USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Pinggir Lorcaserin (Belviq)

Rating:
3.50 kejaba 5 adhedhasar 2 ratings customer
SKU: 616202-92-7. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanggo urutan massal bubuk Lorcaserin (Belviq) (616202-92-7), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Pambuka Lorcaserin

Ngasilake tamba sing bobot lan bobot diet sing efisien lan aman minangka tugas sing wigati. Upaya ing sasi wis teka kanthi sawetara efek samping kayata karusakan jantung. Untunge, panaliten anyar ngandhakake yen pil penurunan bobot lorcaserin bisa mbantu sampeyan ngurangi bobot keluwih tanpa nguripake kesehatan jantung. Lorcaserin minangka pil supper appetite, sing disetujoni dening FDA ing 2012. Nanging apa lorcaserin? Uga, ing ngisor iki minangka gambaran sing jero saka tamba, struktur kimia lan sifat, panggunaan, dosis, pancegahan, lan luwih akeh.

Jeneng Produk: Lorcaserin / BELVIQ (lorcaserin hydrochloride)

IUPAC Name: (5R)-7-chloro-5-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine

Video bubuk Lorcaserin (Belviq)


Bubuk I.Lorcaserin (Belviq) dhasar Karakter:

Jeneng: Bubuk Lorcaserin (Belviq)
CAS: 616202-92-7
Formula molekul: C11H14ClN
Bobot molekul: 195.692
Titik Nyelehake: 212 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Putih bubuk putih-putih


Pambuka Lorcaserin

Ngasilake tamba sing bobot lan bobot diet sing efisien lan aman minangka tugas sing wigati. Upaya ing sasi wis teka kanthi sawetara efek samping kayata karusakan jantung. Untunge, panaliten anyar ngandhakake yen pil penurunan bobot lorcaserin bisa mbantu sampeyan ngurangi bobot keluwih tanpa nguripake kesehatan jantung. Lorcaserin minangka pil supper appetite, sing disetujoni dening FDA ing 2012. Nanging apa lorcaserin? Uga, ing ngisor iki minangka gambaran sing jero saka tamba, struktur kimia lan sifat, panggunaan, dosis, pancegahan, lan luwih akeh.

Jeneng Produk: Lorcaserin / BELVIQ (lorcaserin hydrochloride)

IUPAC Name: (5R)-7-chloro-5-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine

Ing ngisor iki minangka struktur kimia lorcaserin ing konformasi 3-D.

Bubuk Lorcaserin (Belviq)

Properti Kimia Lorcaserin (CAS 616202-92-7)

Ing ngisor iki minangka sifat kimia sing diringkes saka Lorcaserin (belviq); padha diwenehi ing tabel ngisor iki kanggo ndeleng cepet.

Jeneng Property Property Value
Count Unit Kovalently-Bondedened 1
Count Atom Isotop 0
Undefined Count Stereocenter Bond 0
Count Stereocenter Bond Ditetapkan 0
Count Stereocenter Atom Undefined 0
Count Atom Stereocenter Count 1
Heavy Atom Count 13
Ngisi Formal 0
Compound Is Canonicalized True
XLogP3-AA 2.7
Exact Mass 195.081 g / mol
Monoisotopic Mass 195.081 g / mol
Topologi Polar Surface Area 12 A ^ 2
Kompleksitas 172
Count Bond Rotatable 0
Count Acceptor Hidrogen Bond 1
Count Donor Hidrogen Bond 1
Bobot molekul 195.69 g / mol
Konstanta Dissociation

pKa = 9.98 (est)

Gambaran sederhana saka bubuk Lorcaserin HCL

Lorcaserin (Belviq) minangka pil suppressant appetite sing digawé dening Arena Pharmaceuticals. Iku kalebu kelas obat sing diarani minangka agonis reseptor serotonin. Iku dirancang kanggo mbantu sampeyan aran lengkap sawise sampeyan wis dipangan kurang pangan. Iku nyuda napsu kanthi ngaktifake 5-HT2C reseptor, yaiku jinis reseptor serotonin ing wilayah otak (hypothalamus) sing ngontrol appetite. Yen lagi ngandhani awakmu kanthi temenan, sampeyan bisa mangan luwih cepet, saéngga bisa ngilangi bobot ing wektu sing suwe.

Belviq, sing jeneng kimia yaiku (R) -8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3- benzazepine hydrochloride hemihydrate, arep ditrapake sacara oral. Bobot molekulé yaiku 241.16 g / mol, lan rumus empirisé yaiku C11H15Cl2N • 0.5H2O. Rumus strukturipun wonten ing ngisor:

Bubuk Lorcaserin (Belviq)

Kelarutan saka hemagydrate Lorcaserin hydrochloride ing banyu luwih dhuwur tinimbang 400 mg / mL. Tablet Belviq duweni milligram 10.4 kristalin lorcaserin hydrochloride hemihydrate (putih kanggo bubuk putih-putih), sing padha karo 10.0 miligrams hydrochlorin hydrochlorin anhidrat. Uga ana bahan-bahan liyane, kayata magnesium stearate NF, tp USP, FD & C Biru #2 lanau aluminium, titanium dioksida USP, polietilen glikol NF, polyvinyl alcohol USP, silikon dioksida koloid NF, natrium croscarmellose NF, selulosa microcrystalline and hydroxypropyl cellulose NF.

Tindakan mekanisme Lorcaserin

Miturut kriteria pitunjuk Administrasi Pangan lan Obat-obatan (2007), Lorcaserin mampu mbantu ngatasi wong kanthi bobot mundhut klinis. Iki tamba bobot mundhut wis dianggo kanthi becik nalika dipasake karo aktivitas fisik sing luwih akeh uga diet kalori sing kurang. Sampeyan bisa mbantu ngurusi manawa ngetokake bobot, khususe wong sing keluwih (paling ora 27 kg / m2), utawa obese (BMI paling sethithik kg / m2). Pangobatan iki uga bisa mbantu wong-wong sing nduweni siji utawa luwih masalah sing gegandhengan karo bobot, kayata diabetes tipe 2, dyslipidemia, utawa hipertensi.

Lorcaserin minangka pil suppressant novel sing tumindak selektif minangka 5-HT2C reseptor agonist ing hipotalamus kanthi selektivitas aksi limabelas kaping luwih afinitas kanggo 5-HT2C reseptor kanggo 5-HT2A lan kekuwatan 100 kaping pamilih fungsi sing luwih dhuwur kanggo 5-HT2C reseptor tinimbang kanggo 5-HT2B.

Reseptor 5-HT2C dumunung meh sacara eksklusif ing otak manungsa lan bisa ditemokake ing thalamus, hypothalamus, korteks, hippocampus, plexus choroid, cerebellum, lan amygdala. Rangsangan saka reseptor 5-HT2C ing hypothalamus ngaktibake produksi POMC (proopiomelanocortin) lan mulane ningkatake bobot bobot kanthi cepet. Argumentasi iki didhukung dening ujicoba klinis lan studi riset liyane. Nalika dianggep reseptor 5-HT2C mbiyantu ngontrol napsu, sekresi endokrin, lan swasana ati, mode aksi sing bener ing angger-angger nafsu ora dikawruhi.

Reseptor EC50 [nm] Ki[nm]
5-HT2C 39 13
5-HT2B 2380 147
5-HT2A 553 92

Nggunakake bubuk Lorcaserin HCL

Yen kita nimbangi ulasan asli Lorcaserin metu, banjur iki kemungkinan pil bobot paling apik ing pasar saiki. Wong sing duwe keluwihan tartamtu, yaiku, sing duwe kondisi kesehatan sing bobot utawa sing obes bisa entuk manfaat saka prodhuk iki.

Nalika digunakake bebarengan karo program latihan sing disetujui dokter, program diet rendah kalori, lan owah-owahan gaya urip, Lorcaserin bisa mbantu wong sing luwih akeh tinimbang mung ngetokake bobot - bisa mbantu nyuda resiko kesehatan sing gegayutan karo obesitas, kalebu tekanan darah tinggi, diabetes, jantung, lan pati.

Miturut Pusat Penyakit Penyakit, mung kalah 5 kanggo 10 persen saka bobot awak total bisa nampilake sawetara manfaat kesehatan kayata paningkatan gula getih, kolesterol darah, lan tekanan darah.

Dosis bubuk Lorcaserin HCL

Wong diwasa mesthi njupuk rong pil saben dina. Mulane sampeyan kudu njupuk pil 60 saben sasi. Miturut FDA, siji kudu nggunakake tamba sajrone sisa urip kanggo ngopeni bobot sehat.

Iku penting kanggo dicatet yen asil positif kudu katon sawise minggu 12. Yen sampeyan ora bakal ngilangi paling sethithik 5 bobot awak tingkat sampeyan, sampeyan bakal menehi saran kanggo mungkasi nggunakake pil. Malah kanthi nggunakake terus, iku ora cenderung sampeyan bakal entuk lan nyegah bobot mundhut klinis.

Pencegahan HCL Lorcaserin

Iku apik kanggo ngelingi sing profesional kesehatan sampeyan wis resep obat iki amarga padha wis dianggep sing kauntungan sampeyan njaluk luwih dhuwur tinimbang risiko efek sisih. Paling wong sing njupuk obat iki ora nuduhake efek samping sing serius.

Sadurunge njupuk lorcaserin, apik apoteker utawa dokter ngerti yen sampeyan alergi marang tamba; utawa sampeyan duwe alergi liyane. Lorcaserin ngandhut bahan aktif sing bisa nyebabake reaksi alergi utawa masalah liyane. Nyuwun panjurung marang apoteker supaya luwih rinci.

Sadurunge njupuk obat kasebut, ngandhani apoteker utawa dokter babagan riwayat medhis, kayata masalah ginjel, diabetes, masalah ati, penyakit jantung (kalebu pemblokiran jantung, penyakit jantung, jantung alon, gagal jantung) masalah sing bisa nambah risiko ereksi nyenyakit ing wong (kalebu penis sing cacad, penyakit Peyronie, multiple myeloma, anemia sel sabit, leukemia).

Poto penekanan iki bisa nggawe sampeyan alon pikiran utawa ngelu. Marijuana utawa alkohol bisa nggawe efek kasebut luwih elek. Aja nggunakake mesin, drive, utawa nindakake apa-apa kang demands alertness nganti sampeyan bisa nindakake kanthi teliti. Watesan alkohol lan pirembagan karo dhokter yen sampeyan nggunakake mariyuana.

Yen sampeyan lagi ngalami prosedur bedhah, sampeyan kudu ngelingi dokter gigi utawa dhokter sampeyan babagan kabeh produk sing sampeyan gunakake (kalebu obat-obat nonprescription, produk herbal, lan obat resep).

Yen sampeyan lagi urip karo diabetes, pil bobot iki bisa nyebabake gula getih. Priksa manawa sampeyan mriksa tingkat gula getih ing interval biasa minangka menehi saran lan nuduhake asil karo dokter. Supaya dhokter ngerti yen sampeyan duwe gejala gula getih sing kurang. Profesional kesehatan sampeyan mbutuhake nyetel program olah raga, diet utawa pengobatan diabetes.

Obat iki kudu ora bisa ditindakake nalika meteng amarga bisa nyebabake bayi sing durung larang. Nyuwun dhokter sampeyan babagan aplikasi formulir sing bisa dipercaya saka kontrol lair. Yen sampeyan ngandhut utawa dadi ngandhut, gunakake kesehatan sing profesional kanthi cepet.

Supaya adoh, ora dingerteni manawa tamba iki mlebu susu susu. Kanggo nyegah kamungkinan risiko tumrap bayi, nyusoni nalika nggunakake obat iki ora dianjurake. Priksa manawa sampeyan nemoni dokter sadurunge sampeyan nyusoni.

Maca Leaflet Informasi Panganggo kasebut kanthi teliti, yen kasedhiya saka dhokter sampeyan sadurunge sampeyan miwiti nggunakake lorcaserin lan kapan sampeyan ngisi maneh. Yen sampeyan duwe pitakonan, takon apoteker utawa dokter.

Sajake pil appetite suppressant kanthi tutuk karo utawa tanpa meal sing diarahake dening apoteker, biasane rong kali saben dina. Gunakake obat iki sacara rutin kanggo nggoleki obat kasebut kanthi cepet. Kanggo mbantu sampeyan ngelingi, njupuk pil ing kaping sing padha saben dina.

Lorcaserin minangka obat nggawé tabrakan. Ora nambah dosis utawa njupuk pil iki luwih kerep tinimbang diwenehake. Kondisi sampeyan ora bisa nambah luwih cepet, lan risiko efek samping bisa nambah.

Interaksi narkoba sing abot bisa ditindakake nalika obatan tartamtu digunakake bebarengan karo pil lorcaserin. Marang dhokter sampeyan babagan kabeh obat sing sampeyan gunakake saiki, lan apa resep sampeyan miwiti utawa mandheg nganggo.

Pil nyebabake bobot Lorcaserin ora diijinake kanggo dianggo dening wong sing luwih enom tinimbang umur 18.

Carane ngirim aku bubuk Lorcaserin HCL?

Aja ngunyah, ngeculake, utawa tresna tablet tablet sing diperluas. Cukup swiwi iki kabeh.

Suppressant appetite Lorcaserin mung minangka bagéan saka program perawatan lengkap sing uga kalebu olah raga, kontrol bobot, diet, lan tansah nguji gula getih. Tindakake pengobatan, nutrisi, lan rutinitas rutin banget.

Simpen obat ing suhu kamar adoh saka panas lan lembab.

Tansah rekaman jumlah obatan sing digunakake saka kabeh botol. Pil nyebabake bobot Lorcaserin minangka obat penyalahgunaan, lan sampeyan kudu tansah weruh yen wong nggunakake pengobatan sampeyan tanpa resep utawa ora bener.

Aja ngombe obat lorcaserin karo wong liya. Tansah tamba ing panggonan sing ora ana sing bisa njaluk.

Apa sing kedadeyan yen sampeyan kelangan dosis Lorcaserin?

Mung njupuk dosis sing ora kejawab sampeyan langsung ngelingi. Sampeyan kudu ngliwati dosis sing ora kejawab yen wektu kanggo dosis dijadwal sabanjuré meh. Aja njupuk dosis ekstra kanggo nggawe dosis sing ora kejawab.

Apa sing kelakon nalika overdosis Lorcaserin?

Deleng bantuan medis darurat utawa hubungi garis Bantuan Racun ing 1-800-222-1222.

Apa sing kudu ditindakake nalika njupuk lorcaserin?

Aja njupuk obat-obatan sing ora ditemtokake kanthi resép utawa resik liyane tanpa saran saka dokter. Uga, aja ngobati obat utawa obat batuk nalika njupuk pil lorcaserin.

Apa obat liyane sing bisa nyebabake lorcaserin?

Obat-obatan ing ngisor iki bisa ndadékaké cara kerja lorcaserin:

  • A "triptan" sing minangka obat-obatan sing migunani-kayata Maxalt, Zomig almotriptan, rizatriptan, sumatriptan, frovatriptan, zolmitriptan, Imitrex, lan liya-liyane.
  • Cabergoline;
  • LIYANE
  • jenis antidepresan apa wae
  • lithium;
  • Yohanes wort;
  • erectile dysfunctiondrugs- Levitra, Viagra avanafil, Cialis, sildenafil, tadalafil, lan liyane;
  • tramadol;
  • tryptophan (uga dikenal minangka L-tryptophan);
  • batuk utawa obatan sing ngandhut dextromethorphan; utawa
  • obat kanggo nambani penyakit mental, swasana ati, utawa gangguan kuatir.

Dhaptar ndhuwur ora lengkap. Obat-obatan liyané bisa nyebabake lorcaserin, lan ora kabeh interaksi bisa didaftarake ing pedoman pengobatan iki.

BBC Laporan On Safety and Efficiency of Lorcaserin HCL (CAS 616202-92-7)

Ana sawetara laporan BBC ing Lorcaserin bab ora mung efisiensi nanging uga keamanan obat kasebut. Miturut BBC, panalitiyan anyar, diterbitake ing New England Journal of Medicine, nuduhake wong nggunakake lorcaserin appetite suppressant pil ilang rata-rata watara 8.8lb (4kg) liwat periode rekaman sethithik telung setengah taun. Asil saka panliten iki mbuktekake yen lorcaserin mesthi minangka salah sawijining pil bobot sing paling apik.

Laporan kasebut uga ngandika ing obat amarga fungsi kanthi nyegah napsu, ora sijine pangguna ing resiko kahanan ati sing luwih dhuwur. Pandhuan sing diterbitake nyusul obesitas 12,000 utawa obesitas sing akeh banget ing AS liwat sasi 40.

Sawise telung setengah taun, wong diwasa njupuk lorcaserin telu luwih cenderung tinimbang ora ngurangi limang nganti sepuluh persen massa awak tinimbang sing nampa plasebo, miturut salah sawijining peneliti utama studi, Dr. Erin Bohula.

Tes sing disebabake ing katup jantung ora nuduhake beda sing signifikan tinimbang klep jantung sing njupuk plasebo. Sanalika, yen wis dadi masalah utama nalika nerangake safety of slimming pil liyane, lorcaserin bisa dadi obat sing paling apik.

Wong sing njupuk obat-obatan uga duwe risiko diabetes tipe 2. Biaya pil watara £ 155-225 ($ 220-290) saben dosis ing AS. Lorcaserin nyedhiyakake alternatif sing apik banget kanggo prosedur ngurangi bobot kaya obesitas lambung.

Laporan BBC liya ditampilake panaliten dening peneliti ing Institut Rowett Institute of Aberdeen sing nganakake panalitiyan babagan napsu. Para ilmuwan ngandhakake yen riset babagan nafsu makan wis nggawa dheweke menyang bagian tartamtu saka otak.

Padha weruh yen kanthi mengaruhi sel sing spesifik karo obat-obatan padha bisa ngurangi asupan pangan. Awit lorcaserin dienggo mekanisme iki, asil panalitiyan iki ora mung mbukak lawang kanggo obat anyar kaya lorcaserin nanging uga dikuatake apa ahli percaya ing lorcaserin-keamanan lan efisiensi.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

We are supplier supplier bubuk Lorcaserin, bubuk Belviq for sale, (616202-92-7) hplc≥98% | AASraw slimming HNMR

AAS mentah nyedhiyakake kemurnian 98% Lorcaserin mentahan bubuk kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan bobot mundhut.

Resep

Referensi & kutipan produk

Wêtêng Lorcaserin: Kabeh barang bab tamba anane lemak

Efek Lorcaserin: Apa bubuk Lorcaserin pancene bisa nyebabake mundhut lemak?

20 paling penting Sampeyan kudu ngerti babagan bubuk Lorcaserin HCL

bibliography

  1. Weissman NJ, Sanchez M, Koch GG, et al. Echocardiographic assessment of regurgitation valvular cardiac with lorcaserin from analysis of 3 phase 3 clinical trials. Circ Circ Cardiovasc Imaging 2013; 6: 560-7
  2. Halford JC: Obat obesitas ing perkembangan klinis. Curr Opin Investig Drugs. 2006 Apr; 7 (4): 312-8.
  3. Thomsen WJ, Grottick AJ, Menzaghi F, et al. Lorcaserin, novel selektif 5-hydroxytryptamine2C agonist: in vitro lan in vivo pharmacological characterization. J Pharmacol Exp Ther 2008; 325: 577-87
  4. Smith BM, Smith JM, Tsai JH, et al. Hubungan Discovery lan struktur-kegiatan Lorcaserin, selektif resonator serotonin 5-HT2C kanggo perawatan obesitas. J Med Chem 2008; 51: 305-13
  5. BBC News, "A Kelompok cilik saka kelompok sel otak bisa ngatasi obesitas miturut peneliti Aberdeen. "