N-Boc-dolaproine (120205-50-7)

Rating: Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

N-Boc-dolaproine (120205-50-7) video


IN-Boc-dolaproine (120205-50-7) Karakter dhasar:

Jeneng: N-Boc-dolaproine
CAS: 120205-50-7
Formula molekul: C14H25NO5
Bobot molekul: 287.352
Titik Nyelehake: 182 ° C (wulan)
Panyimpenan Temp: 4 ° C, simpan ing nitrogen
warna: Putih


II. N-Boc-dolaproine

(CAS 120205-50-7)

panggunaan ing siklus steroid

1. Jeneng:

Product Name:(2R,3R)-3-((S)-1-(tert-butoxycarbonyl)pyrrolidin-2-yl)- 3-methoxy-2-methylpropanoic acid, (2R,3R)-BOC-dolaproine
Sinonim: ((2R, 3R) -3 - ((S) -1- (tertbutoksikarbonyl) pyrrolidin-2-yl) -3-Methoxy-2-Methylpropanoic acid; Dolproline; N-Boc-dolaproline; (2R, 3R) -BOC-dolaproin; N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7); (2R, 3R) -3 - ((S) -1- (tert- butoxycarbonyl) pyrrolidin-2- Asam 3-Methylpropanoic (DAP), N-Boc-dolaproline, N-Boc-Dolaproline (garam K) (garam N-Boc-DAP-K)

2. N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) Dianggo:

(2R, 3R) -BOC-dolaproine yaiku komponen asam β-methoxy-γ-amino saka dolastatin 10, agen antineoplastik.

3. Warning ing N-Boc-dolaproine
Kanggo riset sing digunakake mung

4. Pandhuan liyane:
Sintesis mudah lan stereoselektif N-Boc-dolaproine liwat reaksi Baylis-Hillman
Ing komunikasi iki, kita nyatake sintesis gunggung stereoselektif N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) (Dap), sawijining residu asam amino saka pentapeptida antineoplastik Dolastatin 10. Strategi kita adhedhasar reaksi Baylis-Hillman antara N-Boc-prolinal lan metil akrilat, disusul hidrogenasi ikatan hidrogenasi lan hidrolisa ing fungsi ester.

Pendekatan simpel lan stereoselektif kanggo sintesis total N-Boc-dolaproine diterangake. Sintesis adhedhasar pemanfaatan reaksi Baylis-Hillman lan wis rampung ing patang langkah kanthi total 27%.


III. N-Boc-dolaproine (CAS 120205-50-7) HCML

Kita supplie bubuk Aprepitant, bubuk Aprepitant for sale, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D


IV. Carane tuku N-Boc-dolaproine saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "N-Boc-dolaproine (120205-50-7)"