JW 642

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal JW 642 (1416133-89-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Endocannabinoids kayata 2-arachidonoyl gliserol (2-AG) lan arachidonoyl ethanolamide kalebu ing lipid biologically aktif sing melu sawetara pangolahan synaptic kalebu aktivasi reseptor cannabinoid. JW 642 punika inhibitor kuat saka monoacylglycerol lipase (MAGL) sing nampilake angka IC50 saka 7.6, 14, lan 3.7 nm forinhibition saka MAGL ing mouse, clurut, lan membran otak manungsa, mungguh. JW642is Milih kanggo MAGL, mrintahake konsentrasi luwih èfèktif nyandhet asam lemak kegiatan amida hydrolase (IC50s = 31, 14, lan 20.6 μm kanggo mouse, clurut, membran otak andhuman, mungguh).

Product Description

JW 642 video


I.JW 642 Karakter dhasar:

Jeneng: JW 642
CAS: 1416133-89-5
Formula molekular: C21H20F6N2O3
Bobot molekul: 462.4
Titik Nyelehake:
Panyimpenan Temp: ing -20 ° C 3 years Powder
warna: Solid putih


II. Siklus JW 642

1. Jeneng:

Jeneng kimia:
4 - [(3-Phenoxyphenyl) methyl] -1-piperazinecarboxylic 2,2,2-trifluoro-1- (trifluoromethil) etil ester
Words:
JW 642;1,1,1,3,3,3-Hexafluoropropan-2-yl 4-(3-phenoxybenzyl)piperazine-1-carboxylate

2. JW 642 Dianggo:

Ing prosedur laboratorium, kanggo panyimpenan jangka panjang, kita nyaranake yen JW 642be disimpen kanthi asupan ing -20 ℃. Sampeyan kudu stabil paling sethithik sakwéné taun.
JW 642 disuplai minangka solusi ing metil asetat. Kanggo ngganti pelarut, mung nguap metil asetat ing sajroning aliran nitrogen sing lembut lan langsung nambahake pelarut sing dipilih. Pelarut kayata asanol, DMSO, lan dimetil formamide sing dibungkus kanthi gas inert bisa digunakake. Lapisan larutan JW 642 ing pelarut iki kira-kira 13,5, lan 11mg / ml.
JW 642 sajatine larut sajrone buffer banyu. Kanggo solubility maksimum ing aqueousbuffers, larutan etanol saka JW 642 bakal diencerake karo buffer aqueous. JW 642 duwe larut kirang saka kira-kira 0.3 mg / ml ing larutan 1: 2 etanol: PBS (pH 7.2) nggunakake metode iki. Kita ora nyaranake nyimpen solusi banyu luwih saka siji dina.

3.What dosis JW 642?

DMSO kanggo 100 mM
Etanol kanggo 100 mM
Senyawa Stabilitas lan Solubility: Sawetara solusi bisa dadi angel diwenehi lan bisa ditekan kanthi cepet kanthi aduk, sonication utawa warming lembut (ing bathi banyu 45-60 ° C). Informasi babagan stabilitas produk, utamane ing solusi, wis jarang dilapurake lan ing paling kasus, kita mung bisa menehi pitunjuk umum. Rekomendasi standar kita yakuwi: SOLIDS: Simpenan sing disediakake miturut label produk lan vial dijaga ketat, produk bisa disimpen nganti 6 sasi saka tanggal panrimo. Solusi: Disaranake yen solusi stock, yen disiapake, disimpen ing aliquoted vialsat tightly sing ditutup -20 ° C utawa ing ngisor iki lan digunakake ing 1 month.Where solusi sing bisa digawe lan digunakake ing dina sing padha.

4.How JW 642 gawa?

JW 642 yaiku inhibitor lipase (MAGL) monoacylglycerol sing mokal lan selektif (IC = 3.7 nM). Nampilake> selektif 1000-fold kanggo MAGL liwat amidehydrolase asam lemak (IC = 20.6 μM). Monoacylglycerol lipase (MAGL) yaiku serine hydrolase sing tanggung jawab kanggo hidrolisis 2-AG kanggo asam arakidonat lan gliserol, saéngga nungkasi fungsi biologis. Efek toksikologi bisa uga disebabake ing ngisor iki: Metil Asetat - Data Keracunan: LD50 Lisan (tikus):> 5,000 mg / kg; Lisan LD50 (terwelu): 3,705 mg / kg; Kulit LD50 (kelinci):> 5,000 mg / kg; Inhalation TCLO (manungsa): 15,000 mg / m3; Metil Asetat - Data Iritasi: Kulit (kelinci): 500 mg (24h) entheng; Mata (terwelu): 100 mg (24h) moderat.

5.Warning:

I.Stability and reactivity

5.1 Reactivity

Stabil miturut kondisi transportasi utawa panyimpenan sing dianjurake.

5.2 Chemical stability

Stabil miturut kondisi panyimpenan.

5.3 Kamungkinan reaksi mbebayani

Reaksi mbebayani ora bakal kedadeyan ing kondisi transportasi utawa panyimpenan normal. Decomposition bisa kedadeyan ing kondisi utawa bahan sing kadhaptar ing ngisor iki.

5.4 Kondisi supaya ora panas, lembab.
5.5 Material ingkang boten kompatibel

Asam kuat / alkali, oksidasi kuwat / agen ngurangi.

5.6 Produk dekomposisi mbebayani

Ing pembakaran bisa ngetokake asap beracun. Ora ana informasi dekomposisi sing dikenal.

II.Handing lan panyimpenan

5.1 Pancegahan kanggo penanganan sing aman

Gunakake ing hood fume kimia, kanthi hawa sing diwenehake dening sistem sing independen. Supaya inhalasi, kontak karo mata, kulit lan
sandhangan. Supaya mbentuk bledug lan aerosol. Gunakake ing wilayah sing kondang kanthi apik. Tansah adoh saka sumber kontak. Aja
paparan sing luwih dawa utawa bola-bali.

5.2 Ketentuan kanggo panyimpenan sing aman, kalebu sembarang incompatibilities.

Simpen ing wilayah sing adhem, apik. Tansah adoh saka sinar srengenge langsung. Tansah wadhah kanthi kenceng nganti siap siap.
Suhu panyimpenan sing disaranake: Nyimpen ing -20 ° C

5.3 Efek pungkasan nggunakake

Gunakake ing hood laboratorium ngendi bisa.

6.JW 642 Powder Raw:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Resep Powder 7.JW 642:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

8.JW 642 Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

9.Does JW 642 Nduweni Efek Sipat?

Materi bisa dadi iritasi kanggo membran lan saluran napas ndhuwur; Uga mbebayani dening inhalation, ingestion, utawa panyerepan kulit; Bisa nyebabake rasa ngantuk; Nimbulaké gangguan kulit utawa sistem pernapasan. Ekspedisi sing diulangi bisa nyebabake kulit garing utawa retak.
Kontrol pajanan / pangayoman pribadi

Parameter kontrol 9.1

Komponen karo paramèter kontrol panggonan
Ora ngemot bahan kimia karo watesan pajanan eksposisi.

Kontrol eksposur 9.2

Kontrol engineering cocok
Gunakake ing hood suntingan nalika ditrapake. Mesthekake kabeh langkah-langkah teknik sing diterangake ing bagean 7 saka SDS ana ing papan.
Mesthine laboratorium dilengkapi karo safety shower lan station eye wash.
Peralatan pelindung pribadi

Proteksi mripat / pasuryan
Gunakake kacamata safety sing cocog.
Proteksi kulit
Gunakake sarung tangan tahan kimia sing cocok (standar minimal nggunakake standar BS EN 374: 2003). Sarung tangan kudu
sadurunge ditrapake. Wisuh lan garing tangan sakwise ditangani.
Perlindhungan awak
Masang klambi protèktif sing cocog.
Proteksi pernafasan
Yen sampeyan menehi penilaian resiko, gunakake respirator sing cocok.

al antarane liyane


III. JW 642 HNMR


IV. Carane tuku JW 642 saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kitasistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "JW 642"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

captcha *