Pabrik Produsen bubuk Hormon Enhancing Seks paling apik
AASraw minangka produsen profesional bubuk steroid anabolik kanthi pangiriman aman!

AASraw nyedhiyakake jinis bubuk hormon sing nambah jinis kanthi pasokan stabil, kita bisa ngirim bubuk obat seks menyang kabeh ndonya, utamane kanggo AS, Eropa, layanan remail bisa uga apik lan minangka pangiriman domestik, aman banget. Kajaba iku, pesenan akeh bisa didhukung kanthi rega sing paling kompetitif.

Kabeh Apa Sampeyan Kudu Ngerteni Tadalafil

Tuku Sex Enhancing Hormon Powder

Hormon ningkatake jinis kalebu produk alam lan senyawa kimia. Ing perusahaan kita, kita mung ngenalake sawetara bahan mentahan saka produk sing katon ing pasar.

( 2 15 7 )↗

Sumber Dipercaya

PubMed Central

Database sing dihormati saka Institut Kesehatan Nasional
Menyang sumber

Tingkat estrogen, progesteron, lan testosteron wanita umume mudhun kanthi umur, utamane sajrone lan sawise menopause. Temokake cara kanggo njaga jinis kelamin, sanajan level hormon sampeyan mudhun. Lan, kanggo sawetara pria, bebarengan karo umur, drive seks mudhun. Lan, utamane, sawetara pria sing ngalami masalah disfungsi erectile. Kanggo nggunakake obat-obatan kanggo nambahi jinis sing pas, nulungi dheweke seneng urip, utawa urip seksual sing luwih apik.

Disfungsi ereksi (impotensi) yaiku ora kasadiaan kanggo njaluk lan njaga tenan ereksi sing cukup kanggo jinis.

Duwe masalah ereksi saka wektu ke wektu ora mesthi kuwatir. Yen disfungsi ereksi minangka masalah sing lagi ditindakake, nanging bisa nyebabake stres, mengaruhi rasa percaya dhiri lan nyebabake masalah hubungan. Masalah sing ana utawa tetep degdegan uga bisa dadi tandha kahanan kesehatan sing ndasari sing mbutuhake perawatan lan faktor risiko penyakit jantung.

( 6 3 11 )↗

Sumber Dipercaya

PubMed Central

Database sing dihormati saka Institut Kesehatan Nasional
Menyang sumber

perawatan

Perawatan gumantung ing sabab.

Latihan, utamané latihan aerobik sajrone midlife efektif kanggo nyegah ED; ngleksanani minangka perawatan ditindakake. Kanggo perokok tembakau, penghentian ngasilake asil dandan.

Piranti pharmacotherapy lisan lan piranti ereksi vakum yaiku pangobatan lurus, disusul karo suntikan narkoba menyang penis, lan implan penile.

Pangobatan

Inhibitor PDE5 sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) lan tadalafil (Cialis) iku obat resep sing dijupuk lisan.

A krim nggabungake alprostadil karo penghasil permeasi DDAIP wis disetujoni ing Kanada minangka perawatan baris pisanan kanggo disfungsi ereksi.

Salah sijine obat kasebut bisa nyuntikake penis: papaverine, phentolamine, lan prostaglandin E1.

Sildenafil / Sildenafil Sitrat (viagra) minangka perawatan umum kanggo ED. Iku mbantu sampeyan supaya hard nalika wektu tengen. Sampeyan kudu ora lunga saka 6 nganti tengah wengi kanthi njupuk.

Tadalafil / Cialis obat jinis sing luwih efektif kanggo efektifitas luwih cepet, dosis kurang, tahan luwih suwe.

Saliyane iku, DAPoxetine HCL dipercaya mbiyantu laki-laki sing bisa tahan luwih dawa sajrone kemampuan seksual, nalika nggunakake campuran karo viagra utawa viagra.

Sawise njupuk tablet siji, sawetara bahan aktif CIALIS tetep ing awak luwih saka 2 dina. Bahan aktif bisa tetep maneh yen sampeyan duwe masalah karo ginjal utawa ati, utawa sampeyan lagi njupuk obat liyane.

( 9 17 6 )↗

Sumber Dipercaya

PubMed Central

Database sing dihormati saka Institut Kesehatan Nasional
Menyang sumber

Bisa Obat liyane Ndadekake CIALIS?

Ngomongake panyedhiya kesehatan babagan kabeh obat sing sampeyan njupuk, utamane:

  1. obat sing diarani "nitrat" ​​sing asring diwenehake kanggo nyeri dada
  2. obat-obatan sing disebut stimulator guanylate cyclase sing digunakake kanggo nambani hipertensi arteri pulmonary lan hipertensi kronis-thromboembolic
  3. alfa-blockers asring ditrapake kanggo masalah prostat
  4. pengobatan getih tekanan
  5. obat kanggo HIV utawa sawetara jinis obat antipungal lisan
  6. sawetara jinis antibiotik kayata clarithromycin, telithromycin, erythromycin (sawetara jeneng merek ana, hubungi panyedhiya kesehatan kanggo nemtokake yen sampeyan njupuk obat kasebut)
  7. obat-obatan utawa pangobatan liyane kanggo disfungsi erectile (ED)
  8. CIALIS uga dipasarake minangka ADCIRCA kanggo perawatan hipertensi arteri pulmonalis. Aja njupuk CIALIS lan ADCIRCA. Aja njupuk sildenafil sitrat karo CIALIS.
AASraw nyedhiyakake produk kualitas paling apik kanthi kiriman sing aman. Sugeng rawuh ing kontak karo kita!