USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Tambafil (Cialis) bubuk

Rating:
3.36 kejaba 5 adhedhasar 11 ratings customer
SKU: 171596-29-5. Kategori:

Tadalafil bubuk, bahan mentah saka tadalafil, yaiku sejenis bubuk putih, biasane digunakake kanggo nggawe pil tadalafil. Tadalafil tamba, aslo disebut / Cialis, iku salah sawijining kelas obat sing dikenal minangka inhibitor PDE-5 (tipe Phosphodiesterase tipe 5).

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal (bubuk Raw Tadalafil (Cialis) (171596-29-5)), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Raw Tadalafil powder (Cialis bubuk) video


Raw tadalafil (Cialis) bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Tambafil (Cialis) bubuk
CAS: 171596-29-5
Formula molekul: C22H19N3O4
Bobot molekul: 389.4
Titik Nyelehake: 298-300 ° C
Panyimpenan Temp: 20ºC
warna: putih Powder


Pangeling penting

1.AASraw nyediakake bubuk Raw Tadalafil (bubuk Cialis), sing bisa't dideteksi dening paling umum cara.

2.AASraw nyedhiyakake resep lan pedoman sing rinci kanggo produksi barang sing ora dideteksi (bubuk cialis) Tadalafil bubuk.


Apa bubuk Tadalafil

Tadalafil bubuk, bahan mentah saka tadalafil, yaiku sejenis bubuk putih, biasane digunakake kanggo nggawe pil tadalafil. Tadalafil tamba, aslo disebut / Cialis, minangka salah sawijining kelas obat sing dikenal minangka inhibitor PDE-5 (tipe Phosphodiesterase tipe 5). Jinis ningkatake Tadalafil / Cialis relaxes otot-otot pembuluh getih lan ningkatake aliran getih menyang wilayah tartamtu awak. Tadalafil / Cialis lan inhibitor PDE-5 liyane bisa mbiyantu wong sing disfungsi erektil (ED) kanthi nambah respon ereksi nalika wong dirangsang sacara seksual. Iku digunakake kanggo ngobati disfungsi erectile (impotensi) lan gejala hypertrophy prostatic benang (prostat diperbesar). Wong biasane tuku bubuk tadalafil saka panyedhiya serbuk tadalafil dhuwur kemurnian. Kejabi saka Tadalafil / Cialis, obat liya ing kelas iki yaiku Viagra (Sildenafil) lan Levitra (Vardenafil), lan Flibanserin.

Carane nggawé tabafil bubuk

PDE5 minangka enzim sing ditemokake ing akèh wong sing mlebu ing ereksi. Iku nyuda zat penting liyane - cGMP, utawa guanosine monophosphate siklis, sing dadi komponen penting ing proses degdegan sehat. Thanks kanggo cGMP sinyal saka ujung saraf ing wilayah panggul nyebabake pelepasan nitrat oksida, sing, kanthi mangkono, ngendhokke otot-otot halus lapisan pembuluh getih ing panggul. Akibaté, getih sing luwih akèh bisa mili ing antarané, nglebokaké struktur gua ing awak penis, supaya dadi hard lan engorged. Nalika ana PDE5 lan ora cukup cGMP, awakmu ora bisa ngeculake sinyal sing teka saka ujung saraf sampeyan, sing nyebabake ora duwe kemampuan lengkap utawa sebagean supaya bisa dideteksi.

Yen sampeyan njupuk 36-jam Cialis / tadalafil bubuk, bisa ngurangi efek PDE5 ing sistem sampeyan kanthi cepet, nggawe konsentrasi cGMP bali menyang tingkat normal sak short 15-45 menit. Nanging, amarga setengah saka Tadalafil kurang cendhak, efeke wis mateng nalika dina 2 nggawe PDE5 bali lan kesehatan seks - dadi luwih elek. Nanging, nalika sampeyan nggunakake Cialis / tadalafil bubuk saben dina kanthi cepet, mbantu sampeyan njaga tingkat cGMP ing awak sing sehat, menehi kesempatan maneh kanggo nonton sex maneh. Butuh dina Cialis 4-5 kanggo ngurangi dina, supaya ora nyana dadi macho nyata sawise njupuk pil pisanan. Nanging, sing paling apik yaiku yen sampeyan ora bakal ngalami masalah ing amben maneh - anggere tetep ngobati Cialis / tadalafil bubuk saben dina.

Cara njupuk bubuk tadalafil kanthi bener

Bahan bakar tadalafil utamané rawuh ing pasar kanthi bentuk pil tadalafil; kapsul, nalika sampeyan milih njupuk tadalafil, sampeyan kudu nyetel dosis miturut kebutuhan sampeyan.

Kanggo wong sing paling akeh, dosis wiwitan tadalafil sing dianjurake yaiku 10 mg saben dina, biasane dijupuk 30minutes sadurunge aktivitas seksual (tadalafil kanggo panggunaan sing diperlokake). Gumantung marang kecukupan saka respon utawa efek samping, dosis kasebut bisa ningkat nganti 20 mg utawa mudhun nganti 5 mg saben dina. Efek tadalafil bisa nganti jam 36. Individu sing njupuk obat sing nambah tirimfil tingkat getih ngirim ora ngluwihi total dosis 10 mg ing jam 72 (Deleng interaksi obat). Kanggo nggunakake saben dina kanthi tanpa wawasan kanggo kegiatan seksual dosis sing disaranake yaiku 2.5 nganti 5 mg saben dina. Tadalafil ngirim ora dijupuk luwih saka sepisan saben dina.

Wigati penting: Cialis ora bisa dijupuk karo nitrat amarga kemampuan kanggo ngedhunake tekanan getih. Nitrat ora bakal dijupuk nganti paling sethithik jam 48 sadurunge nggunakake Cialis karo sing paling akeh nitrat sing perlu kanggo nyegah iki lan kabeh PED5.

Aplikasi bubuk tadalafil kanggo didol

Ing apotek lokal, utawa ing rumah sakit, kita bisa kanthi gampang ndeleng cialis, yaiku tadalafil. Ya, iki tadalafil bubuk - salah siji saka aplikasi sing paling umum digawé kanggo obat kanggo perawatan ED, biasane ana ing bentuk pil utawa tablet, kajaba iku, ing taktik, tadalafil uga digunakake ing kesempatan liya, kaya :

Tadalafil bubuk kanggo Candy Seksual

Tadalafil bisa ditambahake ing permen kanggo nggawe permen biasa kanggo ningkatake kabutuhan seksual wong. Ana macem-macem jinis gurit seksual ing Malaysia, bahan utama biasane tadalafil bubuk, lan bubuk sildenafil.

Tadalafil bubuk kanggo jinis kopi

Ing pasar, ana jinis jinis kopi. Bahan-bahan sing biasane yaiku: Susu Kelapa, Madu, Kayu Manis, Kakao, Kopi Maca.Sex yaiku sejenis minuman sing diombe karo Aztec. Rasa iki rada pedhes, nanging cukup manis kanggo ngidhentifikasi rasa sing ana. Kopi iki duwe úa kanthi efektif kanggo ngedongkrak libido. Maca, Kakao, Cinnamon, Madu lan Kelapa Susu bebarengan mbantu ngasilake produksi hormon, ningkatake kualitas semen, menopause, ngurangi gula darah, ningkatake stamina lan ningkatake pacoban seks.

Kanggo awake dhewe, kadhangkala supaya bisa ngalami efek sing luwih kuat utawa ora pati roso, kita bisa nggawe jinis kopi kanthi nambahake weduk tadalafil, miturut klien kudu menehi efek gelar sing beda.


Carane tuku Tadalafil bubuk; tuku bubur cialis saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita Email AASRAW sistem pitakon, utawa skype online Skype AASRAWwakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 171596-29-5 Tadalafil (Cialis) bubuk AASRAW

HNMR

(171596-29-5) Tadalafil bubuk | AASraw tadalafil powder for sale HNMR

Tadalafil (171596-29-5) bubuk | AASraw tadalafil powder for sale HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk

Cialis: Carane Njupuk lan Nganti Long

Topik 5 babagan riset bubuk Cialis

Pitakonan 6 kanggo takon dhewe sadurunge riset bubuk cialis

wêdakakêna tadalafil mentah sajrone perawatan erectile dysfunction (ED)

Tuku purba dhuwur Tadalafil bubuk online: Kabeh sampeyan kudu ngerti !!!

Wêduk avanafil Dibandhingake bubuk Viagra lan Cialis kanggo Perawatan ED

Pantai 11 kanggo Tambafil (Cialis) bubuk

  1. dirating 2 metu saka 5

    doughboy -

    Aku yakin iki post wis kena kabeh pengunjung internet, sawijining
    artikel tenan tenan ing ngembangake weblog anyar.
    Chelsea Ny Trøje

  2. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Wêdakakêna Tadalafil (Cialis) genius

  3. dirating 3 metu saka 5

    Arlie -

    Howdy iki kaya topik nanging aku kepingin
    ngerti yen blog nggunakake WYSIWYG editors utawa yen sampeyan kudu kode kanthi manual nganggo HTML.
    Aku miwiti blog rauh nanging ora duwe pengalaman coding kaya aku pengin
    njaluk pituduh saka wong sing nduweni pengalaman. Sembarang bantuan bakal gedhe banget
    appreciated!

  4. dirating 5 metu saka 5

    Latia -

    Aku bisa tuku viagra online?

  5. dirating 3 metu saka 5

    Columbus -

    aku bisa nggunakake viagra tanpa resep dokter?

  6. dirating 2 metu saka 5

    Laurene -

    Langsung menyang: pandhu arah, pados
    Kisah sing ngagetake ana. Apa kedaden sawise? Good luck!

  7. dirating 3 metu saka 5

    Noreen -

    수원 출장 업소
    Good day! Aku ngerti iki rada kurang topik nanging aku kepingin weruh yen sampeyan
    ngerti carane aku bisa tadalafil

  8. dirating 3 metu saka 5

    Maureen -

    여수 출장 마사지
    Apa wong lanang, isi sing ana ing situs iki
    bener apik banget kanggo wong ngerti luwih apik saka tadalafil, ya, bisa ngetutake karya sing apik
    beasiswa.

  9. dirating 5 metu saka 5

    Florene -

    청주 출장 샵
    Aku tansah ngenteni setengah dina kanggo maca web, aku entuk akeh informasi tadalafil, sing apik tenan,
    isi saben dinten bebarengan karo tuwung kopi.

  10. dirating 5 metu saka 5

    Marylin -

    대전 출장 샵
    Sinten sing ateges mbantu nggawe kritis
    kiriman aku bisa nyatakake. Iki minangka wektu sing sepi banget aku ngunjungi halaman situs web bubuk Tadalafil (Cialis) lan bedhug seks liyane. Aku kaget karo riset sing digawe kanggo nggawe iki tartamtu sijine apik tenan.
    Kegiatan apik!

  11. dirating 1 metu saka 5

    Karry -

    Deleng uga
    Yen sampeyan melu kontes siji situs paling online.
    Aku bakal menehi rekomendasi sampeyan! sampeyan duwe artikel paling apik, aku seneng banget
    인천 인천 출장 샵

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *