USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Lapatinib bubuk (231277-92-2)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 231277-92-2. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Lapatinib (231277-92-2), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Lapatinib bubuk video


Lapatinib bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Lapatinib bubuk
CAS: 231277-92-2
Formula molekul: C29H26ClFN4O4S
Bobot molekul: 581.05
Titik Nyelehake: 136-140 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Wit mentah Raw Lapatinib ing siklus Antineoplastik Agen

Names

Jeneng umum: bubuk Lapatinib (la PA tin ib)
Brand Name: Tykerb

Bubuk mentah Raw Lapatinib

Powder lapatinib minangka obat resep sing digunakake kanggo obat liya (capcitabine) kanggo ngobati wong kanker payudara sing wis nyebar menyang wilayah liya ing awak yaiku HER2 positif (tumor sing nyebabake protein akeh sing disebut epidermal reseptor faktor reseptor-2) , lan sing wis duwe pangobatan kanker payudara liyane.

Watu Lapatinib uga digunakake kanthi jinis obat sing diarani letrozole kanggo perawatan wanita postmenopause karo reseptor hormon positif, HER2 positif kanker payudara metastatis sing dituduhake terapi hormonal.

Powder lapatinib minangka obat resep kanggo ngobati kanker payudara. Iki digunakake ing kombinasi karo obat liya kanggo ngobati kanker payudara jinis tartamtu sing wis nyebar menyang bagean awak liyane lan ora nanggepi perawatan kanker liyane.

Wujude Lapatinib kalebu grup obat sing disebut inhibitor kinase sing bisa ngalangi tumindak protèin tartamtu sing sinyal sel kanker dumadi.

Pangobatan iki muncul ing wangun tablet lan dijupuk sepisan saben dina ing weteng.

Efek samping umum saka bubuk Lapatinib kalebu tangan, sikil, tangan, sikil nyenyet, diare, rash, lan mual.

Apa dosis bubuk Lapatinib

Dosis Dewasa Biasa kanggo Kanker Payudara

KANKER PUSTAKA METASTATIK -HER2 -POSITIF (kanthi kombinasi capecitabine): 1250 mg oral dina Saben dina ing 1 kanggo 21 kanthi terus-terusan ngulang siklus 21 nganti perkembangan penyakit utawa keracunan sing ora ditrima.

-HORMONE RECEPTOR-POSITIVE, KANKER PUSTAKA METASTASI HER2-POSITIF (ing kombinasi karo letrozole): 1500 mg lisan sapisan dina terus-terusan.

komentar:
- Konsultasi prodhuk prodhuk prodhuk kanggo capecitabine lan dosis rekomendasi letrozole.
-HER2-positif penderita kanker payudara metastasis kudu ngalami penyakit ing trastuzumab sadurunge miwiti perawatan kanthi obat iki kanthi kombinasi capecitabine.

migunakake:
-Sabanjure karo capecitabine kanggo perawatan pasien karo kanker payudara lanjut utawa metastatis sing tumor overexpress HER2 lan sing wis nampa therapy sadurunge kalebu anthracycline, taxane, lan trastuzumab.
-Dadi kombinasi karo letrozole kanggo pengobatan wanita postmenopause karo kanker payudara metastatis reseptor-positif sing overexpresses reseptor HER2 sing terapi hormonal.

Penyesuaian Dosis Bénda
Data ora kasedhiya kanggo owah-owahan dosis; Nanging, pharmacokinetics saka tamba iki ora kena kena pengaruh tinimbang kurang saka 2% dosis sing ditampa kanthi ngilangi ginjel.

Penyesuaian Dosis Hati
PRE-MILING MUNGKIN KACA KACA (Bocah-bocah / A): Data ora kasedhiya.

PRE-MUNGKIN MENINGKATKAN HEPATIC IMPAIRMENT (CHILD-PUGH C): Ngurangi dosis:
-HER2-Positif Kanker Payudara Susu (kanthi kombinasi karo capecitabine): 750 mg / dina.
-Hormon reseptor-positif, HER2-positif kanker payudara metastatis (ing kombinasi karo letrozol): 1000 mg / hari

MENGGUNAKAN HEPATOTOXICITY SAJA SAAT: Terus nyegah perawatan.

Komentar: Rekomendasi penyesuaian dosis adhedhasar studi farmakokinetik; ora ana data klinis sing ana.

Dosis Adjustments
PENGGUNA PAMBUNGAN KUAT INGIBITORS CYP450 3A4 lan / utawa STRONG CYP450 3A4 INDIKATOR: Aja nggunakake sakperangan yen bisa. Rekomendasi penyesuaian dosis adhedhasar studi farmakokinetik; ora ana data klinis sing ana.
PENGGUNAAN SAMBUNGAN WITH CYP450 3A4 INHIBITOR STRONG: Ngurangi dosis kanggo 500 mg / dina; ngidini wektu nyuci kira kira-kira 1 minggu sadurunge penyesuaian munggah obat iki menyang dosis sing dianjurake biasane yen inhibitor diterusake.
PENGGUNAAN SAMBUNGAN KUAT CYP450 3A4 INDUCER: Tiba-tiba dosis titrasi adhedhasar toleransi; ngurangi dosis maneh menyang dosis sing dianjurake biasane yen inducer ora diterusake.
-HER2-Positif Kanker Payudara Metastasis (ing kombinasi karo capecitabine): Tambah dosis nganti 4500 mg / dina.
-Hormon reseptor-positif, HER2-positif kanker payudara metastatik (ing kombinasi karo letrozole): Tambah dosis nganti 5500 mg / dina.

GRADE 2 utawa GREATER Mudhunake FRAMECTION NUNGGUNG VENTRICULAR KEPUTUSAN (LVEF) utawa LVEF sing Ngurangi ngisor ngisor LOWER LIMITER NORMAL: Mungkasi perawatan; bisa diwiwiti maneh ing dosis sithik sawise minimal 2 minggu yen LVEF bisa pulih lan ora patiya asimtomatik.
Dikurangi Dosis:
-HER2-Positif Kanker Payudara Susu (ing kombinasi karo capecitabine): 1000 mg / d
-Hormon reseptor-positif, HER2-positif kanker payudara metastatis (ing kombinasi karo letrozol): 1250 mg / hari

GRADE 3 OR GRADE 1 OR 2 DIARRHEA WITH COMPLICATING FEATURES (moderate to severe cramping abdominal, Grade 2 or more mucus or vomiting, decreased performance status, fever, sepsis, neutropenia, perdebatan frank, utawa dehydration): Bisa reintroduksi ing dosis ngisor nalika diare Ngadeg menyang Grade 1 utawa kurang.
Dikurangi Dosis:
-HER2-Pasien-pasien Kanker Payastasis Positif (kanthi kombinasi capecitabine): 1000 mg / hari
-Hormone Reseptor-Positif, Pasien Kanker Payudara HER2-Positif: 1250mg / dinten
GRADE 4 DIARRHEA: Kanthi terus-terusan nambani perawatan.

OTHER TOXICITIES, GRADE 2 utawa GREATER: Muga-muga anggone ora mungkasi utawa ngganggu dosis; bisa diwiwiti maneh ing dosis biasa sing dianjurake nalika keracunan nambah nganti kelas 1 utawa kurang.
JABUR KECAMATAN NULIS: Ngurangi dosis:
-HER2-Positif Kanker Payudara Susu (ing kombinasi karo capecitabine): 1000 mg / d
-Hormone Reseptor-Positif, Pasien Kanker Payudara HER2-Positif: 1250mg / dinten

Cara gawé bubuk mentah Lapatinib

Watu Lapatinib digunakake karo capecitabine (Xeloda) kanggo ngobati jinis kanker payudara tipe tartamtu ing wong sing wis diobati karo obat kemoterapi liyane. Watu Lapatinib ana ing kelas obat sing disebut inhibitor kinase. Tumindak kanthi mblokake tumindak protein abnormal sing sinyal sel kanker dumadi. Iki mbantu mungkasi utawa alon nyebarake sel kanker.

Warning

Marang kabeh panyedhiya kesehatan sampeyan njupuk bubuk Lapatinib. Iki kalebu dokter, perawat, apoteker, lan dokter gigi.
Yen sampeyan ngalami weteng, nyemplung, ngrokok (diare), utawa ora luwe, ngomong karo dokter. Ana uga cara kanggo ngatasi efek samping kasebut.
Tenggorokan longgar (diare) wis kedadeyan karo bubuk Lapatinib. Kadhangkala, diare wis banget ala lan pati wis kedaden. Dhiskusi karo dhokter sampeyan.
Yen sampeyan duwe bangkekan (diare), guneman karo dokter. Aja nyoba ngobati diare tanpa mriksa dhisik karo dokter.
Duwe kerja getih sing dicenthang nalika sampeyan wis diwenehi dhokter. Dhiskusi karo dhokter.
Sampeyan kudu duwe tes fungsi jantung nalika njupuk bubuk Lapatinib. Dhiskusi karo dhokter.
Aja nganggo jeruk bali lan jus jeruk bali.
Yen sampeyan njupuk digoxin, guneman karo dokter. Sampeyan bisa uga kudu ngleksanani getih kanthi luwih cetha nalika sampeyan nganggo bubuk Lapatinib.
Obat iki bisa nyebabake kacilakan menyang bayi nalika lagi ngandhut.
Gunakake kontrol lair sing bisa dipercaya kanggo nyegah meteng nalika njupuk bubuk Lapatinib.
Yen sampeyan ngandhut utawa sampeyan ngandhut nalika njupuk bubuk Lapatinib, hubungi dokter sampeyan rightaway.

Lapatinib Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Marketing bubuk Lapatinib

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Dadi bubuk lapatinib mentah duwe efek sisih

Bebarengan karo efek sing dibutuhake, bubuk Lapatinib bisa nyebabake sawetara efek sing ora dikarepake. Sanajan ora kabeh efek samping bisa kedadeyan, yen kedadeyan kasebut kedadeyan kasebut kudu mbutuhake perawatan kesehatan.

Priksa kanthi langsung karo dhokter yen ana efek samping ing ngisor iki nalika njupuk bubuk Lapatinib:

Kurang umum
Amba utawa nyusahake napas
fainting
Denyut jantung cepet utawa ora tetep
diare sing abot
sesasi ing dada
tiredness utawa kelemahan sing ora biasa
langka

Nyeri utawa weteng nyeri utawa nyeri
bangkekan bangkekan
urine peteng
nyuda napsu
mriyang
sirah
gatal utawa kulit akeh
mundhut napsu
mual lan mutah
bangkèkané sikil utawa sikil ngisor
kuning mata utawa kulit
Kacamata ora dikenal
Blistering, peeling, loosening saka kulit
nyeri dada
ngguyu
watuk
diare
angel ditelan
dizziness
perasaan ora nyaman utawa penyakit
hives
nyeri utawa nyeri otot
puffiness utawa swelling saka eyelids utawa watara mata, pasuryan, lambé, utawa ilat
abang kulit rusak, asring kanthi pusat ungu
abang, mripat sing irritated
sakit tenggorokan
sores, ulcers, utawa bintik putih ing tutuk utawa ing lambe
thickening of secretions bronchial
Sawetara efek samping saka bubuk Lapatinib bisa kedadeyan sing biasane ora perlu perhatian medis. Efek sisih kasebut bisa ilang nalika perawatan minangka awak nyetel obat kasebut. Uga, profesional kesehatan sampeyan bisa menehi pitutur babagan cara kanggo nyegah utawa nyuda sawetara efek samping kasebut. Priksa karo profesional kesehatan sampeyan yen ana efek samping ing ngisor iki terus utawa gerah utawa yen sampeyan duwe pitakon babagan:

Luwih umum
Asam utawa ora asat weteng
nyeri punggung
belching
retak lambe
diare (entheng)
kulit garing
heartburn
indigestion
pain ing tangan utawa sikil
redness, swelling, utawa skin pain
nyukur kulit ing tangan lan sikil
sores, ulkus, utawa bintik putih ing lambene, lidah, utawa jero ing tutuk
rasa ora nyaman, nyusahake, utawa nyeri
bengkak utawa inflamasi tutuk
tingling saka tangan lan sikil
gangguan tidur


Carane tuku bubuk Lapatinib saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 231277-92-2 Lapatinib powder AASRAW

HNMR

We are supplied powdered Lapatinib, powdered Lapatinib for sale, powder Raw Lapatinib (231277-92-2) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D

Resep

Resep Powder Lapatinib:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Tykerb (231277-92-2) - Pembunuh saka payudara susu

1 review kanggo Lapatinib bubuk (231277-92-2)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Watu Lapatinib iku genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *