USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna Magnesium L-threonate

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 778571-57-6. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram nganti massa bubuk Magnesium L-threonate (778571-57-6), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna Magnesium L-threonate yaiku salah sijine kekurangan paling gedhe ing donya kulon modhèrn, sing utamané nuwuhaké gegayuhané keterlibatan mineral sajroning tumindak enzim 300 ing awak. Threonate magnesium minangka salah sawijining bentuk magnesium sing paling bioavailable lan khusus kanggo ningkatake kadar magnesium ing otak.

Product Description

Video bubuk magnesium L-threonate


Karakter dasar bubuk L-threonate Raw Magnesium

Jeneng: Wêdakakêna Magnesium L-threonate
CAS: 778571-57-6
Formula molekul: C8H14MgO10
Bobot molekul: 294.49
Titik Nyelehake: 648-651 ° C
Panyimpenan Temp: RM
warna: bubuk kristal putih utawa meh putih


Piring mentah Raw Magnesium L-threonate kanggo nambah fungsi otak lan ngedongkrak ekstra

Names

Nutragreen

Pulpa Magnesium R-threonate

Dosis threonate magnesium sing tepat watara gram 1-2 supaya bisa ngasilake magnesium unsur sing luwih murah. Saben bukti nuduhake menyang saben 200 mg saka unsur magnesium saben dinten lan threonate minangka salah sawijining sumber paling apik.

Warning ing wêdakakêna Raw Magnesium L-threonate

Penyerapan usus magnesium beda-beda gumantung marang jumlah awak magnesium, supaya ora akeh efek samping sing ana gegayutane karo suplemen. Yen ana magnesium sing akeh banget, awak bakal nyukupi kebutuhane. Nanging, dosis sing gedhe banget bisa nimbulaké kahanan kacilakan lan diare. Ora ana efek samping sing kacarita.

Pandhuan luwih lanjut

Para panaliti nyatake yen wedhut Magnesium L-thononate bisa ngarayapi medhia nutrisi mental lan mbantu saben wong bisa entuk lan njaga fungsi kognitif paling optimal ing saben tahap urip.
Kanthi matur nuwun sanget, panaliti ing MIT nemokaken bilih wêdakakêna Magnesium L-threonat saged ngoptimalaken jumlah magnesium ingkang saged nyerap otak. Ora mung kuwi, para peneliti nyatake bubuk Magnesium L-threonate ningkatake memori jangka panjang lan jangka panjang
Ing panaliten awal diterbitake ing jurnal bergengsi Neuron ing 2010, para peneliti MIT nampilake saben bentuk magnesium tambahan lan tontonan ing model kewan sing bubuk Magnesium L-threonat - lan mung bubuk Magnesium L-threonate-nduweni kemampuan kanggo nyabrang ing otak lan nggedhekake tingkat magnesium. Ing eksperimen, paningkatan konsentrasi magnesium otak iki ngasilake keuntungan sing bisa ditonton ing langkah-langkah kognitif.

Manfaat Magnesium Threonate
Riset awal threonate magnesium ditindakake dening para ilmuwan ing UCLA, nanging panliten wis berkembang lumantar akeh manfaat. Salah siji entuk manfaat utama saka threonate magnesium yaiku kanggo nyerepake. Amarga ana setengah lusin jinis magnesium, kalebu sawetara sing meh ora bisa dilebur, iki minangka karakteristik langka lan migunani.

Sawise magnesium ngliwati watesan getih-otak, bisa digunakake kanggo nambah formasi memori ing jangka panjang lan cendhak. Amarga magnesium melu karo enzim sing nyepetake jalur synaptic (sambungan ing otak), mbantu mineral mbentuk ora mung kenangan luwih cepet, nanging uga nglestarekake ing umur tuwa.

Manfaat liyane saka magnesium threonate luwih becik turu. Miturut studi 2002 ing jurnal Pharmacopsychiatry, threonate magnesium modulates reseptor lan transmisi tartamtu sing disebut GABAergic lan glutamatergik. Para ilmuwan diukur liwat tes EEG ing otak kanggo nemokake threonate magnesium sing dibantu kualitas turu.

Kanggo alasan sing padha, akeh wong sing nggunakake threonate magnesium uga aran kurang stres lan kurang cemas tinimbang digunakake.

Magnesium L-threonate Powder Raw

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Pemasaran bubuk Magnesium L-threonate

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Magnesium L-threonate saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Raw Magnesium L-threonate powder (778571-57-6) hplc≥98% | AASraw HNMR

Resep

Resep Powder Magnesium L-threonate

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk