USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna Oxandrolone (Anavar)

Rating:
4.50 kejaba 5 adhedhasar 4 ratings customer
SKU: 53-39-4. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse saka bubuk Oxandrolone (Anavar) (53-39-4), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Oxandrolone / Anavar minangka salah sawijining steroid anabolik lisan paling populer. Iku nambah kekuatan lan energi. Lan iki salah sijine steroid anabolik sing bisa dipigunakaké wong lanang lan wanita kanthi aman. Iku efek sisih banget loropaken. Oxandrolone / Anavar tanpa pitakonan lan steroid anabolik sing paling ono gunane.

Product Description

Oxandrolone (Anavar) bubuk video


Wit Oxandrolone (Anavar) dhasar Characters

Jeneng: Wit Oxandrolone (Anavar)
CAS: 53-39-4
Formula molekul: C19H30O3
Bobot molekul: 306.4397
Titik Nyelehake: 235-238 ℃
Panyimpenan Temp: RT
warna: Wesi putih utawa putih bubuk putih


Oxandrolone (Anavar) panggunaan serbuk ing siklus steroid

Names

Wêdakakêna Oxandrolone uga dikenal minangka jeneng merek bubuk Anavar.

Serbuk Oxandrolone

5-10mg saben dina karo 20mg saben dina biasane dadi dosis maksimal. Panganggone kaya iki biasane nanggepi 2-4weeks kanthi break cilik sawise digunakake sadurunge ngleksanakake siklus minggu 2-4 sabanjure.
Kanggo kinerja nguatake atlet lanang, 1 20-30mg dosis saben dina bakal nyedhiyakake peningkatan atletik, nanging sing paling akeh bakal nemokake 40-50mg saben dina dadi luwih efisien. 80mg saben dina ora umum, nanging iki bakal nambah risiko efek samping.

Warning ing bubuk Anavar

Efek sisih bisa uga, nanging kanggo wong sing sehat bisa diminimalisir. Ora kaya sing dihidrotestosteron populer sing asalé saka steroid anabolik ing Anadrol, Anavar minangka steroid anabolik sing apik.

Pandhuan luwih lanjut

Wêdakakêna Oxandrolone njupuk posisi anjog saka awal banget. Bahan utama bubuk Anavar diarani bubuk Oxandrolone. Keuntungan utamane yaiku kemampuan nukleus atom karbon kanthi oksigen. Hasil sing apik banget ing gedung olahraga wis dihubungake karo indeks androgenic cilik lan kapabilitas anabolik tambah.

Wêdakakêna Raw Oxandrolone (Anavar)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Marketing serbuk Oxandrolone

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Oxandrolone: ​​Wêdakakêna Anavar saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 53-39-4 Oxandrolone (Anavar) AASRAW

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Oxandrolone / Anavar bubuk mentahan kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan ..

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Oxandrolone / Anavar bubuk mentahan kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan ..

Resep

Resep Powder Oxandrolone

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Apa bubuk Oxandrolone digunakake?

Anavar minangka salah sawijining steroid nglereni paling apik sing digunakake dening pria lan wanita

Pantai 5 kanggo Wêdakakêna Oxandrolone (Anavar)

  1. Lou Vongkhamphanh -

  2. dirating 3 metu saka 5

    Tabitha -

    Aku bisa tuku Viagra saka sampeyan online

  3. dirating 5 metu saka 5

    Sheena -

    ngendi aku bisa nggarap anavar

  4. dirating 5 metu saka 5

    Nereida -

    Aku bisa tuku anavar online

  5. dirating 5 metu saka 5

    Vincent -

    saestu sae ing anavar

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *