Pabrik Produsen bubuk Lemak Loss paling apik
AASraw minangka produsen profesional bubuk steroid anabolik kanthi pangiriman aman!

AASraw nyedhiyakake macem-macem bubuk bobot kanthi pasokan stabil, kabeh produksi rampung miturut peraturan cGMP lan kualitas bisa dilacak kapan wae. Kajaba iku, pesenan akeh bisa didhukung kanthi rega sing paling kompetitif.

Kepiye Orlistat Bisa Dadi Obat Berat

Tuku Bobot Mundhut Powder

1. Bobot Mundhut Sajarah Tamba

Obat-obatan rugi bobot pisanan, sing diarani reducer lemak nalika iku, kasedhiya ing 1800s pungkasan. Senajan obat kasebut nyebabake sawetara efek samping sing abot, iku terus kasedhiya kanggo nggunakake nganti 1960s.

Obat anyar sing dikenal minangka Dinitrophenol dicathet ing 1930s lan dadi populer ing ngatur bobot awak. Obat iki ngasilake efek thermogenic ing awak, kanthi gampang ngurangi bobot awak.

Ing tengah-tengah 1950s, amphetamines kasedhiya lan ternyata dadi pilihan bobot awak. Kanthi gampang nandhang bobot awak kanthi nyegah napsu. Sayang, ningkatake risiko hipertensi pulmoner, asilake mundur saka pasar ing 1968.

Ing 1970s, ephedrine dadi perawatan kanggo menehi bobot. Nanging, tamba kasebut nyebabake sawetara reaksi sing saleh lan ngasilake zat berbahaya.

Ing 1973, fenfluramine dadi disetujoni minangka suplemen bobot awak. Populasi kasebut tambah banget ing 1992 nalika digabungake karo phentermine kanggo nggawe obat bobot mundhut dikenal minangka fen-phen. Sadhilone, obat kasebut nimbulaké sawetara akibat ala, sing nyebabake mundur saka pasar ing 1997. Ing abad 21st, tamba bobot mundhut, akeh adhedhasar formulasi jamu, mbanjiri pasar.

( 6 21 14 )↗

Sumber Dipercaya

PubMed Central

Database sing dihormati saka Institut Kesehatan Nasional
Menyang sumber

2. Klasifikasi Obat Penurunan Berat Badan

Obat-obatan kanggo ngilangi bobot diklasifikasèkaké dadi telung kategori utama miturut mekanisme tumindak lan minangka berikut:

 

(1) Suppressant napsu (Diet)

Obat-obatan sing ngedhunake panganan kasebut disebut agen simpati. Biasane nyuda nafsu makan nalika ngasorake satiety luwih awal. Kasiyan yaiku rasa "kepenuhan" utawa kepuasan sing ditampa saka mangan. Suppressants appetite fungsi dening niru neurotransmitter ing otak manungsa sing kontrol appetite, dikenal minangka noradrenaline (NA).

 

Obat-obatan kasebut duwe struktur kimia sing padha karo NA lan bisa; minangka asil ikatan karo reseptor sing padha karo noradrenalin. Obat kasebut uga ningkatake aktivitas noradrenalin ing "pusat pakan" otak manungsa, hipotalamus. Hipotalamus manungsa ngontrol keseimbangan energi ing sistem awak. Informasi babagan nyimpen energi individu disintesis ing hipotalamus sing ngatur asupan pangan lan napsu. Ikatan lan aktivitas noradrenalin ing hipotalamus duweni efek nyuda ing napsu. Obat-obatan kasebut kalebu:

❶ Lorcaserin HCL(Belviq) CAS: 1431697-94-7

❷ Rimonabant HCL CAS: 158681-13-1

❸ DNP CAS: 119-26-6

 

(2) Fat Burning

Obat-obatan sing ngobong lemak bisa mbantu ngilangi lemak kanthi nyuda ngidam, nambah metabolisme, lan njaga napsu sing sehat. Dheweke uga bisa nggedhekake potensial latihan kanthi nambah energi lan fokus. Obat-obatan kasebut kalebu:

❶ Synephrine CAS: 94-07-5

❷ DMAA/1,3-Dimethylpentylamine CAS: 13803-74-2

 

(3) Nambah pencernaan

Obat-obatan sing ngurangi bobote iki bisa ngganggu kemampuan sistem pencernaan kanggo nyerap nutrisi tartamtu ing panganan. Kayata, Orlistat dikenal kanggo mblokir breakdown lemak lan mulane nyegah panyerapan lemak. Sawetara suplemen liyane wis diterapake kanggo ngurangi panyerapan kalorik lan pencernaan inhibisi. Ing postingan iki, kita bakal ngrembug babagan obatan kasebut ing ngisor iki:

❶ Orlistat CAS: 96829-58-2

❷ Cetilistat CAS: 282526-98-1

Gambar wêdakakêna Fat Loss 01

3. Wêdakakêna bobot mundhut paling populer ing pasar

(1) Orlistat CAS: 96829-58-2

Orlistat minangka inhibitor lipase pankreas lan gastric kuat. Kabeh trigliserida ing diet dimetabolisme kanthi bantuan lipase lan pankreas. Lipase enzimatis ngeculake trigliserida dadi asam lemak bebas sing bisa digunakke ing usus cilik. Inhibitor lipase lambung lan pankreas mbentuk ikatan karo lipase pankreas lan lambung ing lumen usus cilik lan weteng sing nggawe enzim iki ora bisa dianggo kanthi bener.

Liwat inhibisi tumindak lipase kasebut, pencernaan lemak ing diet uga dicegah, lan trigliserida diekskripsikake ing endhut. Orlistat obat mundhut bobot nyegah sekitar 30 persen saka lemak nutrisi saka dhaharan saka diserap menyang sistem awak manungsa (nalika 30 persen energi ing dhaharan diwenehake dening trigliserida). Pengurangan bobot rata-rata sawise setahun kanthi gabungan Xenical (orlistat) lan owah-owahan gaya urip yaiku watara kg 8.5.

Bebarengan karo nyuda panyerepan trigliserida dietary, bubuk wedhi utawa orlistat wis ditemokake:

  • Nduweni efek positif ing tekanan getih;
  • Ngurangi panyerepan kolesterol lan mulane tingkat kolesterol (bebarengan karo kolesterol LDL);
  • Ningkatake resistensi insulin; lan
  • Ningkatake kontrol glikemik.

Dianggep umum yen efek gastrointestinal orlistat tumindak kanthi cara sing padha karo penguatan negatif, sing nyengkuyung wong-wong sing nggunakake obat iki kanggo netepi diet sing kurang lemak.

 

(2) Cetilistat CAS: 282526-98-1

Cetilistat minangka inhibitor lipase lipase sing aktif, novel, pankreas lan gastrointestinal. Obat bobot awak Cetilistat minangka obat sing diprodhuksi kanggo nambani obesitas. Tumindak kanthi cara sing padha karo obat sing wis dibahas sadurunge dikenal minangka Xenical (orlistat) kanthi ngontrol lipase pankreas, enzim sing ngrusak trigliserida ing usus kita. Tanpa enzim kasebut, trigliserida saka panganan kita ora bisa dicerna dadi asam lemak bebas sing bisa diserap lan dibuang saka awak sing ora dicerna.

Ing uji coba klinis sing nglibatake pasien obesitas tanpa diabetes tipe 2 lan penderita obesitas sing manggon kanthi diabetes tipe 2. Nalika bubuk bobot Cetilistat diterbitake kanggo rolas minggu, bobot awak, kolesterol total, kolesterol lipoprotein dosis rendah serum sing luwih cepet tinimbang karo plasebo.

Persentasi pasien obesitas sing nunjukake bobot awak ing bobot awak ing paling sethithik 5 persen luwih dhuwur ing kabeh lengen aktif tinimbang placebo. Ing penderita diabetes abot, tingkat HbA1c (hemoglobin glikosilasi) uga sacara signifikan diturunake. Obat bobot awak Cetilistat nuduhake moderat kanggo efek sing entheng, sing paling umum nyebabake steatorrhea (insomnia) karo insidensi sing luwih murah tinimbang ing orlistat. Obat iki bubar disetujoni ing Jepang kanggo ngobati obesitas karo komplikasi liyane.

 

(3) Lorcaserin HCL(Belviq) CAS: 1431697-94-7

Fungsi obat Lorcaserin HCl kanggo ngontrol metabolisme lan napsu. Obat kasebut disetujoni dening FDA ing taun 2012 kanggo wong sing duwe BMI luwih saka 30, lan kanggo pasien kanthi Indeks Massa Badan 27 utawa luwih sing uga duwe kolesterol dhuwur, tekanan darah, lan diabetes tipe 2. Obat kasebut uga nduweni fungsi kanggo ningkatake reseptor serotonin 2CV ing otak manungsa sing bisa nulungi pasien supaya kebak sawise njupuk kurang. Ing uji coba medis, 38% wong diwasa (tanpa diabetes jinis 2) ilang luwih saka 5% bobot awak, dibandhingake karo 16% wong diwasa sing diobati karo plasebo. Wiwit bubuk sibutramine dilarang ing China, bubuk lorcaserin hcl minangka pengganti paling apik ing pasar lan akeh panyedhiya sing setya produksi obat-obatan bobot mundhut luwih seneng nggunakake bubuk lorcaserin hcl.

( 8 17 3 )↗

Sumber Dipercaya

PubMed Central

Database sing dihormati saka Institut Kesehatan Nasional
Menyang sumber
Gambar wêdakakêna Fat Loss 02

4.Carane Tuku Bubuk Mundhut Bobot Efektif Online?

Kaya sing dideleng saka diskusi rinci, ana akeh obatan bobot mundhut sing metu saka macem-macem senyawa organik. Sebagean obat kasebut wis ditemokake efektif, lan sawetara sing wis disetujoni dening macem-macem yuridiksi kayata FDA lan Jepang, kanggo nyebut sawetara, kanggo perawatan obesitas.

Sawise ngentekake pirang-pirang jam kanggo riset babagan obat-obatan kanggo nyuda bobot awak, kita bisa ngerteni sawetara Suplemen Bubuk Turun Bobot Paling Laris ing Donya 2018. Suplemen bubuk bobot mundhut iki kalebu bubuk bobot mundhut orlistat lan bubuk bobot lorcaserin. Boten kados omong kosong tambahan bobot mundhut ditemokaké ing sembarang toko tamba, iki bobot mundhut medicines kang wis diwènèhaké dening medical profesional wis liwat taun testing kanggo njaluk cap persetujuan saka FDA lan sawetara yuridiksi liyane. Disaranake sampeyan nyoba obat kasebut amarga wis kabukten ora mung efisien nanging uga aman kanggo digunakake.

Sampeyan bisa uga takon carane tuku bubuk bobot mundhut efektif bubuk orlistat lan bubuk lorcaserin hcl. Ana akeh panyedhiya wêdakakêna bobot mundhut online lan kudu ngerti endi sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan kudu mbayar manungsa waé luwih kanggo kualitas produk lan apa padha bisa dikirim menyang sampeyan ing aman, yen sampeyan perlu tuku wêdakakêna bobot mundhut ing akeh, sampeyan kudu ngerti apa sistem sumber lan apa iku stabil, nimbang bab njupuk sampel supaya sadurunge akeh. pesen, njupuk kanggo tes ing profesional 3rd-labs lan mriksa kualitas. Oalah, golek supplier kualitas dhuwur iku ora gampang, sampeyan kudu sijine liyane wektu lan energi ing.

Kanggo tuku bubuk mentahan obat sing jenius / diet kudu ati-ati banget, utamane kanthi belanja online internasional. Ana rong akeh sumber sing ngaku nyedhiyakake barang jenius nanging bakal dibuktekake minangka scammers. AASraw nyedhiyakake lan mung nyedhiyakake barang genius. Diakoni dening umume wong lan perusahaan, bisa nyedhiyakake bubuk bobot mundhut akeh, kayata lorcaserin hcl, orlistat, Cetilistat. Laporan tes profesional bisa dituduhake lan nuduhake 98% kemurnian min. Sampeyan bisa ngomong karo sales aasraw kanggo rincian liyane online!

( 3 11 21 )↗

Sumber Dipercaya

PubMed Central

Database sing dihormati saka Institut Kesehatan Nasional
Menyang sumber

FAQ

1. Kepiye carane lorcaserin mbantu sampeyan ngilangi bobot?

Kanggo mundhut bobot, Lorcaserin bisa nyebabake sensasi awak kebak kanthi ngganti tingkat serotonin ing otak. Kanthi cara iki, Lorcaserin bisa ngobati kecanduan opioid.

2. Apa bubuk lorcaserin hcl dikontrol?

Sanajan ora perangsang, lorcaserin bisa nyebabake katergantungan lan penyalahgunaan narkoba. Kanthi alasan iki, Administrasi Penegakan Narkoba (DEA) nyathetake kasebut miturut Undhang-undhang Pengendalian Substansi ing Jadwal IV.

 

Dadi, carane ngontrol dosis siji? Aku bakal nerangake. Overdosis bisa uga sengaja nanging banjur bisa uga dadi pamindhahan sing disenengi kanggo menehi stimulasi marang pangguna. Kanggo nggoleki kawruh, sampeyan mung bisa ngisi ulang resep kanggo nomer sing winates.

Sawetara efek sisih lorcaserin kalebu hallucinations, perasaan 'dhuwur', sedation, utawa euforia. Ing sawetara kasus, sawetara pasien sing nolak dosis kasebut nuduhake sawetara gejala mundur. Kabeh faktor kasebut cukup bukti yen pengobatan bisa nyebabake katergantungan psikis.

3. Apa obat bobot mundhut lorcaserin hcl aman?

Panaliten utama wis nemokake asil sing janjeni kanggo safety obat bobot awak sing kasedhiya ing AS. Sinau, diterbitake ing New England Journal of Medicine, ujar manawa wong diwasa nggunakake obat lorcaserin ilang rata-rata 4kg (8.8lb) luwih saka 40. wulan. Ngandika tamba, kang dianggo dening suppressing napsu, ora sijine wong ing risiko luwih saka masalah jantung. Nanging para ahli nandheske pentinge owah-owahan gaya urip jangka panjang kanggo entuk bobot mundhut sing efektif.Lorcaserin wis kasedhiya ing AS sawetara taun kanthi jeneng Belviq, nanging durung disetujoni kanggo digunakake ing Eropah.

4. Apa Orlistat efektif kanggo mundhut bobot?

Orlistat dianggo kanthi nyegah lemak saka panganan sing dipangan supaya ora diserap menyang awak. Lemak iki pungkasane metu saka awak liwat feces.

Kanggo Orlistat bisa digunakake, kudu digunakake bebarengan karo taktik mundhut bobot liyane. Iki kalebu program olahraga biasa lan rencana diet sehat. Yen dijupuk dhewe, Orlistat bisa uga ora nyuda bobot, amarga ora ngobong lemak sing ana.

Siji panaliten nemokake yen wong sing njupuk Orlistat lan tetep diet kalori kurang rata-rata 1.25 watu (8.1kg) setahun, yaiku 6lb (2.8kg) luwih akeh tinimbang sing ora njupuk Orlistat sajrone wektu sing padha. Panaliten liyane nemokake manawa 743 pasien obesitas sing njupuk Orlistat kanggo nyuda bobote wis ilang bobot rata-rata 10.3kg sawise setahun. Iki beda karo pasien 6.1kg sing ora njupuk Orlistat sing ilang.

Panaliten liyane uga nemokake manawa wong sing ngetutake perawatan iki bisa ilang nganti 10% bobot awak sajrone setahun.

5.Sapa sing kudu nggunakake bubuk orlistat?

Orlistat kanggo mundhut bobot paling apik kanggo wong-wong sing berjuang kanggo ngilangi bobot kanthi cara liya. Sadurunge miwiti Orlistat, sampeyan kudu nyoba ngilangi bobot liwat diet sing dikontrol kalori lan olahraga kanthi rutin. Sampeyan uga kudu nimbang mandheg ngrokok lan nyuda konsumsi alkohol sadurunge njupuk obat kasebut. Sawise njupuk Orlistat kanggo sawetara minggu, sampeyan bisa nyana kanggo ndeleng bobot mundhut dramatis. Jumlah nyata beda-beda ing antarane individu, gumantung saka diet lan regime olahraga.

Ulasan bubuk 6.Orlistat: sadurunge lan sawise

Zak (4 Maret 2021): Iki minangka rencana mundhut bobot pisanan sing bisa daklakoni. Aku banget nyaranake bubuk Orlistat. Yen sampeyan ora seneng karo "efek perawatan", sampeyan pancene nonton asupan lemak! Aku ora bisa ngomong cukup babagan bubuk Orlistat. Aku wis ketemu sing aku bisa duwe macem-macem panganan - nanging ukuran porsi tombol!

 

Jimmy (16 April 2020): 3 minggu dadi apik wiwit aku tuku bubuk orlistat online lan nyoba sawetara. Aku mundhut bobot alon sing dakkarepake supaya aku ora kena pengaruh yoyo. TETAP ing diet kurang lemak. Aku mangan pizza siji dina lan tindakake munggah karo loro irisan kanggo sarapan lan wis discharge oranye lengo nalika maringaken gas utawa sak gerakan usus. Ya, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan mangan akeh banget utawa salah. Ngitung kalori mangan akeh sayuran lan woh-wohan. Ngombe banyu. Sawise maca liyane sisih mengaruhi iku mbantu kula kanggo tetep karo Alli amarga yen mengkono sampeyan bakal scratching sirah karo pikirane UhUh, oh ora, sampeyan guyon kula.

 

Bob(24, Sep. 2021): Aku ilang 6 kilogram ing siji minggu karo wêdakakêna orlistat .. nanging aku mangan sehat mon thru fri: pangan kurang lemak lan kurang kalori lan akhir minggu aku mangan apa Moderate. Uga, aku mlaku 45 menit saben dina lan muter tenis 3 jam ing lungguh.

Minangka review ing ndhuwur menehi kesaksian, pengalaman pelanggan Orlistat minangka perawatan bobot awak positif banget. Ing ngisor iki sawetara faktor utama review pelanggan Orlistat sing disorot:

♦ Iku efektif kanggo mbantu pasien ilang bobot

♦ Iku apik kanggo kickstarting rencana bobot mundhut

♦ Iku migunani kanggo mundhut bobot mingguan alon nanging ajeg

♦ Iku uga migunani kanggo nyuda tingkat kolesterol

Sakabèhé, para pelanggan nunjukake Orlistat minangka cara sing dipercaya lan efektif kanggo ngilangi bobot.

7. Apa efek samping saka orlistat?

Efek samping umum saka Orlistat

Efek samping sing paling umum saka Orlistat biasane mengaruhi sekitar siji ing 10 wong. Iki kalebu ing ngisor iki, nanging efek samping sing paling umum yaiku ngelu:

▪ Feces berminyak utawa lemak utawa metune lengo saka dubur - goleki bintik berminyak ing jeroan

▪ Usus cepet utawa tambah akeh

▪ Mundhak kembung, kadhangkala ana metune

▪ Ngelu

▪ Infeksi saluran pernapasan ndhuwur (RTI), kayata selesma

▪ Sakit weteng utawa rasa ora nyaman

Kabeh efek iki sak wentoro lan kudu liwat wektu. Nanging, yen sampeyan ngalami wektu sing suwe, utawa dadi luwih elek, takon dhokter sampeyan langsung.

 

Efek samping sing kurang umum saka Orlistat

Efek samping Orlistat ing ngisor iki kurang umum tinimbang sing kasebut ing ndhuwur lan kalebu:

▪ Fees luwih alus

▪ Inkontinensia fecal

▪ Kelainan gusi utawa untu

▪ Kembung — iki luwih umum dialami wong sing nandhang diabetes tipe 2

▪ Periode ora teratur

▪ lemes

▪ Infèksi saluran napas ngisor

▪ Nyeri dubur utawa rasa ora nyaman

Yen sampeyan ngalami efek samping kasebut kanggo wektu sing suwe utawa gejala sampeyan mulai saya tambah, hubungi dhokter sampeyan sanalika bisa.

8. Kepiye carane bisa nyuda efek samping Orlistat?

Umume efek samping saka Orlistat sauntara lan ilang kanthi wektu. Yen efek samping ora ilang, hubungi dhokter sampeyan sanalika bisa. Sampeyan bisa nyuda efek samping Orlistat kanthi ngukur jumlah lemak sing dikonsumsi ing saben dhaharan.

Orlistat dianggo kanthi mungkasi lemak ing panganan supaya ora diserep menyang usus. Iki ngusir lemak sing ora diserap liwat usus. Nanging, Orlistat mung bisa ngilangi lemak sing akeh banget saben dhaharan. Akibate, yen sampeyan mangan panganan kanthi luwih saka 1-15 gram lemak, sampeyan bisa ngalami efek samping Orlistat luwih kerep. Kanggo nyuda efek samping saka Orlistat, nggunakake ora luwih saka 1-15 gram lemak saben meal yen sampeyan njupuk Orlistat 120 mg kapsul.

Sampeyan uga bisa nyuda efek samping Orlistat kanthi tetep nganggo dosis Orlistat sing bener. Njupuk luwih saka dosis Orlistat sing disaranake sawise mangan nambah efek samping, mula tetep nganggo dosis sing disaranake.

9.Carane nggunakake bubuk Cetilistat kanggo ngobati obesitas?

Prevalensi obesitas sing wis akeh wis ngrangsang panelusuran kanggo narkoba kanggo nambani kondisi kasebut. Sastranegara babagan terapi beda-beda wis digali, kalebu:

▪ Serotonin lan noradrenalin reuptake inhibitor (agen anorectic)

▪ Inhibitor lipase

▪ b agonis 3-adrenoreceptor

▪ Agonis leptin

▪ agonis Melanocortin-3

▪ Antagonis reseptor endokannabinoid

 

Wêdakakêna Cetilistat minangka inhibitor lipase, kanthi cara tumindak sing padha karo bubuk orlistat obat anti-obesitas Roche sing nampa persetujuan regulasi ing 1997. Obat-obatan kasebut tumindak ing saluran pencernaan kanggo nyandhet lipase, enzim sing melu pemecahan lemak diet. Kanthi nyandhet pemecahan lan panyerepan lemak saka usus, inhibitor lipase nyuda asupan lemak lan kalori, saéngga mbantu mundhut lemak.

10. Bubuk Orlistat Vs bubuk Cetilistat

item Bubuk Orlistat Wit cetilistat
CAS nomer 96829-58-2  282526-98-1
Mekanisme tindakan Orlistat ora bisa digunakake kanthi nyuda napsu; nyuda jumlah lemak sing diserap awak saka panganan sing dikonsumsi. Cetilistat minangka inhibitor lipase gastrointestinal sing ngalangi pencernaan lan panyerepan lemak, nyebabake asupan energi suda, lan kanthi mangkono mundhut bobot.
Dosis 120 mg oral kaping telu dina kanthi saben panganan utama sing ngemot lemak. 120 mg kaping telu dina sawise saben dhaharan.
Efek sisih ▪ Gas liwat, kadhangkala ana bintik berminyak

▪ Feces longgar, feses berminyak, utawa diare

▪ Kerep ngombé utawa ngombé sing angel dikontrol

▪ Sembelit

▪ Nyeri weteng

▪ Kembung

▪ Lenga

▪ bangkekan sing longgar

▪ Inkontinensia fecal

▪ Kembung

▪ Nyeri Weteng

▪ Bangku alus

▪ Mulut Garing

 

reviews ☆☆☆☆ ☆☆☆

reference

[1] "FDA Nerbitake Surat Tanggapan Lengkap kanggo Aplikasi Obat Anyar Lorcaserin". 23 October 2010. Diarsip saka asline tanggal 24 October 2010.

[2] Higham, George (5 Juni 2020). "ᐅ Orlistat & Xenical: Apa Pil Mundhut Bobot Bisa? | e-Bedah”. e-bedah. Diakses tanggal 9 Juni 2020.

[3] "Pil diet Alli palsu bisa nyebabake risiko kesehatan". CNN. 23 Januari 2010. Diakses tanggal 24 Januari 2010 .

[4] Yamada Y, Kato T, Ogino H, Ashina S, Kato K: Cetilistat (ATL-962), inhibitor lipase pankreas novel, nambah bobot awak lan nambah profil lipid ing tikus. Horm Metab Res. 2008 Agustus;40(8):539-43. doi: 10.1055 / s-2008-1076699. Epub 2008 21 Mei.

[5] Devarajan, Uma (1 Maret 2009). "Masalah lemak". Babad Deccan. Dijupuk 26 November 2009 .

[6] Ditata nganggo huruf cilik a ing kemasan, lan garis ing ndhuwur i (yaiku, "allī"), nanging nganggo huruf kapital konvensional ing manual.

[7] Pollack A (16 September 2010). "Panel FDA Nolak Pil Diet". The New York Times. Diarsip saka sing asli ing 17 July 2011.

[8] "Gunakake Lorcaserin Sajrone Kandhutan". Narkoba.com. 4 November 2019. Diakses tanggal 14 Januari 2020.

[9] Padwal, R (2008). "Cetilistat, inhibitor lipase anyar kanggo perawatan obesitas". Mratelakake panemume saiki ing Narkoba Investigasi. 9 (4): 414–21. PMID 18393108.

AASraw nyedhiyakake produk kualitas paling apik kanthi kiriman sing aman. Sugeng rawuh ing kontak karo kita!