Levotiroksin (T4) bubuk

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Levotiroksin (T4) (51-48-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

L-Thyroxine bubuk yaiku hormon tiroid sintetis sing diprodhuksi. Efek kasebut mirip karo alam L-thyroxin (L-T4) ing kelenjar tiroid. L-thyroxin iku salah siji saka rong hormon sing diprodhuksi ing tiroid. Sing liyane yaiku L-triiodthyronine (L-T3, pirsani Cytomel). L-thyroxin cetha sing ora pati roso saka rong hormon kasebut.

Product Description

Levotiroxine (T4) bubuk video


|.Levothyroxine (T4) bubuk dhasar Karakter:

Jeneng: Levotiroksin (T4) bubuk
CAS: 51-48-9
Formula molekul: C15H11I4NO4
Bobot molekul: 776.87
Titik Nyelehake: 235 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal putih


Panggunaan II.Levothyroxinepowder ing siklus steroid

1. Jeneng:

Eltroxin; Thyroid-S; Levothroid; Levoxyl; Synthroid; LIYANE Unithroid; Eltroxin; Sodium Levotiroxine; Synthroid.

2. (Bubuk T4) Levotiroksin bubuk (CAS 51-48-9) Dianggo:

Levotiroksin / T4 dipigunakaké lisan, kanggo wong-wong mèmper. Sampeyan kudu mbukak ing 100-150mcg dina, kanggo siklus cendhak, watara 6 minggu, siklus dawa, 12-16 minggu.

3. Warning on (bubuk T4) levothyroxine bubuk

Sampeyan ora diijini kanggo njupuk iki Yen sampeyan duwe gejala ing ngisor iki:
 Sampeyan alergi marang bahan ing armodafinil utawa kanggo modafinil.
 Sampeyan duwe sajarah ngembangaken ruam sawise njupuk armodafinil utawa modafinil.
 sampeyan duwe riwayat masalah katutup jantung utawa jantung sing tartamtu (umpamane prolaps katup mitral, hypertrophy ventricular kiwa)
Lan yen sampeyan ngetutake reaksi alergi abot, golek dhokter langsung.
(rash; hives; gatal, angel ngulu utawa napas, sesak ing dada, bengkak saka tutuk, pasuryan, lambe, tenggorokan, utawa lathi; ora umum hoarseness); nyeri dada; deg-degan cepet utawa ora tetep; mriyang, ngandhut, utawa tenggorokan kanthi perih; owah-owahan mental, swasana ati, utawa prilaku (umpamane, agresi, agitation, kuatir, depresi, kahanan sing kondisif, hallucinations, irritability, nervousness); nyeri otot utawa nyeri; sesak ambegan; pikiran utawa tumindak suicidal; bengkak sikil; gejala masalah pepati (umpamane, urine peteng, bangkit pupus, napsu mangan terus-terusan, nyeri weteng nengen, kulit kuning utawa mata); bruising utawa pendarahan sing ora biasa; muntah; kelemahane.

4. Pandhuan liyane:

Levotiroksin sodium minangka pembakar lemak banget amarga metabolisme sampeyan tambah akeh nalika lagi urip. Sampeyan bisa dadi sloppier sethitik ing diet pra-kontes amarga bakal tetep ngobong lemak nalika sampeyan njupuk ing akèh kalori wiwit metabolisme sampeyan bakal mbukak. . Lan ana sawetara kaluwihan unik liyane, sing ndadekake banget kompetitif karo T3 kayata panangsang napsu, kurang butuh turu lan nambah daya tahan fisik (stamina), supaya pitakonan "kang luwih apik" gumantung marang gol. Saliyane, organ sing nyatakake jinis deiodinase 2 nggunakake T3 sajrone PLNUMX sajrone plasma T3, lan kanthi mangkono ana kekuwatan teoretis yen organ-organ kasebut ora njaga tingkat T3 intraselular sajrone fisiologis tanpa anané plasma T4 "


III.Levothyroxine (T4) bubuk HNMR

Raw (bubuk T4) levotiroksin bubuk (51-48-9) hplc≥98% | AASraw HNMR


IV. Carane tuku bubuk T4: tuku bubuk levotiroksin (CAS 51-48-9) saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Wêsi Cytomel: Cara migunakaké bubuk Cytomel kanggo siklus kanthi aman? Cytomel orals: Carane tuku bubuk Cytomel online? Ora Bantuan Cytomel / T3 karo Bobot Mundhut? Apa obat Lorcaserin lan bubuk Lorcaserin?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

1 review kanggo Levotiroksin (T4) bubuk

  1. dirating 4 metu saka 5

    kite -

    Aku bisa njupuk viagra 100mg tanpa resep dokter

Tambah review