RAD140 (Testolone) bubuk

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse saka bubuk RAD140 (Testolone) (1182367-47-0), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

RAD140 (Testolone) bubuk yaiku senyawa paling anyar ing kulawarga modulasi reseptor androgen selektif, utawa luwih dikenal kanthi jeneng "SARMS". Keuntungan utama babagan steroid anabolik yaiku menehi hasil positif sing padha, kanthi ora ana efek samping. Malah nalika dibandhingake karo SARMS liyane, iki cukup unik.

Product Description

RAD140 (Testolone) bubuk video


I. Raw RAD140 (Testolone) bubuk Karakter dhasar:

Jeneng: RAD140 (Testolone) bubuk
CAS: 1182367-47-0
Formula molekul: C20H16CIN5O2
Bobot molekul: 393.826
Titik Nyelehake: 447.57 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: bubuk kristal putih


II. Raw RAD140 (Testolone) panggunaan bubuk ing siklus steroid

1. Raw RAD140 (Testolone) bubuk Jeneng:

Wêdakakêna RAD140 uga jeneng minangka bubuk Testolone (CAS 1182367-47-0).

2.Raw RAD140 (Testolone) bubuk Dianggo:

Dosis sing dianjurake RAD140 / Testolone beda-beda saka 20-30mgs saben dina, lan wektu siklus optimal yaiku 12-14weeks.

3. Warning ing wêdakakêna Testolone Raw

Salah sijine aspek paling nyenengake yaiku RAD140, lan kabeh SARMS ing umum, yaiku anané efek samping, sing nyebabake obat-obatan ningkatake kinerja paling aman (PED) dina iki.

4. Raw RAD140 bubuk Pandhuan tambahan:

Sacara logis, testolone bisa ngasilake keuntungan sing luar biasa kanggo atlet tanpa biaya efek samping sing ditemokake karo steroid androgenic anabolik. Sakdurunge, testolone bakal ningkatake massa lan kekuatan otot sacara drastis. Akibaté, RAD140 bakal dadi tambahan ing sembarang siklus, ing ngendi bakal menehi kabeh kuwalitas kasebut tanpa efek sisih tambahan.

Wit Uji Powder 5.Raw Testolone (CAS 1182367-47-0):

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

6. Resep Powder RAD140:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

7.Raw RAD140 bubuk Pemasaran:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


III. RAD140 (Testolone) bubuk HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Boldenone cypionate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.


IV. Carane tuku bubuk RAD140 (CAS 1182367-47-0); tuku Testolone bubuk saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Tuku bubuk Testolone kanggo binaraga: efek saka RAD140 sampeyan kudu ngerti! Tuku bubuk RAD140 online: Bukti 8 sampeyan kudu ngerti !!! Tuku bubuk RAD140 (Testolone): Apa sing digunakake RAD140?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

1 review kanggo RAD140 (Testolone) bubuk

  1. dirating 5 metu saka 5

    Dan -

    Gedhe layanan. Luwih apik tinimbang Irc.bio utawa panggonan liya aku ketemu. Padha supaya sampeyan dianyari ing saben tataran pengiriman. Layanan pribadi sing gedhe. Njupuk luwih saka rong minggu kanggo teka. RAD-140 kira-kira USD46 / gram ing minimal order 10 g minimum. Aku pengin tuku liyane ing mangsa !!!

Tambah review