Produsen bubuk Nootropics, pabrik
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!
Apa sampeyan mahasiswa sing kepengin nyoba ujian, profesional sing sibuk kanggo promosi, utawa wong diwasa sing kuwatir babagan demensia, ide kanggo njupuk pil sing nambah semangat sampeyan bisa uga katon apik. Dadi bisa uga ora gumun yen panggunaan nootropics - alias enhancer kognitif utawa obat-obatan cerdas - saya akeh. Nanging apa padha bisa? Apa dheweke aman?

Nootropics / Obat Cerdas / Enhancing kognitif

Nootropics minangka kelas bahan kimia sing digunakake minangka senyawa obat, suplemen panganan, lan alat tambahan kinerja sing dikenal duwe efek kognitif. Bahan kimia riset iki dipercaya bisa nambah fungsi mental eksekutif kayata kognisi, memori, kreativitas, lan fokus. Dheweke diselidiki kanggo mupangate kanggo ngobati rasa kuatir, depresi, stres pas traumatis, lan kelainan defisit perhatian.

Nootropics dipérang dadi rong kategori utama, utamane stimulan sistem saraf pusat lan paningkatan kognitif.

Wangun senyawa khusus kasedhiya ing obat counter kanggo kuatir, stres, lan stimulasi dopamin. Iki bisa digunakake minangka suplemen panganan kanggo nyedhiyakake efek terapeutik lan restoratif kanggo fokus, konsentrasi, lan kinerja mental sing luwih apik. Utamane, ahli kesehatan umume setuju yen njupuk nootropic resep kanggo tujuan sing disetujoni FDA (kayata obat stimulan yen sampeyan duwe ADHD utawa donepezil yen sampeyan duwe Alzheimer) bisa uga migunani.

Sampeyan bisa kanthi gampang tuku bubuk nootropics / Obat cerdas / paningkatan kognitif online saka AASraw online kanggo panggunaan laboratorium lan riset.

Kepiye Bisa Kerja Nootropics?

Suplemen nootropik kanggo fokus cenderung dadi rong kemah: sing nambah efek kafein sing energizing lan sing nggawe niru sing dhuwur. Kafein minangka stimulan sing kondhang lan akeh dikonsumsi ing bumi, kanthi ilmiah kabukten bisa nambah konsentrasi, kewaspadaan lan kinerja (mula kecanduan esuk sampeyan ora muspra). Akeh banget sing bisa ngasilake efek samping kayata "jitters", saéngga nootropik sing nambah fokus bisa ngimbangi efek sing ala karo asam amino sing nyenengake kayata L-theanine. Sing liyane milih koktail adaptogen, kayata jamur, utawa energi tambahan herbal, kayata ginseng, bacopa monnieri lan ginkgo biloba.

Nootropics lan Kesehatan Otak

Nyegah penyakit Alzheimer, demensia, Parkinson, lan penyakit kognitif liyane saya dadi kuwatir amarga kemajuan medis nambah rata-rata umur total. Sing saya jelas yaiku panganan sing sehat, olahraga rutin, lan turu sing cukup minangka kunci supaya pikiran sampeyan tetep landhep.

Panganan, olahraga, lan turu minangka dhasar sing bisa nggawe otak sing sehat, lan suplemen kognitif bisa dadi mesin pikir sing ramping, tegese. Akeh suplemen nootropik ngemot asam amino, fosfolipid, lan antioksidan. Asam amino tartamtu ditambahake amarga dadi blok bahan kimia ing otak sampeyan sing tanggung jawab sinau lan ngelingi.

Fosfolipid lan jinis lemak liyane ngubengi neuron, saéngga bisa ngirim sinyal lan pamikiran luwih cepet. Pungkasan, antioksidan ditambah amarga otak sampeyan nggunakake akeh energi (30% saka total energi) awak, sing artine akeh reaksi kimia lan stres oksidatif. Stres oksidatif iki wis nyebabake kelainan neurodegeneratif kayata penyakit Alzheimer lan demensia.

Nalika asam amino, fosfolipid, lan antioksidan minangka dhasar suplemen nootropik, botani tartamtu ngemot konstituen utama sing kabukten bisa nambah fungsi kognitif. Yen sampeyan pengin suplemen sing nggawe otak sampeyan mlaku kanthi optimal, goleki suplemen sing kalebu botani tartamtu, sing bakal diwenehake sajrone review. Kemurnian bahan kasebut penting banget kaya bahan-bahan sing ana ing suplemen nootropik.

Wuku umum bubuk Nootropics

❶ Peningkatan akuisisi sinau - ningkatake sinau lan memori
❷ Resistensi agen gangguan - ndhukung kesehatan otak
❸ Fasilitasi transfer informasi interhemisfer - nambah proses
❹ Peningkatan resistensi agresi otak - nglindhungi otak
❺ Peningkatan kontrol obat kuat, kortiko-subkortis - nambah fokus lan perhatian
❻ Ora ana efek farmakologis biasane obat psikotropika neuro - aman

Aplikasi Bubuk Nootropics

Nootropics kasedhiya ing AASraw kanthi bentuk bubuk sing bisa digunakake kanggo riset. Bahan kimia kasebut bisa digunakake ing riset kanggo nyinaoni penyembuhan potensial kanggo kelainan mental degeneratif kayata penyakit Alzheimer lan Parkinson uga demensia. Kondisi mental liyane sing bisa ditliti efek nootropics kalebu kelainan defisit perhatian, kelainan swasana ati, gangguan fungsi stres, lan gangguan kognitif sing disebabake dening variabel lingkungan.

Minangka bahan kimia riset, nootropics uga bisa diselidiki kanggo nemtokake efek sing ono gunane nalika digunakake minangka suplemen panganan kanggo mbantu fungsi kognitif kayata peningkatan kinerja mental, retensi memori, nggawe keputusan, mikir logis, fokus sing luwih apik, konsentrasi, lan rentang perhatian sing luwih penting. .

Apa bubuk Nootropic pancen bisa digunakake? Mesthi wae

Sampeyan angel diarani amarga ana macem-macem nootropics, yaiku suplemen, obat resep — utawa malah cangkir joe. Resep nootropik, kayata Donepezil, L-Deprenyl, Methylphenidate (Ritalin), Modafinil (Provigil), Piracetam, kabukten efektif ing fungsi kognitif. Nanging, umume panaliten ing kana fokus ing kepiye obat kasebut bisa mbantu wong sing ngalami degenerasi kognitif sing disebabake Alzheimer, Parkinson, stroke utawa stres ekstrem — dudu wong sing rata-rata sehat.

Ana sawetara janji apa sing bisa ditindakake nootropics alami, nanging luwih akeh riset sing dibutuhake kanggo mbalekake kabeh pratelan kasebut. Miturut tinjauan 2016 ing Bukti Komplementary lan Alternatif adhedhasar Bukti, nootropics alami bisa mbantu nambah aliran getih lan oksigen ing otak. Kajaba iku, nootropics uga bisa dadi antioksidan lan nyuda inflamasi ing otak, ujare Shawn Wells, MPH, RD, FISSN, CISSN, kepala petugas sains BioTRUST Nutrisi. Nanging senyawa apa wae sing duwe efek anti-tuwa utawa antioksidan ing awak uga bakal mbantu kesehatan otak, ujare Wells.

Apa Nootropics Aman? Nggih

Miturut definisi, ya - nootropics aman. Nanging akeh sing bisa kedadeyan ing antarane definisi nootropik lan apa sing dadi suplemen nootropik sing wis rampung. Kanggo mesthekake sampeyan nambah tenaga otak kanthi aman, pikirake rong aturan iki:

Pilih nootropic sing pas - bahan berkualitas tinggi, sertifikasi keamanan, formula sing dirancang apik lan label sing resik; Pilih nootropic kanthi cara sing bener - nggunakake strategi stacking sing wis ditemtokake, muter yen perlu, lan tindakake pandhuane pabrike. Kanthi rong aturan kasebut, sampeyan bisa nemokake nootropic sing bisa digunakake kanggo tenaga otak, tetep setya karo sawetara efek samping lan definisi nootropik keracunan sing kurang, lan nggawe suplemen nootropik aman, migunani lan sehat kanggo otak.

Tuku bubuk Nootropic ing AASraw

Bubuk Nootropics Terbaik kanggo ... Powder Nootropics sing Disaranake
Kacepetan pangolahan, Nggawe Keputusan, Fokus, Aliran, & Mikir Acetyl-L-Carnitine (ALCAR), Aniracetam, Kafein, CDP-Kolin, Jamur Singa Mane, NALT, B-Komplek
Sinau & Memori Aniracetam, Bacopa Monnieri, CDP-Choline, DHA, L-Theanine, Phosphatidylserine (PS), Ekstrak Pine Bark
Kuatir & Depresi Aniracetam, CDP-Kolin, Bacopa Monnieri, L-Theanine, Rhodiola Rosea, Sulbutiamine, B-Komplek  
Energi & Motivasi Asetil-L-Karnitin (ALCAR), Asam Lipoat Alfa, Kafein, CDP-Kolin, Rhodiola, CoQ10, PQQ
Ndandani & Maintenance otak Acetyl-L-Carnitine (ALCAR), Aniracetam, Kafein, CDP-Kolin, DHA, Phosphatidylserine (PS), Vinpocetine, Rhodiola Rosea, Ekstrak Pine Bark
Powder Nootropics Kauntungan liyane J-147, CAD031, CMS121
Sugeng hubungi kita kanggo rincian liyane babagan bubuk Nootropics!

reference

[1] Paydary K. (2016). Terapi augmentasi n-asetilcysteine ​​kanggo kelainan obsesif-kompulsif moderat nganti parah: uji coba terkontrol, buta kaping pindho, plasebo. Jurnal farmasi klinis lan terapi.
[2] Albertson TE, Chenoweth JA, Colby DK, Sutter ME (Februari 2016). "Budaya Obat Ngowahi: Panganggone lan Nyalahi panggunaan Obat-obatan Kognisi-Enhancing". Penting FP. 441: 25–9. PMID 26881770.
[3] Goldman P (Oktober 2001). "Obat-obatan herbal saiki lan oyot farmakologi modern". Annals of Internal Medicine. 135 (8 Pt 1): 594–600.
[4] Hong Zhao. et al. (2011). Bubuk Spore saka Ganoderma lucidum Ngapikake Keletihan Kanker ing Pasien Kanker Payudara sing Nindakake Terapi Endokrin: Uji Klinis Pilot. Pangobatan komplementer lan alternatif adhedhasar bukti.
[5] Urban KR, Gao WJ (2014). "Peningkatan kinerja kanthi biaya plastisitas otak potensial: ramuan saraf obat nootropik ing otak sing berkembang sehat". Wates ing Neurosains Sistem. 8: 38. doi: 10.3389 / fnsys.2014.00038. PMC 4026746. PMID 24860437.
[6] Tim N. Ziegenfuss. et al. (2016). Pendekatan Rong Bagian Kanggo Neliti Efek Suplemen Theacrine (TeaCrine®) tumrap Konsumsi Oksigen, Tanggepan Hemodinamika, lan Langkah Subyektif Parameter Kognitif lan Psikometrik. Jurnal suplemen panganan.
[7] Fond G, Micoulaud-Franchi JA, Brunel L, Macgregor A, Miot S, Lopez R, dkk. (September 2015). "Mekanisme tumindak inovatif kanggo paningkatan kognitif farmasi: Tinjauan sistematis". Penelitian Psikiatri. 229 (1-2): 12–20. doi: 10.1016 / j.psychres.2015.07.006. PMID 26187342. S2CID 23647057.
[8] Clemow DB, Walker DJ (September 2014). "Potensi penyalahgunaan lan penyalahgunaan obat ing ADHD: review". Obat Pascasarjana. 126 (5): 64-81. doi: 10.3810 / pgm.2014.09.2801. PMID 25295651. S2CID 207580823.