Bubuk Orlistat (96829-58-2) Pabrikan & pabrik
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

Orlistat bubuk

Rating: SKU: 96829-58-2. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan massal bubuk Orlistat (96829-58-2), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Orlistat bubuk yaiku turunan jenuh lipstatin, sawijining inhibitor alami kuat saka lipase pankreas sing diisolasi saka tokstricini Streptomyces bacterium. Orlistat minangka tamba dirancang kanggo ngobati obesitas. Nanging, amarga kesederhanaan relatif sawijining stabilitas, orlistat dipilih liwat lipstatin kanggo pembangunan minangka obat anti obesitas.

Product Description

Orlistat bubuk video

 

 


 

Karakter dasar bubuk Orlistat

Jeneng: Orlistat bubuk
CAS: 96829-58-2
Formula Molekuler: C29H53NO5
Bobot molekul: 495.7
Titik Nyelehake: 50 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: wêdakakêna putih

 


 

Jeneng Produk: Orlistat

IUPAC Name: [(2S)-1-[(2S,3S)-3-hexyl-4-oxooxetan-2-yl]tridecan-2-yl] (2S)-2-formamido-4-methylpentanoate

 

Pambuka Orlistat

Luwih saka setengah populasi donya sing nate nyoba program manajemen bobot, kayata diet, olahraga, operasi, utawa obat-obatan. Kabeh obat nyuda bobot awak iki efektif mung yen sampeyan setya lan tindakake pandhuan marang sing terakhir. Nanging, milih operasi utawa obat bisa uga mbebayani nalika ora ngati-ati.

Struktur kimia Orlistat (konformasi 3)

Struktur kimia Orlistat (konformasi 2)

 

Sifat kimia Orlistat

Jeneng Property Property Value
Count Unit Kovalently-Bondedened 1
Count Atom Isotop 0
Undefined Count Stereocenter Bond 0
Count Stereocenter Bond Ditetapkan 0
Count Stereocenter Atom Undefined 0
Count Atom Stereocenter Count 4
Heavy Atom Count 35
Ngisi Formal 0
Compound Is Canonicalized True
XLogP3-AA 10
Exact Mass 495.392 g / mol
Monoisotopic Mass 495.392 g / mol
Topologi Polar Surface Area 81.7 A ^ 2
Kompleksitas 579
Count Bond Rotatable 23
Count Acceptor Hidrogen Bond 5
Count Donor Hidrogen Bond 1
Bobot molekul 495.745 g / mol

 

Gambaran sederhana saka bubuk Orlistat

Salah pengobatan bobot mundhut sing bakal nemokake ing nggoleki kanggo nemokake obatan manajemen bobot sing paling efektif yaiku Orlistat. Ing Review Orlistat iki, sampeyan bakal nemokake informasi penting, kalebu apa iku, cara kerjane, lan cara sing arep digunakake, supaya sampeyan bisa netepake yen iku pilihan sing tepat kanggo sampeyan.

 

Apa Orlistat?

Orlistat, sing didol minangka obat resep miturut jeneng perdagangan Xenical, yaiku obat ngetokake bobot resèp sing digawé kanggo nambani masalah bobot ngarepan kayata obesitas, uga kondisi sing gegandhengan karo bobot. Iku digawe dening GlaxoSmithKline minangka tamba over-the-counter sing disebut Alli ing loro Amerika Serikat lan Britania Raya.

Formulasi umum Orlistat kasedhiya ing sawetara negara. Wiwit 2000, wis diklasifikasikaké minangka pengobatan S3 ing Australia. Persetujuan Orlistat minangka tamba liwat-ing-counter minangka subyek kontroversial ing Amerika Serikat. Bab iki bola-bali nentang efikasi lan kawicaksanan dening grup advokasi konsumen sing dikenal minangka Citizen Umum.

Tumindak Orlistat minangka penghambat lipase, sing umume tegese nyegah penyerapan lemak saka panganan, mula nyuda jumlah kalori sing dijupuk. Kaya obat pangurangan bobot awak liyane, Orlistat temenan digunakake sajroning kombinasi karo modifikasi gaya urip kayata latihan lan diet. Pasinaon klinis nuduhake yen wong-wong sing tetep nganggo kombinasi iki bisa nyelehake loro nganti telung kilogram luwih saka sing ora kalebu rejimen obat kasebut.

Salah siji saka aspèk sing dikarepake babagan Orlistat yaiku ora mung mbantu sampeyan ngurangi bobot nanging uga ngurangi tekanan getih. Tambahan, obat manajemen bobot iki dipercaya kanggo nyegah penyakit diabetes tipe 2 ing wong-wong sing lemu kanthi cara sing padha.

Nalika ana sawetara mupangate Orlistat sing bakal disenengi, uga ana sawetara efek samping Orlistat sing kudu digatekake. Efek samping pil sing paling asring dilaporake yaiku steatorrhea. Iki minangka penyakit gastrointestinal sing ditondoi kanthi bangku berminyak lan longgar. Gejala kasebut, untunge, saya suwe saya suwe.

 

Mekanisme tumindak Orlistat

Orlistat minangka Inhibitor Lipase Usus sing kuat. Obat iki minangka penghambat situs aktif sing bisa diowahi kanggo lipase gastrointestinal. Obat kasebut mbentuk ikatan kovalen karo situs serine aktif ing lipase pankreas lan lambung, saéngga bisa nyegah tumindak lan nyegah lemak saka panganan supaya dihidrolisis lan diserap. (NCI04).

Ing istilah sing luwih prasaja, Orlistat nggampangake mundhut bobot dening nyuda lipase pancreatik lan lambung, sing minangka enzim sing penting ing usus sing ngeculake trigliserida. Nalika lipase iki diblokir, hidrolisis trigliserida saka diet sampeyan dadi asam lemak sing bisa diserap dicegah.

Pil diet dijupuk kanthi lisan lan sawise dijupuk; Inhibisi lipase lokal kedadeyan ing saluran GI. Mung jumlah tamba cilik sing diserap menyang awak, kanthi sebagian obat sing bakal diilangi liwat endhog.

Pasinaon anyar wis nemokake Orlistat dadi kuat ing inhibiting enzim sing melu panyebaran sel kanker sing mbebayani. Nanging, efek samping potensial saka tamba (kayata inhibisi sel sing ora ditargetake utawa ora kasedhiya bio) kasedhiya kanggo nggunakake antitumor. Ing siji panliten, para peneliti njupuk pendekatan proteomik kimia kanggo nemokake target sel anyar saka tamba kasebut, kalebu target sing wis mati.

Ing dosis resep normal 120 mg 3 kali saben dina sadurunge mangan, pil penurunan berat badan orlistat nyegah udakara 30 persen lemak nutrisi supaya ora diserep ing awak. Ngombe luwih akeh dosis ora menehi efek sing luwih kuat.

 

Gunakake ofOrlistatpowder

Orlistat digunakake minangka tamba pengobatan bobot. Iku pilihan becik kanggo wong sing kegedhen utawa obesitas. Pil ngetokake bobot iki dianjurake kanggo panggunaan masalah kesehatan sing gegandhengan karo bobot. Prasetya mbantu wong ora mung ngetokake bobot, nanging uga bisa nyegah supaya ora bisa ngilangi bobote sing ilang. Kanthi mengkono, mbantu nyuda resiko tekanan darah tinggi, diabetes, penyakit jantung, lan risiko kesehatan liyane sing gegandhèngan karo obesitas.

Jumlah mundhut bobot sawise njupuk Orlistat beda-beda saka wong siji menyang wong liya. Panaliti sing nglakoni uji coba klinis sing umure setahun ditemokake yen antarane persentase 35.5 lan 54.8, subyek sing kasedhiya bisa ngedhunake persen 5 ing massa awak, sanajan ora kabeh massa sing ilang kudu gemeter. Babagan 16.4% -24.8 saka subjek sing kasedhiya kanggo entuk paling sethithik pangurang persen 10 ing lemak awak. Nalika subjek kasebut mungkasi njupuk Orlistat, akeh sing entuk manfaat nganti 35 persen bobote sing wis ilang.

 

Dosis Orlistat

Orlistat ana ing bentuk kapsul pirus, gelatin keras sing ngemot pelet bubuk lan bobote 120-mg. Dosis saben dina sing disaranake yaiku telung kapsul saben dina. Sampeyan ora kudu njupuk kabeh telung pil sekaligus, nanging luwih becik njupuk saben tablet kanthi panganan utama sing ngemot lemak, yaiku kanggo sarapan, siji kanggo nedha awan, lan siji kanggo nedha bengi. Sampeyan bisa njupuk saben pil kanthi panganan utawa nganti sakjam sawise mangan. Yen panganan asring ora kejawab, utawa yen panganan ora ngemot lemak, dosis Orlistat bisa disingkirake. Dosis ing ndhuwur dosis saben dina sing disaranake durung ditemokake kanggo menehi mupangat tambahan.

Orlistat paling efektif nalika dikombinasikake karo strategi mundhut bobote liyane kayata nandhang diet kalori, diminimalisir-kalori lan latihan reguler. Sampeyan disaranake kanggo njupuk pil bobot mundhut karo meal sing ngemot babagan 30 persen kalori saka lemak. Efek saka obat kasebut katon sakwise jam 24-48 sawise njupuk dosis.

Orlistat ditemokake efektif kanggo nyuda panyerapan vitamin larut lemak lan beta-karoten. Kayane, wong sing ngombe pil disaranake ngombe bareng karo macem-macem vitamin sing ngemot vitamin larut lemak kanggo njamin nutrisi sing cukup. Disaranake suplemen vitamin paling ora dijupuk rong jam sadurunge utawa sawise njupuk Orlistat.

Kanggo pasien sing nampa terapi siklosporine, disaranake kanggo ngaktifake siklosporine paling jam sawise 3 sawise njupuk Orlistat. Kanggo sing nampa terapi levothyroxine, disaranake nglakoni terapi levotiroksin paling kurang jam 4 sawise njupuk Orlistat. Wong sing njupuk loro Orlistat lan levotiroksin kudu diamati kanthi teliti kanggo owah-owahan fungsi tiroid.

 

OrlistatPrecautions

Sadurunge, orlistat ditindakake kanthi ketat dening dokter utawa apoteker. Nanging, ing 2007, US Food and Drug Administration nyetujoni kanggo pasar sing over-the-counter, kanthi mangkono, nggawe kasedhiya kanggo kabeh wong.

 

Priksa manawa ana reaksi alergi

Sadurunge njupuk obat kasebut, dianjurake kanggo ngobrol karo dhokter sampeyan babagan reaksi hipersensitivitas sing bisa ditemoni. Orlistat ngandhut bahan sing ora aktif, sing uga ora nguntungake sampeyan, anjog karo reaksi alergi lan efek samping sing abot. Sapérangan ing antarané kalebu selulosa, microcrystalline, gelatin, silika, lan natrium glikolat.

 

Coba riwayat medismu

Sampeyan kudu mbagekake karo apoteker utawa dhokter sampeyan babagan kondisi medis sing bisa sampeyan tindakake. Iki amarga orlistat dikontraindikake ing kelainan lan masalah tartamtu, utamane sing digandhengake karo pencernaan.

Yen sampeyan nandhang sangsara saka samubarang kondisi ing ngisor iki, dianjurake kanggo ngupaya pangerten luwih saka profesional.

Sindrom Malabsorpsi

Iki minangka kelainan sing tanggung jawab kanggo nyerep nutrisi pangan ing sadawane sistem GIT. Sampeyan kudu ngelingake yen orlistat dhewe dianggo kanthi nyegah pencernaan lemak. Mulane, iki bakal dadi luwih tragis kanggo wong sing njupuk obat kasebut, nanging padha nandhang sindrom malabsorpsi.

Kelainan ati utawa kolestasis

Iki minangka kondhisi sing bisa nyegah aliran empedu ing ati. Ana sawetara laporan sing ngubungake orlistat menyang cedera ati akut, sanajan ana ing kasus langka utawa dosis sing dhuwur.

Penyakit sabuk gallbladder

Iki kalebu cholecystectomy lan sindrom sing gegandhengan.

Kahanan kesehatan liyane sing kudu sampeyan gunakake menyang apoteker sampeyan kalebu infèksi HIV, penyakit tiroid, watu ginjel, kejang, utawa pancreatitis. Ing seizures utawa convulsions, orlistat bisa mbatalake perawatan antiepileptic kanthi interfering karo panyerepan.

 

Kelainan mangan

Sawetara kelainan iki yaiku bulimia lan anorexia. Uga, ora perlu njupuk orlistat yen sampeyan ora keluwihan.

 

Pangobatan liyane

Wicaksana kanggo ngandhani dokter yen sampeyan nggunakake obat liyane, utamane obat-obatan sing bisa nyegah sistem kekebalan awak. Interaksi obat-obatan bakal ngganggu farmakokinetik, sing nyebabake efek tambah utawa mudhun ing salah sawijine. Contone, orlistat bakal mesthi ngganggu mekanisme obatan sing diwènèhaké kanggo transplan organ.

Yen sampeyan ana ing siklosporine, dhokter sampeyan bakal nemtokake supaya sampeyan ora mlebu. Nanging, sampeyan isih bisa ngatur mung nganggo instruksi sing ketat. Supaya ing sisih aman, sampeyan kudu njupuk paling sethithik rong jam sadurunge tamba pengobatan timbang iki utawa rong jam mengko.

Tambahan, sampeyan kudu nyebut kabeh obat resep lan non-resep, suplemen diet, vitamins, anticoagulants, utawa produk herbal sing uga sampeyan njupuk.

 

Wanita hamil lan nyusoni

Iki obat pengobatan bobot ora kanggo ibu-ibu nuju sabar, sapa sing arep ngandhut, utawa nyusoni ibu. Obat iki ora duwe efek bobot lan bakal nyebabake nyababake janin.

Sanajan durung cetha manawa orlistat lumebu ing dhadhane ibu, sampeyan luwih seneng nyegah lan aran aman, saka nuwun.

 

Diabetika

Orlistat minangka wong sing kena diabetes kudu nambah lan ngontrol gula getih lan nambah toleransi glukosa. Nanging, sampeyan kudu ngawasi tingkat gula sacara rutin lan ngunjungi pengunjung menyang dhokter. Mengkono supaya mbantu sampeyan ngerti kapan kanggo nyegah pengobatan diabetes, diet sing bener, lan program latihan kanggo njupuk.

 

Efek Samping Orlistat

Kaya perawatan sing paling akeh, orlistat nduweni efek samping. Efek sisih utamane tansah diamati ing kahanan usus. Nanging, iki mung bisa ditemokake sajrone sawetara minggu pisanan ngobati tambalan bobot awak.

Kanggo sawetara wong, gejala bisa ilang nalika kanggo wong liya; bisa dilanjutake ing sakdurunge orlistat. Ing wekdal punika, wicaksana ngandhani dhokter sampeyan. Sing luwih cecek sampeyan kanggo diet kurang lemak, luwih cenderung kanggo efek samping kanggo ngurangi.

Kene sawetara efek samping umum;

Steatorrhea

Sanadyan ora mesthi, steatorrhea yaiku anané lenga lan lemak larang ing bangkekan. Wiwit orlistat nyegah lipase, ora ana absorpsi asam lemak bébas. Akibaté, feces bakal katon berminyak lan gedhe banget.

Kanggo ngontrol efek iki, siji kudu nyegah panganan kaya kalori lan tingkat dhuwur lemak. Miturut standar FDA, jumlah kasebut ing 0.53 ons lan ora ngluwihi 30%.

Flatulence

Ing kasus-kasus sing paling umum, gas kasebut metu karo sawetara lenga minyak. Sampeyan kudu mriksa sandhangan utawa klambi sing ana ing jejak lekukan berminyak.

  • Fecal incontinence

Gerakan longgar, urgent, lan frequent bowel

  • Ora nyenengake lan nyeri weteng
  • Siklus menstruasi ora normal
  • Tingkat gula getih sing kurang

Iki umum ing antarane wong sing duwe tipe diabetes II.

  • Cilaka ati sing abot

Kasus kaya arang banget, nanging bakal kedadeyan yen sampeyan ngalami masalah ati sing ndasari, utawa sampeyan njupuk dosis sing dhuwur. Ing taun 2010, FDA kalebu peringatan keamanan ing label orlistat, sing nuduhake risiko ciloko ati sing bisa ditindakake.

Nanging, efek samping iki isih dadi debat amarga ana studi kasus liyane sing diterbitake ing British Medical Journal sing dituduhake liyane.

Sawetara pratandha panyakit ati kalebu muntahake, nyeri abdomen, kulit kuning, lan urin peteng.

 

Reaksi alergi

Iku arang banget kanggo ngalami hipersensitivitas utawa reaksi alergi nalika njupuk pil orlistat bobot mundhut. Kanggo sawetara wong, úa aktif sing ditemokake ing tamba bisa micu mual, gatal-gatal, rasan, bengkak awak, nandhang susah, utawa pusing.

Efek sisih liyane sing kurang umum kalebu kuatir, sirah, kembung, rasa ora puas, rasa ora kesel, kesel, napsu kurang, lan karang. Yen ngalami gejala akut, sampeyan kudu menehi dhokter langsung menyang dhokter utawa lapor menyang Program Pelaporan FDA.

Putusan Akhir babagan bubuk Orlistat

Sanajan orlistat nduweni efek samping, iku perawatan abot banget sing bakal ngasilake asil ing rong minggu. Rahasia manfaat saka tamba iki yaiku instruksi, mangerteni langkah-langkah pencegahan, lan mriksa diet.

Nalika sampeyan njupuk orlistat, penting kanggo ngetutake program nutrisi sing bener, ngonsumsi kurang lemak, kalori sing kurang, lan olah raga. A diet sing tepat kudu nyakup woh-wohan, sayuran, lan biji sing luwih akeh. Kajaba iku, sampeyan kudu nambah diet karo produk multivitamin penting wiwit blocking orlistat nyerep vitamine larut lemak.

Yen sampeyan mangu-mangu, sampeyan bisa ngubungi apoteker utawa dhokter kanggo pandhuan luwih lanjut. Utawa, sampeyan bisa ngubungi Administrasi Pangan lan Obat AS kanggo kabeh pitakon utawa nglaporake efek sisih ancaman sing ora bisa didaftar.

 


 

Carane tuku Orlistat bubuk (96829-58-2) saka AASraw

 

1.Untuk kontak karo email kita sistem priksaan, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.