Dapoxetine hcl bubuk Produsen & Pabrik
Pangiriman Domestik Kanggo Eropa, AS, Kanada, Australia!
Wigati dimangerteni: AASraw ora menehi wewenang pengecer.

Dapoxetine bubuk HCL

Rating: SKU: 129938-20-1. Kategori:

AASraw minangka produsen profesional bubuk mentah dapoxetine hidroklorida murni sing duwe laboratorium independen lan pabrik gedhe minangka dhukungan, kabeh produksi bakal ditindakake miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak. Sistem pasokan stabil, pesenan eceran lan grosir bisa ditampa. Sugeng rawuh ing pesenan saka AASraw!

Kutipan Cepet Kanggo Pesenan Cilik

Yen sampeyan kudu tuku produk iki kanthi akeh, gunakake saluran VIP kanggo entuk rega sing paling kompetitif.?

Kutipan pesenan akeh

Product Description

1. Dapoxetine hydrochloride powder video-AASraw

Dapoxetine hydrochloride powder Karakter dhasar

Jeneng: Dapoxetine hydrochloride
CAS: 129938-20-1
Formula Molekuler: C9H7ClN2O5
Bobot molekul: 258.62
Titik Nyelehake: 175-179 ° C
Panyimpenan Temp: -20 ° C Freezer
warna: Bubuk kristal putih

Apa Dapoxetine Hydrochloride Powder?

Wêdakakêna Dapoxetine hydrochloride minangka inhibitor reuptake serotonin selektif sing cendhak, bahan aktif sing didol kanthi jeneng merek "Priligy" . iki cepet dikembangaké kanggo perawatan saka masalah ejakulasi durung wayahe ing wong diwasa umur antarane 18 lan 64 taun duo kanggo onset kanthi cepet. Nalika wong diwasa njupuk bubuk dapoxetine hydrochloride, bisa nambah wektu njupuk kanggo ejakulasi lan bisa nambah kontrol liwat ejakulasi, kanggo mbantu dheweke tahan luwih suwe sadurunge klimaks.

Nganti saiki, bubuk dapoxetine hidroklorida minangka obat oral sing pisanan lan siji-sijine sing disetujoni khusus sing digunakake kanggo ngobati ejakulasi dini (PE). Asia, Afrika, Meksiko, Australia lan negara liyane. Saiki, bubuk dapoxetine hidroklorida durung disetujoni dening Food and Drug Administration (FDA) ing Amerika Serikat.

Nanging, iki ora bakal mengaruhi wong tuku bubuk dapoxetine hidroklorida online.Ing donya pas wektune iki, gampang banget kanggo nemokake panyedhiya bubuk dapoxetine hidroklorida liwat internet, kangelan yaiku carane supaya bubuk dapoxetine hidroklorida berkualitas tinggi saka pemasok sing bisa dipercaya.

Kepiye cara kerja bubuk Dapoxetine Hydrochloride?

Wêdakakêna dapoxetine hidroklorida dianggo kanthi ningkatake aktivitas serotonin ing sistem saraf,serotonin minangka neurotransmitter sing melu transmisi informasi antarane sel saraf.Iku nindakake macem-macem tugas awak lan bisa nambani swasana ati, kuatir, lan penyakit depresi kanthi luwih sukses. Bebarengan karo tundha ejakulasi, bubuk dapoxetine hidroklorida melu ngirim saraf Sinyal sing nyebabake. Iki ditindakake kanthi ngalangi panyerepan serotonin, sing nambah durasi efek kasebut.

Cara Njupuk Bubuk Dapoxetine Hydrochloride & Dosis sing Tepat

Wêdakakêna dapoxetine hidroklorida mung kudu dijupuk siji nganti telung jam sadurunge aktivitas seksual amarga bisa ndawakake wektu kanggo ejakulasi kaping loro nganti telu lan tundha ejakulasi..Iku paling apik yen dijupuk minangka perlu lan ora dimaksudaké kanggo saben dinten use.Alkohol ngirim ora dikonsumsi nalika njupuk dapoxetine hydrochloride bubuk minangka efek salabetipun kayata drowsiness, pusing, lan sluggish kaping reaksi bisa worsen.Dapoxetine hydrochloride bubuk kudu dijupuk sapisan dina ing dosis 30mg minangka wiwitan. Siklus perawatan uji coba bubuk Dapoxetine hidroklorida khas suwene patang minggu utawa paling sethithik enem dosis. Yen efektifitas ora cukup, kekuatan bisa nganti 60mg.

Suwene suwene bubuk Dapoxetine Hydrochloride?

Wêdakakêna dapoxetine hidroklorida minangka zat sing ora larut banyu sing bisa diserap kanthi cepet ing awak. Biasane efektif sajrone 1-3 jam sawise njupuk, nanging kadhangkala efeke bisa nganti jam 12. Setengah umur bubuk dapoxetine hidroklorida dosis 30g yaiku jam 18.7, lan jam 21.9 kanggo dosis mg 60. Sawetara kacarita nyatakake bubuk dapoxetine hidroklorida efektif ing kira-kira 8 saka wong 10. Wong-wong iki kudu ngelingi dobel utawa kaping telu saka durasi ereksi sadurunge ejakulasi. Nanging, bubuk dapoxetine hidroklorida ora tamba lan mung dianggo nalika dijupuk.

Saka titik ing ndhuwur kanggo ndeleng manawa ora kabeh wong entuk manfaat saka bubuk dapoxetine hidroklorida. Yen sampeyan pengin tuku bubuk dapoxetine hidroklorida online, pilih produsen bubuk dapoxetine hidroklorida sing becik sing kudu dipikir dhisik, sing bisa nyegah tuku bubuk dapoxetine hidroklorida palsu.Lan, AASraw minangka pilihan sing apik, diklaim nyedhiyakake bubuk dapoxetine hidroklorida berkualitas tinggi kanthi rega pabrik sing apik.

Apa Dapoxetine Hydrochloride Powder Efektif?

Data bubuk dapoxetine hidroklorida kanthi jelas nuduhake yen wong sing njupuk bubuk dapoxetine hidroklorida kanggo perawatan ejakulasi durung wayahe ngalami perbaikan sing signifikan ing fungsi seksual.,uga ing kontrol ejakulasi,kepuasan seksual kanggo wong lan partners,lan IELT (Intravaginal Ejaculatory Latency Time).

Apa Efek Samping Dapoxetine Hydrochloride Powder

Wêdakakêna dapoxetine hidroklorida wis ditrima kanthi apik nalika dijupuk.Nanging bisa nyebabake sawetara efek samping sing umum, kayata: mual, pusing, sirah, semaput lan diare, lsp. utawa kejang, mungkasi njupuk bubuk dapoxetine hidroklorida langsung lan njaluk bantuan medis langsung.

Dapoxetine Hydrochloride Powder Stack Raws Liyane

①Sildenafil + Dapoxetine

Sildenafil + Dapoxetine minangka kombinasi saka rong obat: Sildenafil Powder lan Dapoxetine hydrochloride Powder, sing ngobati disfungsi ereksi lanang lan ejakulasi dini. lan mbisakake degdegan sawise stimulasi seksual.Dapoxetine hydrochloride Powder minangka inhibitor reuptake serotonin selektif (SSRI) sing ningkatake tingkat serotonin ing saraf kanggo nambah wektu kanggo ejakulasi lan nambah kontrol liwat ejakulasi.

Tadalafil + Dapoxetine

Panggunaan utama obat kombinasi Tadalafil + Dapoxetine, sing ngandhut "agen impoten," yaiku perawatan disfungsi ereksi (impotensi) lan ejakulasi awal ing lanang.Tadalafil bubuk lan Dapoxetine hidroklorida Powder loro-lorone bahan ing Tadalafil + Dapoxetine.Tadalafil Powder dianggo kanthi nyegah enzim phosphodiesterase saka bejat mudhun cGMP, kang siji nyebabake otot Gamelan kanggo ngendhokke lan arteri getih ing zakar kanggo vasodilate (wide). Kanthi nambah tingkat serotonin ing saraf, Dapoxetine hydrochloride Powder nambah kontrol ejakulasi lan ndawakake wektu kanggo ejakulasi.

Dapoxetine, nalika dijupuk bebarengan karo sildenafil, bisa nurunake tekanan getih, bisa uga nalika ngadeg. Mangga takon dhokter sadurunge njupuk obat kasebut bebarengan.

Kepiye tuku bubuk Dapoxetine Hydrochloride Online?

Dapoxetine hydrochloride minangka obat resep sing mung bisa ditampa saka dokter,ora bisa njaluk liwat counter apotek. Yen sampeyan kudu tuku bubuk dapoxetine hidroklorida lan pengin pesen online saka penjual bubuk dapoxetine hidroklorida sing dipercaya,AASraw Produsen minangka pilihan sing apik, wêdakakêna dapoxetine hidroklorida borongan lan eceran ditrima, bisa njamin pangiriman sing aman ing kemasan sing wicaksana.

Dapoxetine hydrochloride powder Testing Report-HNMR

Dapoxetine hydrochloride HNMR

Apa HNMR lan Apa sing diarani spektrum HNMR?H Nuclear Magnetic Resonance (NMR) spektroskopi minangka teknik kimia analitik sing digunakake ing kontrol kualitas lan riset kanggo nemtokake isi lan kemurnian sampel uga struktur molekul. Contone, NMR bisa nganalisis campuran sing ngemot senyawa sing dikenal. Kanggo senyawa sing ora dingerteni, NMR bisa digunakake kanggo cocog karo perpustakaan spektral utawa kanggo nyimpulake struktur dhasar kanthi langsung. Sawise struktur dhasar dikenal, NMR bisa digunakake kanggo nemtokake konformasi molekul ing solusi uga sinau sifat fisik ing tingkat molekul kayata ijol-ijolan konformasi, owah-owahan fase, kelarutan, lan difusi.

Dapoxetine Hydrochloride(129938-20-1)-COA

Dapoxetine Hydrochloride(129938-20-1)-COA

Carane tuku Bubuk Dapoxetine Hydrochloride saka AASraw?

❶Kanggo hubungi kita liwat sistem inquiry email kita, utawa ninggalake nomer whatsapp kanggo kita, customer service representative(CSR) kita bakal hubungi karo sampeyan ing 12 jam.

❷Kanggo menehi kita jumlah lan alamat sing ditakoni.

❸CSR kita bakal menehi kutipan, istilah pembayaran, nomer nelusuri, cara pangiriman lan perkiraan tanggal rawuh (ETA).

❹Pembayaran rampung lan barang bakal dikirim ing 12 jam.

❺Barang ditampa lan menehi komentar.

Penulis artikel iki:
Dr. Monique Hong lulus saka UK Imperial College London Fakultas Kedokteran

Penulis Jurnal Ilmiah:
1. CC Carson
Departemen Bedah, Divisi Urologi, Universitas Carolina Utara, Chapel Hill, NC,
2. I. Eardley
Rumah Sakit Universitas St. James, Leeds, Inggris,
3. DJ Walker
Eli Lilly and Company, Indianapolis, IN, USA
4. WH Cordell
Eli Lilly and Company, Indianapolis, IN, USA
Ora ana cara dhokter / ilmuwan iki nyetujui utawa nyengkuyung tuku, adol, utawa nggunakake produk iki kanthi alesan apa wae. Aasraw ora duwe afiliasi utawa hubungan, diwenehake utawa liya, karo dokter iki. Tujuan nyebutake dhokter iki yaiku kanggo ngakoni, ngakoni lan muji karya riset lan pangembangan lengkap sing ditindakake dening para ilmuwan sing nggarap zat iki.

Cathetan Suku

[1] Safarinejad MR. "Retraction Cathetan: Keamanan lan khasiat dapoxetine ing perawatan ejakulasi durung wayahe: sinau kaping pindho, dikontrol plasebo, dosis tetep, kanthi acak."2023 Mei; PMID: 36807610.

[2] Gao P, Liu X, Zhu T "Fungsi vital DRD4 ing dapoxetine medicated perawatan ejakulasi dini"Andrology.2023 Feb 6.PMID:36746766.

[3] Zhong C, Li C "Alasan lan strategi perawatan kanggo mungkasi perawatan dapoxetine ing pasien ejakulasi prematur ing China: Sinau observasional retrospektif." Andrologia.2022 Agustus; PMID: 35324028.

[4] Kaufman JM, Rosen RC, Mudumbi RV, Tesfaye F, Hashmonay R, Rivas D. Manfaat perawatan dapoxetine kanggo ejakulasi dini: asil saka uji coba tahap III sing dikontrol plasebo.BJU Int 2009;103: 651-8.

[5] McMahon C, Kim SW, Park NC, Chang CP, Rivas D, Tesfaye F, et al. Pengobatan ejakulasi dini ing wilayah Asia-Pasifik: asil saka fase III double-blind, studi kelompok paralel dapoxetine .J Sex Med 2010;7:256-68.


Entuk kutipan Bulk