Tuku bubuk Tadalafil (171596-29-5) -Manufaktur & pabrik
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

Tambafil (Cialis) bubuk

Rating: SKU: 171596-29-5. Kategori:

Tadalafil bubuk, bahan mentah saka tadalafil, yaiku sejenis bubuk putih, biasane digunakake kanggo nggawe pil tadalafil. Tadalafil tamba, aslo disebut / Cialis, iku salah sawijining kelas obat sing dikenal minangka inhibitor PDE-5 (tipe Phosphodiesterase tipe 5).

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal (bubuk Raw Tadalafil (Cialis) (171596-29-5)), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

 

Raw Tadalafil powder (Cialis bubuk) video

 

 


 

Raw tadalafil (Cialis) bubuk Karakter dhasar

 

Jeneng: Tambafil (Cialis) bubuk
CAS: 171596-29-5
Formula molekul: C22H19N3O4
Bobot molekul: 389.4
Titik Nyelehake: 298-300 ° C
Panyimpenan Temp: 20ºC
warna: putih Powder

 


 

Pangeling penting

 

1.AASraw nyediakake bubuk Raw Tadalafil (bubuk Cialis), sing bisa't dideteksi dening paling umum cara.

 

2.AASraw nyedhiyakake resep lan pedoman sing rinci kanggo produksi barang sing ora dideteksi (bubuk cialis) Tadalafil bubuk.

 


 

Apa bubuk Tadalafil

Wêdakakêna Tadalafil, bahan baku tadalafil, minangka jinis bubuk putih, biasane digunakake kanggo nggawe pil tadalafil. Obat Tadalafil, uga diarani / Cialis, minangka salah sawijining golongan obat sing dikenal minangka penghambat PDE-5 (Phosphodiesterase type 5). Ngapikake jinis Tadalafil / Cialis ngeculake otot pembuluh getih lan nambah aliran getih menyang area awak tartamtu. Tadalafil / Cialis lan inhibitor PDE-5 liyane bisa mbantu pria disfungsi ereksi (ED) kanthi ningkatake respon ereksi nalika pria dirangsang kanthi seksual. Iki digunakake kanggo ngobati disfungsi ereksi (impotensi) lan gejala hipertropi prostat jinak (prostat sing gedhe). Umume wong tuku bubuk tadalafil saka pemasok bubuk tadalafil kemurnian sing dhuwur. Kajaba Tadalafil / Cialis, obat liya ing kelas iki yaiku Viagra (Sildenafil) lan Levitra (Vardenafil), lan Flibanserin.

 

Carane nggawé tabafil bubuk

PDE5 minangka enzim sing ditemokake ing akèh wong sing mlebu ing ereksi. Iku nyuda zat penting liyane - cGMP, utawa guanosine monophosphate siklis, sing dadi komponen penting ing proses degdegan sehat. Thanks kanggo cGMP sinyal saka ujung saraf ing wilayah panggul nyebabake pelepasan nitrat oksida, sing, kanthi mangkono, ngendhokke otot-otot halus lapisan pembuluh getih ing panggul. Akibaté, getih sing luwih akèh bisa mili ing antarané, nglebokaké struktur gua ing awak penis, supaya dadi hard lan engorged. Nalika ana PDE5 lan ora cukup cGMP, awakmu ora bisa ngeculake sinyal sing teka saka ujung saraf sampeyan, sing nyebabake ora duwe kemampuan lengkap utawa sebagean supaya bisa dideteksi.

Yen sampeyan njupuk 36-jam Cialis / tadalafil bubuk, bisa ngurangi efek PDE5 ing sistem sampeyan kanthi cepet, nggawe konsentrasi cGMP bali menyang tingkat normal sak short 15-45 menit. Nanging, amarga setengah saka Tadalafil kurang cendhak, efeke wis mateng nalika dina 2 nggawe PDE5 bali lan kesehatan seks - dadi luwih elek. Nanging, nalika sampeyan nggunakake Cialis / tadalafil bubuk saben dina kanthi cepet, mbantu sampeyan njaga tingkat cGMP ing awak sing sehat, menehi kesempatan maneh kanggo nonton sex maneh. Butuh dina Cialis 4-5 kanggo ngurangi dina, supaya ora nyana dadi macho nyata sawise njupuk pil pisanan. Nanging, sing paling apik yaiku yen sampeyan ora bakal ngalami masalah ing amben maneh - anggere tetep ngobati Cialis / tadalafil bubuk saben dina.

 

Cara njupuk bubuk tadalafil kanthi bener

Bahan bakar tadalafil utamané rawuh ing pasar kanthi bentuk pil tadalafil; kapsul, nalika sampeyan milih njupuk tadalafil, sampeyan kudu nyetel dosis miturut kebutuhan sampeyan.

Kanggo wong sing paling akeh, dosis wiwitan tadalafil sing dianjurake yaiku 10 mg saben dina, biasane dijupuk 30minutes sadurunge aktivitas seksual (tadalafil kanggo panggunaan sing diperlokake). Gumantung marang kecukupan saka respon utawa efek samping, dosis kasebut bisa ningkat nganti 20 mg utawa mudhun nganti 5 mg saben dina. Efek tadalafil bisa nganti jam 36. Individu sing njupuk obat sing nambah tirimfil tingkat getih ngirim ora ngluwihi total dosis 10 mg ing jam 72 (Deleng interaksi obat). Kanggo nggunakake saben dina kanthi tanpa wawasan kanggo kegiatan seksual dosis sing disaranake yaiku 2.5 nganti 5 mg saben dina. Tadalafil ngirim ora dijupuk luwih saka sepisan saben dina.

Cathetan Penting: Cialis ora bisa dijupuk nganggo nitrat amarga kemampuan kanggo nyuda tekanan getih. Nitrat ngirim ora dijupuk paling ora 48 jam sadurunge nggunakake Cialis karo pangguna nitrat sing kudu ngindhari iki lan kabeh PED5.

 

Aplikasi bubuk Tadalafil didol

Ing toko obat lokal, utawa ing rumah sakit, kita bisa ndeleng cialis kanthi gampang, yaiku tadalafil. Ya, iki bubuk tadalafil - salah sawijining aplikasi sing paling umum digawe obat kanggo perawatan ED, umume ana ing bentuk pil utawa tablet, saliyane iki, nyatane, tadalafil uga digunakake ing acara liyane, kayata :

Tadalafil bubuk kanggo Candy Seksual

Tadalafil bisa ditambahake menyang permen kanggo nggawe permen biasa kanggo nambah kebutuhan seksual pria. Ana pirang-pirang jinis permen seksual ing Malaysia, bahan utamane yaiku bubuk tadalafil, lan bubuk sildenafil.

Tadalafil bubuk kanggo jinis kopi

Ing pasar, ana jinis jinis kopi. Bahan-bahan sing biasane yaiku: Susu Kelapa, Madu, Kayu Manis, Kakao, Kopi Maca.Sex yaiku sejenis minuman sing diombe karo Aztec. Rasa iki rada pedhes, nanging cukup manis kanggo ngidhentifikasi rasa sing ana. Kopi iki duwe úa kanthi efektif kanggo ngedongkrak libido. Maca, Kakao, Cinnamon, Madu lan Kelapa Susu bebarengan mbantu ngasilake produksi hormon, ningkatake kualitas semen, menopause, ngurangi gula darah, ningkatake stamina lan ningkatake pacoban seks.

Kanggo kita, kadang-kadang supaya efek sing luwih kuwat utawa efek sing luwih ringkih, kita bisa nggawe kopi seks kanthi nambahake bubuk nambahi bubuk tadalafil, miturut kabutuhan klien kanggo nggawe efek kopi kanthi derajat.


 

Carane tuku Tadalafil bubuk; tuku bubur cialis saka AASraw

 

1.Untuk kontak karo email kita Email AASRAW sistem priksaan, utawa skype online Skype AASRAWwakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.