USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

MMAD (Demethyldolastatin 10)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 203849-91-6. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal saka MMAD (Demethyldolastatin 10) (CAS 203849-91-6), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

tambahan, MMAD kacarita digunakake ing produksi konjugat obat antibodi spesifik situs (NDCs). Ing NDCs, MMAD digabung karo antibodi anti-5T4 utawa anti-Her2 antibodi. Punika ditampilake yen NDCs nduduhake kebecikan lan pharmacokinetika sing luwih apik.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

MMAD (Demethyldolastatin 10) video


Karakter dasar MMAD (Demethyldolastatin 10)

Jeneng: MMAD (Demethyldolastatin 10)
CAS: 203849-91-6
Formula molekul: C41H66N6O6S
Bobot molekul: 771.06
Titik Nyelehake: N / A
Panyimpenan Temp: Wêdakakêna -20 ° C 3 taun
4 ° C 2 taun
Ing solvent -80 ° C 6 sasi
-20 ° C 1 sasi
warna: Putih dadi putih (padhet)


MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) panggunaan ing siklus steroid

Names

Sinonim: Demethyldolastatin 10 (203849-91-6); Monomethylauristatin D; Monomethyl Dolastatin 10
Chemical Name: (S)-N-((3R,4S,5S)-3-methoxy-1-((S)-2-((1R,2R)-1-methoxy-2-methyl-3-oxo-3-(((S)-2-phenyl-1-(thiazol-2-yl)ethyl)amino)propyl)pyrrolidin-1-yl)-5-methyl-1-oxoheptan-4-yl)-N,3-dimethyl-2-((S)-3-methyl-2-(methylamino)butanamido)butanamide

Bebaya ing MMAD (Demethyldolastatin 10)

Produk durung kasedhiya kanggo aplikasi medis. Kanggo nggunakake riset mung

Kanggo ngatasi kelarutan sing luwih dhuwur, mangga angetake tabung ing 37 ℃ lan goyangake ing banyu ultrasonik kanggo sementara. Solusi sing bisa disimpen ing ngisor iki -20 ℃ kanggo sawetara wulan.

Pandhuan luwih lanjut

Ing Vitro: MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) digabungake liwat proses oksigen ligasi sing stabil kanggo ngasilake conjugates antibody-obat antagonis (ADCs) kanthi rasio anti-obat antibodi ~ ~ 2.0. Konjugasi sing diasilake nduduhake sifat farmakokinetik sing apik, aktivitas in vitro sitotoksik sing kuat marang HER2 + sel kanker. Yen dibandhingake karo ADCs sing disiapake dening alkylation cysteine ​​sawise abang disulfide interchain asli, ADCs adhedhasar asam-asam amino nonaktiviti spesifik situs sing ditampilake kanthi meningkat ing sitotoksisitas vitro

Ing Vivi: Konjugasi antibodi-obat (ADCs) sing nuduhaké regresi tumor lengkap ing rodents. Dheweke uga duwe profil toksikologi sing luwih apik ing tikus.


Carane tuku MMAD; tuku Demethyldolastatin 10 saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo MMAD (Demethyldolastatin 10)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    MMAD (Demethyldolastatin 10) bubuk genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *