubuk CDP CDP

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk CDP saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

COA 987-78-0 CDP bubuk serbaguna AASRAW

HNMR

987-78-0 CDP bubuk choline AASraw HNMR

Referensi & kutipan produk

CDP Choline Powder: Review & Benefits & Side Effects-Pure Nootropics