Bubuk Lorcaserin (Belviq) (616202-92-7) hplc≥98% | Mundhut Lemak AASraw
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

Pinggir Lorcaserin (Belviq)

Rating: SKU: 616202-92-7. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanggo urutan massal bubuk Lorcaserin (Belviq) (616202-92-7), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

 

Pambuka Lorcaserin

Ngasilake tamba sing bobot lan bobot diet sing efisien lan aman minangka tugas sing wigati. Upaya ing sasi wis teka kanthi sawetara efek samping kayata karusakan jantung. Untunge, panaliten anyar ngandhakake yen pil penurunan bobot lorcaserin bisa mbantu sampeyan ngurangi bobot keluwih tanpa nguripake kesehatan jantung. Lorcaserin minangka pil supper appetite, sing disetujoni dening FDA ing 2012. Nanging apa lorcaserin? Uga, ing ngisor iki minangka gambaran sing jero saka tamba, struktur kimia lan sifat, panggunaan, dosis, pancegahan, lan luwih akeh.

Jeneng Produk: Lorcaserin / BELVIQ (lorcaserin hydrochloride)

IUPAC Name: (5R)-7-chloro-5-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine

 

Video bubuk Lorcaserin (Belviq)

 

 


 

Bubuk I.Lorcaserin (Belviq) dhasar Karakter:

 

Jeneng: Bubuk Lorcaserin (Belviq)
CAS: 616202-92-7
Formula Molekuler:  C11H14ClN
Bobot molekul: 195.692
Titik Nyelehake: 212 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Putih bubuk putih-putih

 


 

Pambuka Lorcaserin

Ngasilake tamba sing bobot lan bobot diet sing efisien lan aman minangka tugas sing wigati. Upaya ing sasi wis teka kanthi sawetara efek samping kayata karusakan jantung. Untunge, panaliten anyar ngandhakake yen pil penurunan bobot lorcaserin bisa mbantu sampeyan ngurangi bobot keluwih tanpa nguripake kesehatan jantung. Lorcaserin minangka pil supper appetite, sing disetujoni dening FDA ing 2012. Nanging apa lorcaserin? Uga, ing ngisor iki minangka gambaran sing jero saka tamba, struktur kimia lan sifat, panggunaan, dosis, pancegahan, lan luwih akeh.

Jeneng Produk: Lorcaserin / BELVIQ (lorcaserin hydrochloride)

IUPAC Name: (5R)-7-chloro-5-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine

 

Ing ngisor iki minangka struktur kimia lorcaserin ing konformasi 3-D.

Bubuk Lorcaserin (Belviq)

 

Properti Kimia Lorcaserin (belviq) (CAS 616202-92-7)

Ing ngisor iki minangka bahan kimia Lorcaserin (belviq) sing dirangkum; dheweke wis ditampilake ing tabel ing ngisor iki kanthi cepet.

 

Jeneng Property Property Value
Count Unit Kovalently-Bondedened 1
Count Atom Isotop 0
Undefined Count Stereocenter Bond 0
Count Stereocenter Bond Ditetapkan 0
Count Stereocenter Atom Undefined 0
Count Atom Stereocenter Count 1
Heavy Atom Count 13
Ngisi Formal 0
Compound Is Canonicalized True
XLogP3-AA 2.7
Exact Mass 195.081 g / mol
Monoisotopic Mass 195.081 g / mol
Topologi Polar Surface Area 12 A ^ 2
Kompleksitas 172
Count Bond Rotatable 0
Count Acceptor Hidrogen Bond 1
Count Donor Hidrogen Bond 1
Bobot molekul 195.69 g / mol
Konstanta Dissociation

 

pKa = 9.98 (est)

 

Gambaran sederhana saka bubuk Lorcaserin HCL

Lorcaserin (Belviq) minangka pil suppressant napsu sing diformulasikan dening Arena Farmasi. Iki kalebu klompok obat sing diarani agonis reseptor serotonin. Iki dirancang kanggo mbantu sampeyan rumangsa wareg sawise mangan luwih sithik. Nyuda napsu kanthi ngaktifake 5-HT2C reseptor, yaiku jinis reseptor serotonin ing wilayah otak (hypothalamus) sing ngontrol appetite. Yen lagi ngandhani awakmu kanthi temenan, sampeyan bisa mangan luwih cepet, saéngga bisa ngilangi bobot ing wektu sing suwe.

Belviq, sing jeneng kimia yaiku (R) -8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3- benzazepine hydrochloride hemihydrate, arep ditrapake sacara oral. Bobot molekulé yaiku 241.16 g / mol, lan rumus empirisé yaiku C11H15Cl2N • 0.5H2O. Rumus strukturipun wonten ing ngisor:

 

Bubuk Lorcaserin (Belviq)

 

Kelarutan hemcasidrida hidroklorida Lorcaserin ing banyu luwih dhuwur tinimbang 400 mg / mL. Tablet Belviq duwe 10.4 miligram lorcaserin hidroklorida hemihidrida (bubuk putih nganti putih), sing padha karo 10.0 miligram lorcaserin hidroklorida anhidrat. Uga ngemot bahan-bahan liyane, kalebu NF stearate magnesium, talc USP, FD&C Blue # 2 danau aluminium, titanium dioxide USP, polyethylene glycol NF, polyvinyl alkohol USP, silikon koloid dioksida NF, croscarmellose sodium NF, silicified microcrystalline cellulose and hydroxypropyl cellulose NF.

 

Tindakan mekanisme Lorcaserin

Miturut kriteria pitunjuk Administrasi Pangan lan Obat-obatan (2007), Lorcaserin mampu mbantu ngatasi wong kanthi bobot mundhut klinis. Iki tamba bobot mundhut wis dianggo kanthi becik nalika dipasake karo aktivitas fisik sing luwih akeh uga diet kalori sing kurang. Sampeyan bisa mbantu ngurusi manawa ngetokake bobot, khususe wong sing keluwih (paling ora 27 kg / m2), utawa obese (BMI paling sethithik kg / m2). Pangobatan iki uga bisa mbantu wong-wong sing nduweni siji utawa luwih masalah sing gegandhengan karo bobot, kayata diabetes tipe 2, dyslipidemia, utawa hipertensi.

Lorcaserin minangka pil suppressant novel sing tumindak selektif minangka 5-HT2C reseptor agonist ing hipotalamus kanthi selektivitas aksi limabelas kaping luwih afinitas kanggo 5-HT2C  reseptor kanggo 5-HT2A  lan kekuwatan 100 kaping pamilih fungsi sing luwih dhuwur kanggo 5-HT2C reseptor tinimbang kanggo 5-HT2B.

Reseptor 5-HT2C dununge meh ing otak manungsa lan bisa ditemokake ing thalamus, hypothalamus, korteks, hippocampus, choroid plexus, cerebellum, lan amygdala. Rangsangan reseptor 5-HT2C ing hypothalamus ngaktifake produksi POMC (proopiomelanocortin) lan mulane ningkatake bobote liwat rasa wareg. Argumen kasebut didhukung dening uji klinis sing wis kabukten lan panelitian liyane. Nalika umume dianggep reseptor 5-HT2C mbantu ngatur napsu, sekresi endokrin, lan swasana ati, cara tumindak sing bener ing regulasi napsu ora dingerteni.

 

Reseptor EC50 [nm] Ki[nm]
5-HT2C 39 13
5-HT2B 2380 147
5-HT2A 553 92

 

Nggunakake bubuk Lorcaserin HCL

Yen kita nimbangi ulasan asli Lorcaserin metu, banjur iki kemungkinan pil bobot paling apik ing pasar saiki. Wong sing duwe keluwihan tartamtu, yaiku, sing duwe kondisi kesehatan sing bobot utawa sing obes bisa entuk manfaat saka prodhuk iki.

Nalika digunakake bebarengan karo program latihan sing disetujui dokter, program diet rendah kalori, lan owah-owahan gaya urip, Lorcaserin bisa mbantu wong sing luwih akeh tinimbang mung ngetokake bobot - bisa mbantu nyuda resiko kesehatan sing gegayutan karo obesitas, kalebu tekanan darah tinggi, diabetes, jantung, lan pati.

Miturut Pusat Penyakit Penyakit, mung kalah 5 kanggo 10 persen saka bobot awak total bisa nampilake sawetara manfaat kesehatan kayata paningkatan gula getih, kolesterol darah, lan tekanan darah.

 

 Dosis bubuk Lorcaserin HCL

Wong diwasa mesthi njupuk rong pil saben dina. Mulane sampeyan kudu njupuk pil 60 saben sasi. Miturut FDA, siji kudu nggunakake tamba sajrone sisa urip kanggo ngopeni bobot sehat.

Iku penting kanggo dicatet yen asil positif kudu katon sawise minggu 12. Yen sampeyan ora bakal ngilangi paling sethithik 5 bobot awak tingkat sampeyan, sampeyan bakal menehi saran kanggo mungkasi nggunakake pil. Malah kanthi nggunakake terus, iku ora cenderung sampeyan bakal entuk lan nyegah bobot mundhut klinis.

 

Pencegahan HCL Lorcaserin

Elinga yen profesional perawatan kesehatan sampeyan wis resep obat iki amarga dheweke mutusake manawa kaluwihan sing sampeyan entuk luwih dhuwur tinimbang risiko efek samping. Umume wong sing ngonsumsi obat iki ora nuduhake efek samping sing serius.

Sadurunge njupuk lorcaserin, wenehake apoteker utawa dhokter yen sampeyan alergi marang obat kasebut; utawa sampeyan alergi liyane. Lorcaserin ngemot bahan-bahan sing ora aktif sing bisa nyebabake reaksi alergi utawa masalah liyane. Takon apoteker sampeyan supaya menehi katrangan lengkap.

Sadurunge ngombe obat iki, informake apoteker utawa dhokter babagan riwayat medis sampeyan, utamane masalah ginjel, diabetes, masalah ati, penyakit jantung (kalebu blok jantung, penyakit katup jantung, deg-degan alon, gagal jantung) sing bisa nambah risiko ereksi sing lara / suwe kanggo pria (kalebu penis cacat, penyakit Peyronie, pirang-pirang myeloma, anemia sel sabit, leukemia).

Pil penekan napsu iki bisa nggawe sampeyan alon mikir utawa pusing. Ganja utawa alkohol bisa nambah efek iki. Aja nggunakake mesin, nyopir, utawa nindakake perkara sing nuntut kewaspadaan nganti sampeyan bisa nindakake kanthi tliti. Batesi minuman beralkohol lan guneman karo dhokter yen sampeyan nggunakake mariyuana.

Yen sampeyan kudu menjalani prosedur operasi, luwih becik yen sampeyan menehi pitunjuk marang dokter gigi utawa dhokter babagan kabeh produk sing dijupuk (kalebu obat non resep, produk herbal, lan obat resep).

Yen sampeyan ngalami diabetes, pil penurunan bobot iki bisa mengaruhi gula getih. Priksa manawa sampeyan mriksa kadar gula getih kanthi interval rutin kaya sing disaranake lan nuduhake asil karo dokter. Ayo dhokter ngerti yen sampeyan duwe gejala gula getih kurang. Profesional kesehatan sampeyan bisa uga kudu nyetel program olahraga, diet utawa obat diabetes.

Obat iki ora bisa dijupuk nalika meteng amarga bisa ngrusak bayi sing bakal lahir. Takon karo dhokter babagan aplikasi jinis kontrol lair sing bisa dipercaya. Yen sampeyan meteng utawa meteng, langsung wenehi pitunjuk menyang profesional perawatan kesehatan.

Nganti saiki, durung dingerteni manawa obat iki kalebu susu ibu. Kanggo nyegah kemungkinan ana risiko bayi, nyusoni nalika nggunakake obat iki ora disaranake. Priksa manawa sampeyan takon dhokter sadurunge nyusoni.

Waca Leaflet Informasi pangguna kanthi tliti yen kasedhiya saka dhokter sadurunge sampeyan wiwit nggunakake lorcaserin lan kapan wae ngisi ulang. Yen sampeyan duwe pitakon, takon apoteker utawa dokter.

Pilih pil suppressant napsu kanthi cangkeme kanthi utawa tanpa panganan kaya sing diarahake dening apoteker, biasane kaping pindho saben dina. Gunakake obat iki kanthi rutin kanggo entuk manfaat paling apik. Kanggo ngewangi sampeyan ngelingi, njupuk pil ing wektu sing padha saben dina.

Lorcaserin minangka obat nggawé tabrakan. Ora nambah dosis utawa njupuk pil iki luwih kerep tinimbang diwenehake. Kondisi sampeyan ora bisa nambah luwih cepet, lan risiko efek samping bisa nambah.

Interaksi narkoba sing abot bisa ditindakake nalika obatan tartamtu digunakake bebarengan karo pil lorcaserin. Marang dhokter sampeyan babagan kabeh obat sing sampeyan gunakake saiki, lan apa resep sampeyan miwiti utawa mandheg nganggo.

Pil nyebabake bobot Lorcaserin ora diijinake kanggo dianggo dening wong sing luwih enom tinimbang umur 18.

 

Carane ngirim aku bubuk Lorcaserin HCL?

Aja ngunyah, ngeculake, utawa tresna tablet tablet sing diperluas. Cukup swiwi iki kabeh.

Suppressant appetite Lorcaserin mung minangka bagéan saka program perawatan lengkap sing uga kalebu olah raga, kontrol bobot, diet, lan tansah nguji gula getih. Tindakake pengobatan, nutrisi, lan rutinitas rutin banget.

Simpen obat ing suhu kamar adoh saka panas lan lembab.

Tansah rekaman jumlah obatan sing digunakake saka kabeh botol. Pil nyebabake bobot Lorcaserin minangka obat penyalahgunaan, lan sampeyan kudu tansah weruh yen wong nggunakake pengobatan sampeyan tanpa resep utawa ora bener.

Aja ngombe obat lorcaserin karo wong liya. Tansah tamba ing panggonan sing ora ana sing bisa njaluk.

 

Apa sing kedadeyan yen sampeyan kelangan dosis Lorcaserin?

Mung njupuk dosis sing ora kejawab sampeyan langsung ngelingi. Sampeyan kudu ngliwati dosis sing ora kejawab yen wektu kanggo dosis dijadwal sabanjuré meh. Aja njupuk dosis ekstra kanggo nggawe dosis sing ora kejawab.

 

Apa sing kelakon nalika overdosis Lorcaserin?

Deleng bantuan medis darurat utawa hubungi garis Bantuan Racun ing 1-800-222-1222.

 

Apa sing kudu ditindakake nalika njupuk lorcaserin?

Aja njupuk obat-obatan sing ora ditemtokake kanthi resép utawa resik liyane tanpa saran saka dokter. Uga, aja ngobati obat utawa obat batuk nalika njupuk pil lorcaserin.

 

Apa obat liyane sing bisa nyebabake lorcaserin?

Obat ing ngisor iki bisa mengaruhi cara kerjane lorcaserin:

  • "Triptan" yaiku obat-obatan sirah migren - kayata Maxalt, Zomig almotriptan, rizatriptan, sumatriptan, frovatriptan, zolmitriptan, Imitrex, lan liya-liyane.
  • Cabergoline;
  • LIYANE
  • jenis antidepresan apa wae
  • lithium;
  • John's wort;
  • disfungsi ereksi– Levitra, Viagra avanafil, Cialis, sildenafil, tadalafil, lan liya-liyane;
  • tramadol;
  • tryptophan (uga dikenal minangka L-tryptophan);
  • obat batuk utawa adhem sing ngemot dextromethorphan; utawa
  • pangobatan kanggo nambani penyakit jiwa, swasana ati utawa kelainan kuatir.

Dhaptar ndhuwur ora lengkap. Obat-obatan liyané bisa nyebabake lorcaserin, lan ora kabeh interaksi bisa didaftarake ing pedoman pengobatan iki.

 

Laporan BBC babagan Keamanan lan Efisiensi Lorcaserin HCL (CAS 616202-92-7)

Ana sawetara laporan BBC ing Lorcaserin bab ora mung efisiensi nanging uga keamanan obat kasebut. Miturut BBC, panalitiyan anyar, diterbitake ing New England Journal of Medicine, nuduhake wong nggunakake lorcaserin appetite suppressant pil ilang rata-rata watara 8.8lb (4kg) liwat periode rekaman sethithik telung setengah taun. Asil saka panliten iki mbuktekake yen lorcaserin mesthi minangka salah sawijining pil bobot sing paling apik.

Laporan kasebut uga ngandika ing obat amarga fungsi kanthi nyegah napsu, ora sijine pangguna ing resiko kahanan ati sing luwih dhuwur. Pandhuan sing diterbitake nyusul obesitas 12,000 utawa obesitas sing akeh banget ing AS liwat sasi 40.

Sawise telung setengah taun, wong diwasa njupuk lorcaserin telu luwih cenderung tinimbang ora ngurangi limang nganti sepuluh persen massa awak tinimbang sing nampa plasebo, miturut salah sawijining peneliti utama studi, Dr. Erin Bohula.

Tes sing disebabake ing katup jantung ora nuduhake beda sing signifikan tinimbang klep jantung sing njupuk plasebo. Sanalika, yen wis dadi masalah utama nalika nerangake safety of slimming pil liyane, lorcaserin bisa dadi obat sing paling apik.

Wong diwasa sing ngombe obat uga duwe risiko diabetes tipe 2 sing kurang. Biaya pil udakara £ 155-225 ($ 220-290) saben dosis saben wulan ing AS. Lorcaserin nyedhiyakake alternatif sing apik kanggo prosedur nyuda bobot invasi kaya operasi band lambung.

Laporan BBC liyane nampilake panelitian ing peneliti ing Universitas Rowde Institute ofettett sing nindakake riset babagan napsu. Para ilmuwan ujar manawa riset babagan napsu nuntun dheweke menyang bagean otak tartamtu.

Padha weruh yen kanthi mengaruhi sel sing spesifik karo obat-obatan padha bisa ngurangi asupan pangan. Awit lorcaserin dienggo mekanisme iki, asil panalitiyan iki ora mung mbukak lawang kanggo obat anyar kaya lorcaserin nanging uga dikuatake apa ahli percaya ing lorcaserin-keamanan lan efisiensi.