Cetilistat (Oblean) bubuk

Rating:
2.78 kejaba 5 adhedhasar 9 ratings customer
Kategori: Tags: , , , ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanthi urutan massa bubuk Cetilistat (Oblean) (282526-98-1), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Cetilistat (Oblean) bubuk yaiku obat sing dirancang kanggo nambani obesitas. Tumindak kanthi cara sing padha kaya obat orlistat (Xenical) kanthi nyegah lipase pankreas, sawijining enzim sing ngeculake trigliserida ing usus. Kanthi inhibiting breakdown lan penyerapan lemak sakteruse saka usus, inhibitor lipase ngurangi asupan lemak lan kalori, saéngga mbantu ngurangi bobot.

Product Description

Cetilistat (Oblean) bubuk video


Karakteristik bubuk I.Cetilistat (Oblean):

Jeneng: Cetilistat (Oblean) bubuk
CAS: 282526-98-1
Formula molekul: C25H39NO3
Bobot molekul: 316.31
Titik Nyelehake: 190-200 ° C
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: Gray Powder


II. Cetilistat (Oblean) siklus bubuk

1. Jeneng:

Jeneng kimia: Cetilistat bubuk
Brand Names: Oblean bubuk

2. Cetilistat (Oblean) bubuk Dianggo:

Wêdakakêna Cetilistat (Oblean) minangka inhibitor lipase pankreas, sawijining enzim sing ngeculake trigliserida ing usus. Tanpa enzim iki, trigliserida saka diet dicegah saka dihidrolisis dadi asam lemak bebas sing bisa diserap lan ditinggalake supaya ora diilangi. Obat iki, nalika padha karo bubuk orlistat tamba sing disetujoni dening FDA, bisa uga duwe profil efek sisih sing luwih ditrima amarga struktur molekul sing beda. A nyoba 2 fase sinau obesitas 612, subjek diabetes karo BMI saka 28 kanggo 45 kg / m2 liwat periode perawatan 12-minggu. Wêdakakêna Cetilistat 80 lan 120 mg mundhut bobot mundhut pinunjul tinimbang karo placebo (kg 3.85 lan 4.32 kg vs. 2.86 kg). Oblean bobot-induced bobot mundhut padha karo mundhut bobot ngrambah karo orlistat bubuk (3.78 kg). Wêdakakêna Cetilistat uga ditrima kanthi apik lan nuduhake kurang cendhak amarga efek samping tinimbang ing plasebo lan kelompok bubuk orlistat. Given that discontinuation in the group powder of orlistat was significantly worse than in 120 mg Oblean powder and placebo groups, lan kabeh amarga gastrointestinal adverse events, bubuk Cetilistat bisa dadi inhibitor lipase pilihan kanggo nampa penurunan berat badan. Uji coba Phase 3 saka bubuk Oblean saiki ana ing Jepang.

3.What dosis bubuk Oblean?

Oblean dosis bubuk diwenehake minangka kapsul 60mg kanggo administrasi sacara oral. Obat iki dijupuk kanthi jajanan kanggo njaga supaya bisa dianggo nalika panganan dicerna, supaya panyerapan lemak saka diet bisa dikurangi kanthi efektif. Dokter sampeyan bakal maringi pitutur babagan jumlah obat sing dianggep saben dosis, minangka dosis saben dina sing dibutuhake. Penting banget kanggo nglakoni instruksi kasebut. Aja njupuk luwih saka dokter sampeyan nyuwun supaya sampeyan njupuk.

4.How bubuk Cetilistat gawa?

Wêdakakêna Cetilistat yaiku wêdakakêna bobot kang dipigunakaké sajroning kombinasi karo diet kalori sing kurang. Tumindak kanthi mblokir jumlah lemak sing gedhé saka dicerna lan diserap menyang awak. Wêdakakêna bobot wêdakakêna diklasifikasikake minangka inhibitor lipase lan kerjane kanthi langsung ing sistem pencernaan ing endi ngalangi tumindak enzim lipolitik sing disebut lipase. Lipase iki yaiku apa sing digunakake dening awak kanggo nyeret lemak kasebut. Nanging, nalika obat kasebut ditindakake ing sajrone panedhaan, dheweke ngubungake lipase, saengga bisa nyegah lemak kasebut. Lemak sing ora dihidrolisis diencerke ing endhog, sing ningkatake ekskresi lemak fecal lan nyerepake panyerapan lemak. Nalika dipigunakaké bebarengan karo diet kalori sing kurang, bisa mbiyantu ningkatake bobot awak lan dadi luwih gampang kanggo pasien sing duwe bobot entheng kanggo mbentuk maneh, saéngga ningkatake kemungkinan mundhut bobot. Cara sing dipigunakaké padha karo bubuk orlistat lawas kanthi nyegah lipase pankreas.

5.Warning:

Sampeyan ora dianjurake kanggo njupuk kapsul 3 luwih saka jam 24.

Langsung pindhah menyang departemen darurat paling cedhak yen sampeyan nandhang reaksi alergi. Gejala sing biasané digandhengake karo reaksi kayata nyebabake napas utawa nglangi, sesak dada, dadi gedhe, rashes kulit, lan senggol.

Cetislim ora tansah cocok kanggo kabeh pasien. Tansah saranake panyedhiya kesehatan sing sadurunge nggunakake obat iki yen sampeyan ngandhut, nyusoni, nyoba ngandhut, nggunakake obat liya (resep utawa non-resep), nggunakake produk utawa suplemen herbal, utawa yen sampeyan duwe alergi utawa kesehatan liyane masalah.

Dosis sing bener saka bubuk Oblean lan resep umum gumantung marang pasien lan kondisi sing diobati. Aja nyetel dosis tanpa persetujuan saka panyedhiya kesehatan sampeyan. Prodhuk iki mung digunakake minangka diwènèhaké lan dipréntah.

6.Cetilistat Powder Raw:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Resep Bubuk 7.Oblean:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

8.Cetilistat (Oblean) bubuk Pemasaran:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

9.Does Cetilistat (Oblean) bubuk Apa Sembarang Efek Side?

Pasien ngobati obesitas karo bubuk Cetislim bisa nandhang efek samping. Sampeyan kudu ngandhani dokter yen kedadeyan kasebut. Sawetara conto diwenehi kene:

Lemak ing dhingklik
Cramp abdomen
Flatus kanthi discharge
Menyang lenga
Penyumbat mellet
Flatulence
Lara weteng
Diare
Lembar bangkekan
Rontok hidung
Sering ngombe
Pain ing weteng
Senajan reaksi sing umume dianggep luwih umum, efek samping serius bisa uga dumadi. Konsultasi karo dokter kasebut kanthi teliti, supaya iki kedadeyan.


III.Cetilistat (Oblean) bubuk HNMR

Kita pemasok bubuk Cetilistat, bubuk Oblean untuk dijual, (282526-98-1) hplc≥98% | AASraw HNMR


IV. Carane tuku bubuk Oblean: tuku bubuk Cetilistat saka AASraw?

1.Untuk kontak karo sistem pitunjuk email, utawa perwakilan layanan skype online (CSR) online.
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Bubuk Anti-Obesitas: bubuk Cetilistat vs Orlistat bubuk Sumber alami Orlistat wêdakakêna kanggo bobot mundhut-An tamba mundhut lemak apik tenan sampeyan kudu ngerti !!! Cetilistat wêdakakêna bubuk mentahan kanggo bobot mundhut


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

Pantai 9 kanggo Cetilistat (Oblean) bubuk

  1. dirating 4 metu saka 5

    Otilia -

    Aku disaranake blog iki dening sedulurku.

    iku luar biasa! Thanks! liwat viagra counter

  2. dirating 1 metu saka 5

    Earle -

    Aku pengunjung biasa, kepiye sampeyan kabeh? Posting iki dikirim ing situs iki apik banget.
    Aku entuk akeh viagra kanggo wong

  3. dirating 3 metu saka 5

    Margery -

    ngendi aku bisa tuku viagra ing uk

  4. dirating 4 metu saka 5

    charity -

    aku pengin tuku viagra, apa murah viagra?

  5. dirating 4 metu saka 5

    Mason -

    terus saya digunakake kanggo maca kiriman cilik, nanging aku bisa nemokake akeh artikel apik ing kene

  6. dirating 2 metu saka 5

    Nan -

    ana pil vagina wanita?

  7. dirating 1 metu saka 5

    Everette -

    Aku nggoleki viagra kanggo woomen

  8. dirating 5 metu saka 5

    Suzanna -

    군포 출장 아가씨
    Hi aku kavin, iki pisanan kanggo ngomentari ngendi wae, nalika aku maca tulisan iki
    Aku mikir aku uga bisa nggawe komentar amarga paragraf wigati. Uga aku sinau akeh babagan bubuk Cetilistat (Oblean) saka artikel iki, akeh thanks

  9. dirating 1 metu saka 5

    Elliott -

    대전 대전 출장 샵
    Iki minangka gagasan gedhe babagan topik blogging.
    Sampeyan wis nyentuh sawetara titik fastidious kene.

    Sembarang cara tetep ngluwihi wrinting. Aku bakal bali luwih kerep marang sampeyan

Tambah review