PF 750

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal PF 750 (959151-50-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

PF 750 iku asam inhibitor amida hidrolase (FAAH) sing kuwat, ora bisa dipisahake (IC50 = 16.2 nM) sing ora nuduhake aktivitas ing sawetara hidrolase serine. Selektif menghambat FAAH ing sistem saraf pusat. karo nilai IC50 0.6 lan 0.016 μM nalika diwenehi pasokan karo FAAH rekombinan manungsa kanggo menit 5 lan 60. Amida hydrolase asam lemak (FAAH) yaiku enzim sing tanggung jawab kanggo hidrolisis lan inaktivasi

Product Description

PF 750 video


I.PF 750 Karakter dhasar:

Jeneng: PF 750
CAS: 959151-50-9
Formula molekular: C21H32O
Bobot molekul: 300.48
Titik Nyelehake: 79.5-80 °
Panyimpenan Temp: RT
warna: wêdakakêna putih


II. Panggunaan PF 750 ing siklus:

1.Name:

PF 750

2.How punika karya PF 750?

PF-750 diwenehake minangka wêdakakêna kristal padhet. Solusi saham bisa digawe kanthi ngecolasi PF-750 ing solvent organik sing dibungkus nganggo gas inert. PF-750 bisa larut ing pelarut organik kayata etanol, DMSO, lan dimethyl formamide (DMF). Kelarutan PF-750 ing etanol kira-kira 1 mg / ml lan kira-kira 20 mg / ml ing DMSO lan DMF. PF-750 sajatine larut sajrone buffer banyu. Kanggo solubility maksimum ing buffer banyu, PF-750 kudu dibubarake ing DMSO lan diencerke karo penyangga banyu sing dipilih. PF-750 duwe kelarutan kurang saka 0.125 mg / ml ing solusi 1: 5 saka DMSO: PBS (pH 7.2) nggunakake metode iki. Kita ora nyaranake nyimpen solusi banyu luwih saka siji dina.

3.Warning ing PF 750

Kanggo pembubaran sing luwih apik, panas tabung ing 37 ° C lan goyangake ing banyu ultrasonik. Manufaktur beda duwe beda batch kelarutan produk, mung kanggo referensi. Yen konsentrasi sing dibutuhake kanggo eksperimen gedhe banget kanggo watesan solubility saka produk, tambahake pelarut kanggo mbantu nyublesake utawa nyetel konsentrasi dhewe.

4. Pandhuan liyane:

5. PF 750:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

6. Resep PF 750:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

7. PF 750 Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


III. PF 750 HNMR


IV. Carane tuku PF 750 saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kitasistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

  Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo nliti "PF 750"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

captcha *