USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

N-Boc-dolaproine (120205-50-7)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 120205-50-7. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

N-Boc-dolaproine (120205-50-7) video


N-Boc-dolaproine (120205-50-7) Karakter dhasar

Jeneng: N-Boc-dolaproine
CAS: 120205-50-7
Formula molekul: C14H25NO5
Bobot molekul: 287.352
Titik Nyelehake: 182 ° C (wulan)
Panyimpenan Temp: 4 ° C, simpan ing nitrogen
warna: Putih


N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) panggunaan ing siklus steroid

Names

Product Name:(2R,3R)-3-((S)-1-(tert-butoxycarbonyl)pyrrolidin-2-yl)- 3-methoxy-2-methylpropanoic acid, (2R,3R)-BOC-dolaproine
Sinonim: ((2R, 3R) -3 - ((S) -1- (tertbutoksikarbonyl) pyrrolidin-2-yl) -3-Methoxy-2-Methylpropanoic acid; Dolproline; N-Boc-dolaproline; (2R, 3R) -BOC-dolaproin; N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7); (2R, 3R) -3 - ((S) -1- (tert- butoxycarbonyl) pyrrolidin-2- Asam 3-Methylpropanoic (DAP), N-Boc-dolaproline, N-Boc-Dolaproline (garam K) (garam N-Boc-DAP-K)

N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) Dianggo

(2R, 3R) -BOC-dolaproine yaiku komponen asam β-methoxy-γ-amino saka dolastatin 10, agen antineoplastik.

3. Warning ing N-Boc-dolaproine
Kanggo riset sing digunakake mung

4. Pandhuan liyane:
Sintesis mudah lan stereoselektif N-Boc-dolaproine liwat reaksi Baylis-Hillman
Ing komunikasi iki, kita nyatake sintesis gunggung stereoselektif N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) (Dap), sawijining residu asam amino saka pentapeptida antineoplastik Dolastatin 10. Strategi kita adhedhasar reaksi Baylis-Hillman antara N-Boc-prolinal lan metil akrilat, disusul hidrogenasi ikatan hidrogenasi lan hidrolisa ing fungsi ester.

Pendekatan simpel lan stereoselektif kanggo sintesis total N-Boc-dolaproine diterangake. Sintesis adhedhasar pemanfaatan reaksi Baylis-Hillman lan wis rampung ing patang langkah kanthi total 27%.


Carane tuku N-Boc-dolaproine saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo N-Boc-dolaproine (120205-50-7)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Bubuk N-Boc-dolaproine genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *