MMAD (Demethyldolastatin 10)

Rating: Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal saka MMAD (Demethyldolastatin 10) (CAS 203849-91-6), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

tambahan, MMAD kacarita digunakake ing produksi konjugat obat antibodi spesifik situs (NDCs). Ing NDCs, MMAD digabung karo antibodi anti-5T4 utawa anti-Her2 antibodi. Punika ditampilake yen NDCs nduduhake kebecikan lan pharmacokinetika sing luwih apik.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

MMAD (Demethyldolastatin 10) video


Karakter dhasar I.MMAD (Demethyldolastatin 10):

Jeneng: MMAD (Demethyldolastatin 10)
CAS: 203849-91-6
Formula molekul: C41H66N6O6S
Bobot molekul: 771.06
Titik Nyelehake: N / A
Panyimpenan Temp: Wêdakakêna -20 ° C 3 taun
4 ° C 2 taun
Ing solvent -80 ° C 6 sasi
-20 ° C 1 sasi
warna: Putih dadi putih (padhet)


II. MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) panggunaan ing siklus steroid

1.Names:

Sinonim: Demethyldolastatin 10 (203849-91-6); Monomethylauristatin D; Monomethyl Dolastatin 10
Chemical Name: (S)-N-((3R,4S,5S)-3-methoxy-1-((S)-2-((1R,2R)-1-methoxy-2-methyl-3-oxo-3-(((S)-2-phenyl-1-(thiazol-2-yl)ethyl)amino)propyl)pyrrolidin-1-yl)-5-methyl-1-oxoheptan-4-yl)-N,3-dimethyl-2-((S)-3-methyl-2-(methylamino)butanamido)butanamide

2.MMAD (Demethyldolastatin 10) Dianggo:

3.Warning ing MMAD (Demethyldolastatin 10)

Produk durung kasedhiya kanggo aplikasi medis. Kanggo nggunakake riset mung

Kanggo ngatasi kelarutan sing luwih dhuwur, mangga angetake tabung ing 37 ℃ lan goyangake ing banyu ultrasonik kanggo sementara. Solusi sing bisa disimpen ing ngisor iki -20 ℃ kanggo sawetara wulan.

4. Pandhuan liyane:

Ing Vitro: MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) digabungake liwat proses oksigen ligasi sing stabil kanggo ngasilake conjugates antibody-obat antagonis (ADCs) kanthi rasio anti-obat antibodi ~ ~ 2.0. Konjugasi sing diasilake nduduhake sifat farmakokinetik sing apik, aktivitas in vitro sitotoksik sing kuat marang HER2 + sel kanker. Yen dibandhingake karo ADCs sing disiapake dening alkylation cysteine ​​sawise abang disulfide interchain asli, ADCs adhedhasar asam-asam amino nonaktiviti spesifik situs sing ditampilake kanthi meningkat ing sitotoksisitas vitro

Ing Vivi: Konjugasi antibodi-obat (ADCs) sing nuduhaké regresi tumor lengkap ing rodents. Dheweke uga duwe profil toksikologi sing luwih apik ing tikus.


III. MMAD (Demethyldolastatin 10) (203849-91-6) HCML

Kita supplie bubuk Aprepitant, bubuk Aprepitant for sale, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D


IV. Carane tuku MMAD; tuku Demethyldolastatin 10 saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi pisanan sing dideleng "MMAD (Demethyldolastatin 10)"