USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk asetat gestonorone (31981-44-9)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 31981-44-9. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram kanggo urutan massa Gestonorone acetate Powder (31981-44-9), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video Gestonorone Powder (31981-44-9) video


Wêdakakêna asetat Gestonorone (31981-44-9) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Gestonorone asetat
Cas No.: 31981-44-9
Formula molekul: C22H30O4
Bobot molekul: 358.47
Words: Gestonoronacetat;

19-Nor-17alpha-hydroxyprogesterone asetat;

17-acetoxy-19-nor-pregnancy-4-ene-3,20-dione;

17-Acetoxy-19-nor-pregnancy-4-en-3,20-dion;

Lumbung: Simpen ing suhu ruangan adoh saka cahya lan kelembapan.
Dokumen (COA & HPLC lsp): Kasedhiya

Wêdakakêna asetat Gestonorone (31981-44-9) Deskripsi:

Gestonorone asetat, utawa gestronol asetat, uga dikenal minangka norhydroxyprogesterone acetate, yaiku progestin saka 19-norprogesteron lan 17α-hydroxyprogesterone sing dikembangake ing wiwitan taun 1960an nanging ora tau dipasarake. -17-norprogesteron).

Wigati:

  • Junkmann, K (1963). "Evaluasi bahan gestagen sintetik". Deutsche Medizinische Wochenschrift. 88 (13): 629-638. doi: 10.1055 / s-0028-1111990. ISSN 0012-0472.
  • Suchowsky, GK (1963). "Inhibition ovulasi dening steroid". Jurnal Asosiasi Medis Mesir. 1962-1963: 67-73. ISSN 0013-2411.
  • Gilbert, HG; Phillipps, GH; Inggris, AF; Stephenson, L .; Voollett, EA; Newall, CE; Bocah, KJ (1974). "Kegiatan progestasional lan anti-estrogenik ing sawetara steroid 11-diganti substitusi". Steroid. 23 (4): 585-602. doi: 10.1016 / 0039-128X (74) 90010-5. ISSN 0039-128X.
  • Gregory Pincus (3 September 2013). Kontrol Kesuburan. Elsevier. pp 222–. ISBN 978-1-4832-7088-3.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk