USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Formestane (566-48-3)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 566-48-3. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti masse Formestane (CAS 566-48-3), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Formestane oiwder yaiku selektif pisanan, tipe I, inhibitor aromatase steroid sing digunakake ing perawatan kanker payudara estrogen-reseptor positif ing wanita post-menopause. Formestane nyuda produksi estrogen saka steroid anabolik utawa prohormon. Uga minangka prohormon kanggo 4-hydroxytestosterone, ...

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Video panggolekan


Karakter dhasar Formestane

Jeneng: Formestane
CAS: 566-48-3
Formula molekul: C21H30O3
Bobot molekul: 302.41
Titik Nyelehake: 199-202 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal putih


Formestane (566-48-3) ing siklus steroid

Names

Formestane (566-48-3), uga disebut lentaron, jeneng kimia: 4-hydroxyandrostenedione.

Formestane (566-48-3) Dianggo

Versi sing paling umum saka formestane sing didol ana ing wangun gel topikal lan ditrapake ing 100-200mgs saben aplikasi. Pangguna bakal digunakake ing kulit resik, garing, lan samubarang kang jero; biasane ing paha utawa lengen ndhuwur. Sampeyan njupuk 1 kanggo 5 menit kanggo garing. Versi suntik kangge tujuan kanker lan pembentuk awak kanker payudara yaiku 125mgs kaping pindho saben minggu utawa 250mgs saben minggu.

Warning on Formestane

Formestane (CAS 566-48-3) ora nyebabake akeh efek samping kajaba dilecehke. Kadhangkala bodybuilders bakal sambat saka sendhang garing, swasana swasana ati, owah-owahan libido, utawa rashes, sing khas kabeh AI. Efek samping liyane yaiku kolesterol HDL (apik), supaya sampeyan kudu nonton dietmu.

4. Pandhuan liyane:
Formestane arupa generasi kaping pindho, inhibitor aromatase steroid sing ora bisa dibalèkaké. Iku nyegah enzim aromatase sing tanggung jawab ngubah androgens dadi estrogen, saéngga nyegah produksi estrogen.

Kanker payudara mungkin sensitif sensitif utawa ora sensitif. Mayoritas kanker payudara estrogen sensitif. Sel kanker payudara sensitif estrogen gumantung marang estrogen kanggo urip. Supaya bisa ngilangi estrogen saka awak bisa dadi perawatan efektif kanggo kanker payudara hormon sensitif.

Formestane wis ditarget khusus kanggo perawatan wanita postmenopausal. Ora kaya wanita sing premenopause sing ngasilake paling estrogen ing ovaries, wanita postmenopausal ngasilake paling estrogen ing jaringan periferal kanthi bantuan enzim aromatase. Formestane (566-48-3), aromatase inhibitor, saéngga bisa mbantu ngurangi produksi lokal estrogen kanthi mblokir enzim aromatase ing jaringan periferal (ie adispose tissue saka susu) kanggo nambani kanker payudara sensitif hormon.


Carane tuku Formestane saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Formestane (566-48-3)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Formestane genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *