USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Ethisterone (434-03-7)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 434-03-7. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram kanggo urutan Ethisterone Powder (434-03-7), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Video Ethisterone Powder (434-03-7)


Bubuk Ethisterone (434-03-7) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Ethisterone
Bubuk Ethisterone Mentah (434-03-7) hplc≥98% | AASraw Cas No.: 434-03-7
Formula molekul: C21H28O2
Bobot molekul: 312.45
Words: 4,17ALPHA-PREGNEN-17BETA-OL-20-YN-3-ONE
Lumbung: Kering, peteng · lan ing 0 - 4 C kanggo wektu cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun).
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

Bubuk Ethisterone (434-03-7) Deskripsi:

Bubuk etisterone uga diarani Aethisteron, Ethisterone yaiku agonis reseptor progesteron sintetik sing sadurunge digunakake ing kontrasepsi. Turunan nyuda sel sel kanker prostat.

Wigati:

  • 1: Kumar D, Mishra KB, Mishra BB, Mondal S, Tiwari VK. Klik kimia inspirasi sintesis Highly facile triazolyl etisterone glycoconjugates. Steroid. 2014 Feb; 80: 71-9. doi: 10.1016 / j.steroid.2013.11.022. Epub 2013 Dec 5. PubMed PMID: 24316164.
  • 2: Mishra KB, Mishra BB, Tiwari VK. Sintesis efisien etilone glikosokugat liwat tautan bis-triazole. Karbohidrat Res. 2014 Nov 18; 399: 2-7. doi: 10.1016 / j.carres.2014.09.001. Epub 2014 Sep 16. PubMed PMID: 25369262.
  • 3: Guo WJ, Wang YT, Kong DX, Wang JY, Wei QH, Chen GN. Kluster etisterone heterometriik Luminescent Ag6Au6 lan satelit kanggo reseptor estrogen α. Kimia. 2015 Mar 9; 21 (11): 4205-8. doi: 10.1002 / chem.201405925. Epub 2015 Jan 7. PubMed PMID: 25580911.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

AAS Raw nyedhiyakake kemurnian 99% Testosteron decanoate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.

AAS Raw nyedhiyakake kemurnian 99% Testosteron decanoate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.

Resep

Testosteron decanoate bubuk mentah Resep

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk