USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Orlistat bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 96829-58-2. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan massal bubuk Orlistat (96829-58-2), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Orlistat bubuk yaiku turunan jenuh lipstatin, sawijining inhibitor alami kuat saka lipase pankreas sing diisolasi saka tokstricini Streptomyces bacterium. Orlistat minangka tamba dirancang kanggo ngobati obesitas. Nanging, amarga kesederhanaan relatif sawijining stabilitas, orlistat dipilih liwat lipstatin kanggo pembangunan minangka obat anti obesitas.

Product Description

Product Description

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.

Orlistat bubuk video


Karakter dasar bubuk Orlistat

Jeneng: Orlistat bubuk
CAS: 96829-58-2
Formula molekul: C29H53NO5
Bobot molekul: 495.7
Titik Nyelehake: 50 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: wêdakakêna putih


Jeneng Produk: Orlistat

IUPAC Name: [(2S)-1-[(2S,3S)-3-hexyl-4-oxooxetan-2-yl]tridecan-2-yl] (2S)-2-formamido-4-methylpentanoate

Orlistat Pambuka

Luwih saka setengah populasi donya tau nyoba program manajemen bobot, kayata dieting, olahraga, operasi, utawa obat-obatan. Kabeh kasebut obat mundhut bobot efektif mung yen sampeyan setya kanggo wong lan tindakake pandhuan kanggo sing terakhir. Nanging, oposisi kanggo ngobati utawa pengobatan bisa nyebabake bisa ngrugekake nalika sampeyan ora njupuk pandelengan maksimum.

Struktur kimia Orlistat (konformasi 3)

Struktur kimia Orlistat (konformasi 2)

Sifat kimia Orlistat

Jeneng Property Property Value
Count Unit Kovalently-Bondedened 1
Count Atom Isotop 0
Undefined Count Stereocenter Bond 0
Count Stereocenter Bond Ditetapkan 0
Count Stereocenter Atom Undefined 0
Count Atom Stereocenter Count 4
Heavy Atom Count 35
Ngisi Formal 0
Compound Is Canonicalized True
XLogP3-AA 10
Exact Mass 495.392 g / mol
Monoisotopic Mass 495.392 g / mol
Topologi Polar Surface Area 81.7 A ^ 2
Kompleksitas 579
Count Bond Rotatable 23
Count Acceptor Hidrogen Bond 5
Count Donor Hidrogen Bond 1
Bobot molekul 495.745 g / mol

Gambaran sederhana saka bubuk Orlistat

Salah pengobatan bobot mundhut sing bakal nemokake ing nggoleki kanggo nemokake obatan manajemen bobot sing paling efektif yaiku Orlistat. Ing Review Orlistat iki, sampeyan bakal nemokake informasi penting, kalebu apa iku, cara kerjane, lan cara sing arep digunakake, supaya sampeyan bisa netepake yen iku pilihan sing tepat kanggo sampeyan.

Apa Orlistat?

Orlistat, sing didol minangka obat resep miturut jeneng perdagangan Xenical, yaiku obat ngetokake bobot resèp sing digawé kanggo nambani masalah bobot ngarepan kayata obesitas, uga kondisi sing gegandhengan karo bobot. Iku digawe dening GlaxoSmithKline minangka tamba over-the-counter sing disebut Alli ing loro Amerika Serikat lan Britania Raya.

Formulasi umum Orlistat kasedhiya ing sawetara negara. Wiwit 2000, wis diklasifikasikaké minangka pengobatan S3 ing Australia. Persetujuan Orlistat minangka tamba liwat-ing-counter minangka subyek kontroversial ing Amerika Serikat. Bab iki bola-bali nentang efikasi lan kawicaksanan dening grup advokasi konsumen sing dikenal minangka Citizen Umum.

Tumindak Orlistat minangka inhibitor lipase, sing umum tegese nyegah nyerep lemak saka pangan, saingga nyuda jumlah kalori sing dijupuk. Kaya akeh obat pengiris bobot liyane, Orlistat temenan digunakake sajroning kombinasi karo modifikasi gaya urip kayata latihan lan diet. Pasinaon klinis nuduhake yen wong-wong sing tetep nganggo kombinasi iki bisa nyelehake loro nganti telung kilogram luwih saka sing ora kalebu rejimen obat kasebut.

Salah siji saka aspèk sing dikarepake babagan Orlistat yaiku ora mung mbantu sampeyan ngurangi bobot nanging uga ngurangi tekanan getih. Tambahan, obat manajemen bobot iki dipercaya kanggo nyegah penyakit diabetes tipe 2 ing wong-wong sing lemu kanthi cara sing padha.

Nalika ana sawetara keuntungan Orlistat kanggo seneng-seneng, ana uga sawetara efek samping Orlistat kanggo mbayar. Efek samping sing paling kerep dilaporake saka pil bobot mundhut iki yaiku steatorrhea. Iki minangka penyakit gastrointestinal sing ditondoi dening bangkekan, bangkekan. Gejala, untung, nyuda wektu.

Mekanisme Orlistat tumindak

Orlistat minangka Intestinal Lipase Inhibitor sing kuat. Obat iki minangka inhibitor aktif-bisa dibalik kanggo lipase gastrointestinal. Obat iki mbentuk ikatan kovalen karo situs serine aktif ing lipase lan lambung, saéngga bisa ngalangi tumindak lan nyegah lemak saka diet sing dihidrolisis lan diserap. (NCI04).

Ing istilah sing luwih prasaja, Orlistat nggampangake mundhut bobot dening nyuda lipase pancreatik lan lambung, sing minangka enzim sing penting ing usus sing ngeculake trigliserida. Nalika lipase iki diblokir, hidrolisis trigliserida saka diet sampeyan dadi asam lemak sing bisa diserap dicegah.

Pil diet dijupuk kanthi lisan lan sawise dijupuk; Inhibisi lipase lokal kedadeyan ing saluran GI. Mung jumlah tamba cilik sing diserap menyang awak, kanthi sebagian obat sing bakal diilangi liwat endhog.

Pasinaon anyar wis nemokake Orlistat dadi kuat ing inhibiting enzim sing melu panyebaran sel kanker sing mbebayani. Nanging, efek samping potensial saka tamba (kayata inhibisi sel sing ora ditargetake utawa ora kasedhiya bio) kasedhiya kanggo nggunakake antitumor. Ing siji panliten, para peneliti njupuk pendekatan proteomik kimia kanggo nemokake target sel anyar saka tamba kasebut, kalebu target sing wis mati.

Ing reaksi dosis biasa 120 mg 3 kaping saben dina sadurunge mangan, pil ngetokake bobot orlistat nyegah sekitar 30 persen nutrisi lemak saka diserap menyang awak. Njupuk dosis luwih ora menehi efek sing luwih kuat.

Gunakake ofOrlistatpowder

Orlistat digunakake minangka tamba pengobatan bobot. Iku pilihan becik kanggo wong sing kegedhen utawa obesitas. Pil ngetokake bobot iki dianjurake kanggo panggunaan masalah kesehatan sing gegandhengan karo bobot. Prasetya mbantu wong ora mung ngetokake bobot, nanging uga bisa nyegah supaya ora bisa ngilangi bobote sing ilang. Kanthi mengkono, mbantu nyuda resiko tekanan darah tinggi, diabetes, penyakit jantung, lan risiko kesehatan liyane sing gegandhèngan karo obesitas.

Jumlah mundhut bobot sawise njupuk Orlistat beda-beda saka wong siji menyang wong liya. Panaliti sing nglakoni uji coba klinis sing umure setahun ditemokake yen antarane persentase 35.5 lan 54.8, subyek sing kasedhiya bisa ngedhunake persen 5 ing massa awak, sanajan ora kabeh massa sing ilang kudu gemeter. Babagan 16.4% -24.8 saka subjek sing kasedhiya kanggo entuk paling sethithik pangurang persen 10 ing lemak awak. Nalika subjek kasebut mungkasi njupuk Orlistat, akeh sing entuk manfaat nganti 35 persen bobote sing wis ilang.

Dosis Orlistat

Orlistat dumadi ing wangun turquoise, hard-gelatin kapsul sing ngemot pelet bubuk lan bobot 120-mg. Dosis saben dina sing disaranake yaiku telung kapsul saben dina. Sampeyan kudu ora njupuk kabeh pil telu ing perjalanan, nanging njupuk saben tablet kanthi sajian utama sing ngandhut lemak, yaiku, siji kanggo nedha isuk, siji kanggo nedha awan, lan siji kanggo nedha bengi. Sampeyan bisa njupuk pil saben jam utawa nganti jam siji sawise mangan. Ing kasus meal asring ora kejawab, utawa yen panganan ora ngandhut lemak, dosis Orlistat bisa dilirwakaké. Dosis ndhuwur dosis saben dina sing disaranake ora ditemokake kanggo nyedhiyakake manfaat tambahan.

Orlistat paling efektif nalika dikombinasikake karo strategi mundhut bobote liyane kayata nandhang diet kalori, diminimalisir-kalori lan latihan reguler. Sampeyan disaranake kanggo njupuk pil bobot mundhut karo meal sing ngemot babagan 30 persen kalori saka lemak. Efek saka obat kasebut katon sakwise jam 24-48 sawise njupuk dosis.

Orlistat ditemokake efektif kanggo ngurangi panyerepan vitamin lan beta-karotene sing larut lemak. Minangka kaya, wong sing njupuk pil dianjurake kanggo njupuk bebarengan karo vitamin multi sing ngandhut lemak sing larut lemak kanggo njamin nutrisi sing cukup. Dianjurake supaya tambahan vitamin dijupuk sethithik rong jam sadurunge utawa sawise njupuk Orlistat.

Kanggo pasien sing nampa terapi siklosporine, disaranake kanggo ngaktifake siklosporine paling jam sawise 3 sawise njupuk Orlistat. Kanggo sing nampa terapi levothyroxine, disaranake nglakoni terapi levotiroksin paling kurang jam 4 sawise njupuk Orlistat. Wong sing njupuk loro Orlistat lan levotiroksin kudu diamati kanthi teliti kanggo owah-owahan fungsi tiroid.

OrlistatPrecautions

Sadurunge, orlistat ditindakake kanthi ketat dening dokter utawa apoteker. Nanging, ing 2007, US Food and Drug Administration nyetujoni kanggo pasar sing over-the-counter, kanthi mangkono, nggawe kasedhiya kanggo kabeh wong.

Priksa manawa ana reaksi alergi

Sadurunge njupuk obat kasebut, dianjurake kanggo ngobrol karo dhokter sampeyan babagan reaksi hipersensitivitas sing bisa ditemoni. Orlistat ngandhut bahan sing ora aktif, sing uga ora nguntungake sampeyan, anjog karo reaksi alergi lan efek samping sing abot. Sapérangan ing antarané kalebu selulosa, microcrystalline, gelatin, silika, lan natrium glikolat.

Coba riwayat medismu

Sampeyan kudu mbagekake karo apoteker utawa dhokter sampeyan babagan kondisi medis sing bisa sampeyan tindakake. Iki amarga orlistat dikontraindikake ing kelainan lan masalah tartamtu, utamane sing digandhengake karo pencernaan.

Yen sampeyan nandhang sangsara saka samubarang kondisi ing ngisor iki, dianjurake kanggo ngupaya pangerten luwih saka profesional.

Sindrom Malabsorpsi

Iki minangka kelainan sing tanggung jawab kanggo nyerep nutrisi pangan ing sadawane sistem GIT. Sampeyan kudu ngelingake yen orlistat dhewe dianggo kanthi nyegah pencernaan lemak. Mulane, iki bakal dadi luwih tragis kanggo wong sing njupuk obat kasebut, nanging padha nandhang sindrom malabsorpsi.

Kelainan ati utawa kolestasis

Iki minangka kahanan sing nyandhet aliran empuk ing ati. Ana sawetara laporan sing nyambungake orlistat kanggo cedera ati akut, sanajan kedadeyan ing kasus langka utawa ana dosis dhuwur.

Penyakit sabuk gallbladder

Iki kalebu cholecystectomy lan sindrom sing gegandhengan.

Kahanan kesehatan liyane sing kudu sampeyan gunakake menyang apoteker sampeyan kalebu infèksi HIV, penyakit tiroid, watu ginjel, kejang, utawa pancreatitis. Ing seizures utawa convulsions, orlistat bisa mbatalake perawatan antiepileptic kanthi interfering karo panyerepan.

Kelainan mangan

Sawetara kelainan iki yaiku bulimia lan anorexia. Uga, ora perlu njupuk orlistat yen sampeyan ora keluwihan.

Pangobatan liyane

Iku wicaksana kanggo ngandhani dokter sampeyan yen sampeyan ana ing obat-obatan liyane, utamane sing sing bisa nyuda sistem kekebalan. Interaksi obat-obatan bakal ngganggu karo pharmacokinetics, anjog marang efek sing tambah utawa mudhun. Kayata, orlistat bakal tansah ngganggu mekanisme obatan sing ditrapake kanggo transplantasi organ.

Yen sampeyan ana ing siklosporine, dhokter sampeyan bakal nemtokake supaya sampeyan ora mlebu. Nanging, sampeyan isih bisa ngatur mung nganggo instruksi sing ketat. Supaya ing sisih aman, sampeyan kudu njupuk paling sethithik rong jam sadurunge tamba pengobatan timbang iki utawa rong jam mengko.

Tambahan, sampeyan kudu nyebut kabeh obat resep lan non-resep, suplemen diet, vitamins, anticoagulants, utawa produk herbal sing uga sampeyan njupuk.

Wanita hamil lan nyusoni

Iki obat pengobatan bobot ora kanggo ibu-ibu nuju sabar, sapa sing arep ngandhut, utawa nyusoni ibu. Obat iki ora duwe efek bobot lan bakal nyebabake nyababake janin.

Sanajan durung cetha manawa orlistat lumebu ing dhadhane ibu, sampeyan luwih seneng nyegah lan aran aman, saka nuwun.

Diabetika

Orlistat minangka wong sing kena diabetes kudu nambah lan ngontrol gula getih lan nambah toleransi glukosa. Nanging, sampeyan kudu ngawasi tingkat gula sacara rutin lan ngunjungi pengunjung menyang dhokter. Mengkono supaya mbantu sampeyan ngerti kapan kanggo nyegah pengobatan diabetes, diet sing bener, lan program latihan kanggo njupuk.

Efek Samping Orlistat

Kaya perawatan sing paling akeh, orlistat nduweni efek samping. Efek sisih utamane tansah diamati ing kahanan usus. Nanging, iki mung bisa ditemokake sajrone sawetara minggu pisanan ngobati tambalan bobot awak.

Kanggo sawetara wong, gejala bisa ilang nalika kanggo wong liya; bisa dilanjutake ing sakdurunge orlistat. Ing wekdal punika, wicaksana ngandhani dhokter sampeyan. Sing luwih cecek sampeyan kanggo diet kurang lemak, luwih cenderung kanggo efek samping kanggo ngurangi.

Kene sawetara efek samping umum;

Steatorrhea

Sanadyan ora mesthi, steatorrhea yaiku anané lenga lan lemak larang ing bangkekan. Wiwit orlistat nyegah lipase, ora ana absorpsi asam lemak bébas. Akibaté, feces bakal katon berminyak lan gedhe banget.

Kanggo ngontrol efek iki, siji kudu nyegah panganan kaya kalori lan tingkat dhuwur lemak. Miturut standar FDA, jumlah kasebut ing 0.53 ons lan ora ngluwihi 30%.

Flatulence

Ing kasus-kasus sing paling umum, gas kasebut metu karo sawetara lenga minyak. Sampeyan kudu mriksa sandhangan utawa klambi sing ana ing jejak lekukan berminyak.

  • Fecal incontinence

Gerakan longgar, urgent, lan frequent bowel

  • Ora nyenengake lan nyeri weteng
  • Siklus menstruasi ora normal
  • Tingkat gula getih sing kurang

Iki umum ing antarane wong sing duwe tipe diabetes II.

  • Cilaka ati sing abot

Kasus kasebut jarang banget nanging bakal kedadeyan nalika ana masalah ati sing ndasari, utawa sampeyan dosis gedhe. Ing taun 2010, FDA nambahi peringatan safety ing label orlistat, sing nuduhake risiko bisa ngalami cedera ati.

Nanging, efek sisih iki isih dadi debat sing nimbang yen sinau kasus liyane sing diterbitake ing British Medical Journal nyatakake yen ora.

Sawetara pratandha panyakit ati kalebu muntahake, nyeri abdomen, kulit kuning, lan urin peteng.

Reaksi alergi

Iku arang banget kanggo ngalami hipersensitivitas utawa reaksi alergi nalika njupuk pil orlistat bobot mundhut. Kanggo sawetara wong, úa aktif sing ditemokake ing tamba bisa micu mual, gatal-gatal, rasan, bengkak awak, nandhang susah, utawa pusing.

Efek sisih liyane sing kurang umum kalebu kuatir, sirah, kembung, rasa ora puas, rasa ora kesel, kesel, napsu kurang, lan karang. Yen ngalami gejala akut, sampeyan kudu menehi dhokter langsung menyang dhokter utawa lapor menyang Program Pelaporan FDA.

Putusan Final di bubuk Orlistat

Sanajan orlistat nduweni efek samping, iku perawatan abot banget sing bakal ngasilake asil ing rong minggu. Rahasia manfaat saka tamba iki yaiku instruksi, mangerteni langkah-langkah pencegahan, lan mriksa diet.

Nalika sampeyan njupuk orlistat, penting kanggo ngetutake program nutrisi sing bener, ngonsumsi kurang lemak, kalori sing kurang, lan olah raga. A diet sing tepat kudu nyakup woh-wohan, sayuran, lan biji sing luwih akeh. Kajaba iku, sampeyan kudu nambah diet karo produk multivitamin penting wiwit blocking orlistat nyerep vitamine larut lemak.

Yen sampeyan mangu-mangu, sampeyan bisa ngubungi apoteker utawa dhokter kanggo pandhuan luwih lanjut. Utawa, sampeyan bisa ngubungi Administrasi Pangan lan Obat AS kanggo kabeh pitakon utawa nglaporake efek sisih ancaman sing ora bisa didaftar.


Carane tuku Orlistat bubuk (96829-58-2) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

COA 96829-58-2 Nature Orlistat AASRAW

HNMR

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2) hplc≥98% | Bubuk AASraw Fat Loss

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Orlistat bubuk mentahan kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

Resep

Referensi & kutipan produk

Kepiye Orlistat Bisa Dadi Obat Berat?

bibliography

Zhi J, Melia AT, Eggers H, Joly R, Patel IH (1995). "Review panyerepan sistemik winates saka orlistat, inhibitor lipase, ing sukarelawan manungsa sehat". J Clin Pharmacol. 35 (11): 1103-8

  1. Garcia SB, Barros LT, Turatti A, et al. Orlistat anti-obesitas digandhengake kanggo nambah marker preneoplastic colon ing tikus diobati karo karsinogen kimia. Kanker Lett. 2006; 240: 221-4.
  2. FDA ndhukung alli (orlistat 60 mg kapsul) Over-The Counter "(PDF) (Pencet pers). PRNewswire. 7 Februari 2007
  3. Mittendorfer B, Ostlund RE, Jr, Patterson BW, et al. Orlistat nyegah penyerapan kolesterol dietary. Obes Res. 2001; 9: 599-604
  4. Peng-Yu, Yang; Kai, Liu; Mun Hong, Ngai; J.Lear, Martin; R.Wenk, Markus; S.Qin, Yao (2010). "Praktek propogene berbasis target target seluler potensial Orlistat-tamba sing disetujoni dening FDA kanthi aktivitas anti-tumor". Jurnal saka American Chemical Society. 132 (2): 656-66.