USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

L-Epinephrine HCL (55-31-2)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 55-31-2. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal L-Epinephrine HCL (55-31-2), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

L-Epinephrine hydrochloride yaiku obat vasoaktif anti-kejut sing digunakake kanggo nylametake serangan jantung dadakan lan nylametake kejutan anafilaksis, nanging uga kanggo perawatan penyakit alergi liyane (kayata bronkial asma, urtikaria).

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

L-Epinephrine HCL video


Karakter dasar HCL L Epinefrin

Jeneng: L-Epinefrin HCL
CAS: 55-31-2
Formula molekul: C9H14Cl2NO3
Bobot molekul: 183.204g / mol
Titik Nyelehake: 61-71 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: wêdakakêna putih


L-Epinefrin HCL (55-31-2) panggunaan

L-Epinephrine HCL (55-31-2) Dosis diwasa

  1. Nalika digunakake kanggo anti alergi,
    Injeksi subkutaneus atau intramuskular 0.2 ~ 0.5mg, yen perlu, bisa diulang ping 1 saben menit 10-15, dosis kasebut bisa bertahap dadi ping pindho menyang 1 kali LMG; anafilaksis kejut, dosis awal 0.5mg, injeksi subkutaneus utawa intramuskular, banjur 0.025 ~ 0.05mg intravena, yen perlu, bisa diulang saben menit 5-15 menyang obat kasebut.
  2. digunakake kanggo gula darah rendah, kanthi dosis siji 0.3mg, injeksi subkutan utawa intramuskular.
  3. perawatan bronkial spasme, inisial 0.2 ~ 0.5mg, injeksi subkutan, yen perlu, bisa diulang saben 20 menit kanggo jam 4, mbaka sethithik nambahake XMUMX kaping LMG.
  4. digunakake kanggo penahanan jantung, diencerake sawise injeksi utawa infus intravena, 1 kaping 0.1 ~ LMG, yen perlu, bisa diulang saben 5 menit.
  5. minangka obat vasokonstrik nalika anestesi, konsentrasi L-Epinephrine HCL (55-31-2) ing cairan anestesi lokal, pemblokiran subarachnoid dhuwur (1: 10 000), total 0.3mg. Infiltrasi anestesi lokal relatif kurang (1: 100 000 utawa 1: 200 000), jumlah total kudu ora ngluwihi LMG.

anak dosis

  1. anti-bronkial spasme, injeksi subkutane kanthi bobot 0.01mg / kg utawa ing wilayah permukaan awak 0.3mg / m2, dosis maksimal kaping 0.5mg, yen perlu, saben menit L5 mbaleni obat kaping L, Ngaleng 2 kaping, sawise saben jam 4 l kaping;
  2. kanggo gula darah rendah, injeksi subkutan utawa intramuskular kanthi bobot 0.01mg / kg utawa dening area permukaan awak 0.3mg / m2;
  3. digunakake kanggo penahanan jantung, 0.005 ~ 0.01mg / kg ing jantung utawa intravena, utawa 0.15 ~ 0.3mg / m2 dening awak.

Instruksi kanggo Edit Administrasi Narkoba

  1. long-term utawa over-use bisa ngasilake resistensi obat, ngendhaleni obat kasebut sajrone pirang-pirang dina, efek kasebut bisa dipulihake.
  2. kanthi injeksi L-Epinephrine HCL (1-1-1), ing jantung utawa sadurunge infus intravena kudu diencerake, ngasilake jaringan nekrosis.
  3. injeksi ulang ing situs sing tetep bisa nekrosis jaringan, situs injeksi kudu diputer.
  4. nalika digunakaké ing kejut anaphylactic, volume getih kudu diisi bebarengan amarga tambah permeabilitas pembuluh getih lan volume darah sing ora èfèktif.


Carane tuku L-Epinefrin HCL saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo L-Epinephrine HCL (55-31-2)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    L-Epinephrine bubuk HCL punika genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *