Jumbuh J 147 (1146963-51-0) | senyawa neuroprotective lan neurotrofik
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

J 147 bubuk

Rating: SKU: 1146963-51-0. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse saka bubuk J 147 (1146963-51-0), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk J147 pisanan dikembangake ing 2011, lan peneliti wis nglakokake sawetara pasinaon sing nuduhake bisa ngilangi mundhake memori lan alon-alon utawa nguripake Alzheimer ing tikus. Nanging nganti iki panaliten, padha ora ngerti cara kerjane ing sel. Padha bisa nuduhake yen bubuk J147 dianggo dening manipulasi ATP, protein ing mitokondria lan sumber tenaga energi awak. Nalika bubuk J147 ana, neuron direksa saka toksisitas sing ana hubungane karo penuaan. Eksperimen tambahan nuduhaké yèn bubuk J147 nambah tingkat ATP lan ningkataké mitokondria luwih stabil, luwih stabil

Product Description

 

J 147 bubuk video

 

 


 

Raw J 147 bubuk dhasar Karakter

 

Jeneng: J 147 bubuk
CAS: 1146963-51-0
Formula Molekuler: C18H17F3N2O2
Bobot molekul: 350.3349896
Titik Nyelehake: 177-178 ° C
Panyimpenan Temp: 4 ° C
warna: Wêdakakêna putih utawa putih

 


 

Powder 147 Raw ing nambah fungsi otak lan siklus ngedongkrak ekstra

 

Names

J 147 bubuk

 

J 147 (1146963-51-0) Dosis panggunaan

Nggunakake skema nemokake obat kanggo penyakit Alzheimer (AD) sing adhedhasar pirang-pirang patologi umur tuwa, kita nemokake senyawa kuat kanthi efektivitas ing memori rodent lan model kewan AD. Amarga senyawa iki, bubuk J-147, minangka hidrazid fenil, ana kuatir yen bisa dimetabolisme karo amina / hidrazin aromatik sing duweni potensi karsinogenik. Kanggo nggoleki kemungkinan iki, kita mriksa metabolit bubuk J 147 ing mikrosom manungsa lan mouse lan plasma tikus. Dituduhake manawa bubuk J-147 (1146963-51-0) ora dimetabolisme kanggo amina utawa hidrazin aromatik, scaffold kasebut stabil banget, lan metabolit oksidatif uga neuroprotective. Disimpulake yen metabolit utama bubuk J 147 (1146963-51-0) bisa nyebabake kegiatan biologis ing kewan.
J 147, asale saka curcumin komponen rempah-rempah kari, kurang keracunan lan nyatane mbalikke kerusakan ing neuron sing ana gandhengane karo Alzheimer.

J 147 (1146963-51-0) yaiku protein mitokondria dikenal kanthi jeneng ATP synthase, khusus ATP5A, sawijining subunit protein kasebut. ATP synthase melu ing ATP mitokondria, sel sing digunakake kanggo energi.

Para peneliti nunjukake menawa kanthi ngurangi kegiatan ATP synthase, padha bisa nglindhungi sel-sel neuronal saka sejumlah toksisitas sing gegandhèngan karo penuaan otak. Siji alasan kanggo efek neuroprotective iki dianggep minangka peran kegeletasan ing karusakan sel neuron.

Excitotoxicity yaiku proses patologis sing nyebabake neuron rusak lan dipateni dening overactivation reseptor kanggo glutamat neurotransmitter excitatory. Pikirane dadi kaya lampu switch sing diuripake lan dimateni kanthi cepet supaya bisa nyebabake bola lampu kasebut.

Bubar, peran inhibisi ATP sintase kanggo neuroproteksi marang karusakan apik banget dituduhake ing tetembungan mouse [4]. Panalitèn kaloro nuduhaké yèn model tikus sing nuduhaké wangun manungsa saka faktor inhibitory ATPase mutant 1 (hIF1), sing nyebabake inhibisi ATP synthase, luwih resiken marang pati neuron sawise karusakan apik banget. Data iki konsisten karo studi bubuk J X anyar sing anyar, ing paningkatan IF147 ing tikus ngurangi aktivitas ATP sintase (khusus ATP1A) lan neuroprotective.

 

Bebaya ing Raw J 147 bubuk

Data sing diwènèhaké ing kene nuduhaké yèn bubuk J-147 nduwèni kemampuan kanggo nylametaké defisit kognitif nalika ditindakake ing tahap pungkasan ing penyakit kasebut. Werna kemampuan bubuk J-147 kanggo nambah memori ing tikus AD umur kaitane karo induksi faktor-faktor neurotropik NGF (faktor pertumbuhan saraf) lan BDNF (faktor neurotrofik sing asalé saka otak) uga sawetara protein sing responsif BDNF sing penting kanggo sinau lan memori. Werna ing antarane bubuk lan donepezil J-147-1146963-51 ing model scopolamine nuduhaké manawa loro senyawa kasebut bisa ditrapake kanggo nylametake memori jangka pendek, bubuk J-0 luwih unggul ing memori spasial lan kombinasi saka loro kerja paling apik kanggo kontekstual lan cued memori.

 

Pandhuan luwih lanjut

Panyakit Alzheimer minangka kelainan otak sing progresif, sing saiki dianggep minangka panyebab utama pati ing Amerika Serikat lan ndadekake luwih saka limang yuta wong Amerika. Iki uga minangka penyebab demensia sing paling umum ing wong diwasa lawas, miturut Institut Kesehatan Nasional. Nalika obat sing paling dikembangaké ing taun-taun pungkasan taun 20 target tabung plak amiloid ing otak (sing minangka ciri khas saka penyakit), sawetara sing bisa diasilake efektif ing klinik.

"Nalika obat sing dikembangake ing taun-taun pungkasan taun 20 target tabung plak amiloid ing otak (sing minangka ciri khas saka penyakit), ora ana sing bisa mbuktekake efektif ing klinik," pangandikane Schubert, panulis senior.

Saperangan taun kepungkur, Schubert lan kanca-kancane wiwit nyedhaki perawatan penyakit saka sudut sing anyar. Luwih saka target amiloid, lab kasebut mutusaké kanggo nul ing faktor risiko utama kanggo penyakit-umur. Nggunakake layar adhedhasar sel marang toksisitas otak sing ana hubungane karo umur, disintesis bubuk J 147 (1146963-51-0).

Sadurunge, tim kasebut nemokake manawa bubuk J-147 bisa nyegah lan malah mbalikake kelangan memori lan patologi Alzheimer ing tikus sing duwe versi bentuk warisan Alzheimer, model mouse sing paling umum digunakake. Nanging, penyakit iki kalebu mung udakara 1 persen kasus Alzheimer. Kanggo wong liya, umur tuwa minangka faktor risiko utama, ujare Schubert. Tim kasebut pengin nggoleki efek saka calon obat ing jinis tikus sing umure kanthi cepet lan ngalami versi demensia sing luwih mirip karo kelainan manungsa sing ana gandhengane karo umur.

 

J 147 Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

 

Raw J 147 bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

 


 

Carane tuku bubuk J 147 saka AASraw

 

1.Untuk kontak karo email kita sistem priksaan, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.