lapatinib

Rating: Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal Lapatinib (CAS 231277-92-2), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Lapatinib bubuk yaiku tamba anti-kanker sing dikembangake dening GlaxoSmithKline (GSK) minangka perawatan tumor padat kayata kanker payudara lan paru-paru. Iki diidinake dening FDA ing Maret 13, 2007, kanggo panggunaan pasien karo kanker payudara metastatika sing luwih dhuwur sajroning obat kemoterapi Capecitabine. Lapatinib yaiku jinis reseptor epidermis tipe 2 (HER2 / ERBB2) lan reseptor faktor pertumbuhan epidermal (HER1 / EGFR / ERBB1) inhibitor tyrosine kinases. Iki ngubungake domain fosforilasi intraselular kanggo nyegah otofosforasi reseptor marang ikatan ikatan.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Lapatinib video


Karakter dasar I.Lapatinib:

Jeneng: lapatinib
CAS: 231277-92-2
Formula molekul: C29H26ClFN4O4S
Bobot molekul: 581.0575432
Titik Nyelehake: 137-139 ° C
Panyimpenan Temp: 4 ° C
warna: Bubuk kristal putih


II. Lapatinib (231277-92-2) ing siklus steroid

1. Jeneng:

Lapatinib (CAS 231277-92-2), jeneng dagang yaiku Tykerb, Tyver.

2. Lapatinib Dianggo:

1) Lapitinib yaiku tablet sing dijupuk saka tutuk.
2) Tabel teka ing ukuran dosis 1, 250mg.
3) Njupuk lapitinib persis kaya pitunjuk dhokter.
4) Lapitinib kudu dijupuk sethithik sak jam sadurunge, utawa paling sethithik sajrone panganan (njupuk dosis total sadina saben dina, mbedakake dosis ora dianjurake).
5) Aja mangan utawa ngombe produk jeruk bali nalika njupuk Lapatinib (231277-92-2).
6) Yen sampeyan salah dosis lapitinib, njupuk ing sanalika sampeyan ngelingi dina. Yen sampeyan rumangsa dina, aja kaping pindho dosis sampeyan. Cukup skip dosis sing ora kejawab.Call panyedhiya kesehatan yen sampeyan ora yakin apa sing kudu dilakoni.
7) Dokter sampeyan bisa nyetel dosis lapatinib gumantung carane sampeyan ngidinke perawatan.

3. Pèngetan ing Lapatinib

Lapatinib bisa nyebabake karusakan ati sing bisa nimbulake abot utawa ngancam. Kerusakan ati bisa kedadean sanalika sawetara dina utawa minangka pungkasan sawetara sasi sawise wiwitan perawatan karo Lapatinib (CAS 231277-92-2). Marang dhokter sampeyan yen sampeyan wis utawa tau duwe penyakit ati. Yen sampeyan ngalami gejala kasebut, hubungi dokter kanthi langsung: gatal, kulit kuning utawa mata, urin peteng, nyeri ing sisih tengen ndhuwur weteng, perdarahan sing ora biasa utawa bruising, utawa bangkit utawa peteng sing peteng.

Tansah kabeh janjian karo dokter lan laboratorium. Dokter sampeyan bakal ngirim tes laboratorium tartamtu sadurunge lan sak perawatan sampeyan kanggo ndeleng manawa ati sampeyan bakal rusak utawa wis rusak dening lapatinib.

Ngomong dhokter sampeyan babagan risiko njupuk lapatinib.

4. Pandhuan liyane:

Lapatinib minangka jinis tamba kanker sing dituduhake (terapi biologi) sing disebut inhibitor protein kinase (TKI). Iki minangka perawatan sing ditargetake digunakake kanggo kanker sing duwe jumlah akeh protein sing disebut HER2 (reseptor faktor pertumbuhan epidermis 2).

Sawetara kanker payudara duwe jumlah akeh HER2. Wong kasebut disebut positivecancer HER2. HER2 damel sel kanker tuwuh lan dibagi. Lapatinib (231277-92-2) mateni HER2 supaya sel-sel bisa mandheg utawa mati.


III. Lapatinib (231277-92-2) HCML

Kita supplie bubuk Aprepitant, bubuk Aprepitant for sale, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D


IV. Carane tuku Lapatinib saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "Lapatinib"