USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Testosteron bubuk Isocapronate

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 15262-86-9. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Testosteron Isocapronate (15262-86-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Testosteron bubuk Isocaproate, dudu steroid anabolik nanging sawijining ester sing bisa dipasang ing steroid kanthi cara sing padha karo Cypionate utawa ester Enanthate sing luwih populer. Isocaproate uga bisa ditambani ing hormon testosteron, nanging ing kasus Isocaproate iki biasane dadi panggonan mung sing katon.

Product Description

Testosteron Isocapronate powder video


Testosteron bubuk Isocapronate Karakter dhasar

Jeneng: Testosteron bubuk Isocapronate
CAS: 15262-86-9
Formula molekul: C25H38O3
Bobot molekul: 386.5
Titik Nyelehake: 53-55 ℃
Panyimpenan Temp: 2-8 ℃
warna: Bubuk kristal putih


Testosteron Isocapronate powder cycle

Names

Testosteron bubuk Isocapronate (CAS 15262-86-9) jeneng merek Sustanon 100 (ora diterusake), Sustanon 250, Omnadren 250 utawa testosteron 4-methylvalerate

Testosteron Isosapronat bubuk Dianggo

Isocaproate, dudu steroid anabolik nanging sawijining ester sing bisa dipasang ing steroid kanthi cara sing padha karo Cypionate utawa ester Enanthate sing luwih populer. Kaya Cypionate and Enanthate, Isocaproate uga bisa ditambani ing hormon testosteron, nanging ing kasus Isocaproate iki bakal dadi panggonan mung kanggo ndeleng. Testosteron-Isocaproate, wangun ester tunggal meh ora ana; yen sampeyan nemokake iku banjur luwih saka kemungkinan urutan khusus, lan ana tenan ora ana alesan kanggo tau perlu Testosterone-Isocaproate ing wangun ester tunggal iki. Endi kita bakal nemokake ester Isocaproate sing paling umum lan ing endi ngasilake manfaat gedhe ing campuran testosteron; khusus Omnadren lan Sustanon-250. Omnadren lan Sustanon-250 minangka loro senyawa testosteron karo patang ether sing ditempelake; papat beda-beda ing ukuran ès sing beda-beda sing nggawe siji senyawa testosteron total. Kanggo kabeh tujuan sing kuat, loro senyawa iki meh padha; dandanan total padha meh padha karo prabédan ester tunggal, lan kanthi mangkono keuntungan sing padha bisa diduweni.

Apa dosis bubuk Isocapronate Testosteron

Kanthi kalorone kasebut sampeyan duwe dosis 250mg / ml saka testosteron lan campuran saka cilik nganti ester gedhe sampeyan nampa keuntungan sing ana ing kabeh formulir. Contone, sampeyan nampa keuntungan saka senyawa testosteron akting cepet amarga ester Propionat lan Phenylpropionate, lan sampeyan nampa keuntungan saka testosteron tahan abadi amarga ester Caproate utawa Decanoate. Minangka ester Isocaproate, iki ester ukuran moderat sing ngemot peran sajroning rasa antarane antarane ester cilik lan gedhe. Ing tingkat apa wae, ester Isocaproate duweni peran penting minangka mbantu ngatasi tingkat getih stabil, lan liwat senyawa total sampeyan entuk manfaat total testosteron kanggo wektu sing suwe. Kanthi kabeh iki ing atine, kita kepengin nyawang alam dhasar, manfaat suplemen, lan mesthine, efek samping saka panggunaan lan sajrone nglakoni supaya sampeyan bisa nggayuh suplemen sukses sing dikarepake.

Cara Testosterone Isocapronate bubuk

Minangka Isocaproate namung ester, dudu steroid anabolik, kita mung perlu ngerti hormon kasebut, lan ing kasus iki, hormon iku testosteron. Testosteron minangka steroid anabolik lan androgenik sing bisa diprodhuksi dening kabeh manungsa lan uga dadi. Liwat suplementasi, kita mung nyedhiyani wangun sintetik liwat administrasi eksogen; awak ora ngerti prabédan ing wangun eksogen iki utawa apa sing ngasilake alami; iku hormon sing padha. Nindakake peran ing kesehatan fisik, seksual lan mental, hormon testosteron ora ana sing penting, lan mung bisa ngatasi masalah sing kaya mengkene. Temtu, kanthi nyedhiyakake testosteron sing luwih akeh tinimbang apa sing bisa diasilake kanthi alami, kanthi ngukur tingkat total menyang pungkasan sing luwih dhuwur, kita nambah ciri-ciri; kita nambah kinerja amarga ana luwih testosteron sing kasedhiya kanggo awak. Kanthi tambahan kasebut, sintesis protein ditingkatake, tingkat ing sel kasebut mbangun protein, minangka retensi nitrogen; nitrogen makili 16% saka komposisi total kabeh jaringan otot. Tambahan, suplemen kasebut mundhut jumlah sèl getih abang, saéngga nambah oksigenasi getih, lan malah ngurangi produksi hormon glukokortikoid. Kanggo sing ora ngerti glukokortikoid, iki minangka hormon stres sing numpes jaringan otot lan ningkatake gain lemak.

Nalika iku ana sawetara sifat apik, testosteron uga nambah produksi Insulin-Like Growth Factor-1 (IGF-1); IGF-1 minangka peptida hormon sing kuat banget ngasilake daya anabolik sing luar biasa; ora kanggo sebutake mbeta sifat rejuvenating luar biasa. Liwat iki lan kabeh sifat sing kasebut ing ndhuwur, atmosfer anabolik total ditingkatake, metabolisme sampeyan wis diresiki lan kabeh iku ndadekake sampeyan luwih efektif lan efisien. Mesthi, sampeyan bakal takon apa tegese apa-apa bab manfaat, lan sampeyan uga takon apa kabeh iki tegese ing pangertèn terapeutik? Minangka hubungane karo perawatan terapeutik, kabeh ciri sing dibahas ing ndhuwur ketemu kurang lan suplemen nggawa maneh menyang tingkat sing bener. Luwih, minangka testosteron ngatur libido kita, kinerja seksual lan malah nduweni peran ing tingkat energi kita, kajelasan pikiran lan disposisi umum kabeh wilayah kasebut ditingkatake. Mesthi, senyawa-senyawa adhedasar testosteron Isocaproate iki arang dituduhake kanggo tujuan terapi, umume umum senyawa testosteron ester sing digunakake kanggo nggayuh tujuan kasebut; kaya mengkono, kinerja tenan pancen urusan mung kene, lan karo ing atine ayo katon.

Keuntungan Testosteron bubuk Isocapronate

Manfaat senyawa berbasis Isocaproate kaya Omnadren lan Sustanon-250 bisa diremehake dadi rong kategori umum; keuntungan sing diduweni dening ciri-ciri kasebut ing ndhuwur lan jinis senyawa iki bisa dibandhingake karo wangun ester tunggal. Minangka sing dibahas ing awal, manfaat campuran testosteron kanggo nyedhiyakake sing paling apik ing donya sajrone pangertèn ester cilik lan gedhe, lan iki nyedhiyakake testosteron akting sing cepet kanthi efek tahan lama ing pangertosan jangka panjang. Sing bisa uga diarani luwih gampang, nanging ora ana sing luwih akeh tinimbang iku. Banjur kita duwe keuntungan sing nyata adhedhasar ciri-ciri ing ndhuwur, lan minangka Omnadren lan Sustanon-250 meh dipigunakake kanthi cepet kanggo kinerja, kita mung arep fokus ing keuntungan ing cahya kasebut.

Kanggo atlit mangsa, individu looking kanggo nambah massa massal lan kekuatan sing gedhe, Formulir Isocaproate minangka pilihan sing sampurna amarga bakal ngetokake loro kasebut. Luwih, kanthi atmosfer metabolik sing tambah, sampeyan saiki bisa gain massa tanpa lemak karo kurang akumulasi lemak-awak, lan sing ora pantes. Mesthine, senyawa sing padha bisa digunakake kanggo ngobong banget; Sawise kabeh, metabolisme sing ditingkatake tegese nggedhekake kabisan lemak, lan minangka testosteron minangka preserver jaringan sing gedhe banget, iku mung pilihan banget kanggo rencana nglereni.

Yen ora cukup, ora ana tujuan sampeyan nggunakake senyawa testosteron adhedhasar Isocaproate iki bakal nambah daya tahan otot; bakal nambah tingkat sakabèhé pemulihan lan malah menehi sampeyan luwih akeh energi. Sampeyan ora bakal kecepeten, sampeyan bakal waras lan awak bakal ndandani tingkat sing luwih cepet lan luwih efisien, lan yen ora ana penambahan kinerja apa-apa. Ing akeh cara, steroid testosteron minangka salah sawijining sing paling gampang dimengerti, salah sijine sing paling gampang, nanging nalika iku prasaja iku ora ana sing penting lan mbok menawa steroid anabolik androgenik sing paling penting kabeh. Luwih, nalika nerangake lanang dewasa sing sehat, iku uga salah siji sing paling ditrima, lan ora ana sing luwih penting tinimbang iku.

Testosteron Isocapronate Powder (CAS 15262-86-9)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Testosteron Isocapronate powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Apa Testosterone Isocapronate bubuk duwe efek sampingan

Efek samping saka senyawa testosteron Isocaproate bakal padha karo kabeh senyawa testosteron, lan sing paling umum tegese padha, lan umume 100% bisa dicegah dening wong lanang diwasa sing sehat. Mesthi wae, lanang diwasa sehat ora ateges sampeyan mung ora nduweni kondisi sing abot, nanging uga ateges tekanan getih lan tingkat kolesterol sing apik lan sampeyan uga sehat banget. Luwih, nggunakake tanggung jawab minangka utomo, lan iki tegese sampeyan pengin tambah ing cara sing nyedhiyakake kelanjutan saka kesehatan sing apik; yen sampeyan nyebabake karusakan awak, iki ora bisa dicap minangka suplemen tanggung jawab. Ing kasus apa wae, ayo njupuk efek sisih efek testosteron, nemokake apa sing bisa ditindakake lan mesthine bisa sukses.

Yen iku senyawa testosteron, lan iki kanggo senyawa Isocaproate kaya Omnadren lan Sustanon-250 utawa senyawa sing bisa sampeyan pikirake bakal aromatize; aromatisasi ngenani konversi testosteron dadi estrogen. Nalika tingkat estrogen munggah, iki bisa nyebabake lan kontribusi kanggo sawetara efek samping steroid anabolik sing paling umum kabeh; Ngucapke matur nuwun, kabeh mau bisa dihindari. Mesthi, ana siji-sijine efek sing bener kajujuran ing kabeh wong sing ditambah nanging ora ana guna nganggo sing bener; kita bakal ngrembug sing mengko, nanging supaya ngurus sing pisanan bisa; efek sisih efek testosteron kalebu:

• Gynecomastia - minangka tingkat estrogen nambah, hormon kasebut nambani reseptor nyebabake ginekomastia utawa pembesaran payudara laki-laki, nanging iki ora kudu kedadeyan. Kanthi nggunakake Aromatase Inhibitor (AI) kayata Anastrozole (Arimidex) utawa Letrozole (Femara), sampeyan bakal nyegah kondisi kasebut. AI ngalangi proses aromatase saka kedadeyan, lan malah ngurangi tingkat estrogen total awak; yen ora ana, ora bisa nyebabake masalah. Mesthi, Modulator Reseptor Estrogen Pilihan (SERM's) uga bisa digunakake kanggo tujuan iki kayata Tamoxifen Citrate (Nolvadex), nanging akeh kasus sing ora cukup. Fungsi SERM kanthi ikatan karo reseptor kanthi mangkono nyegah estrogen saka naleni; padha ora nyegah aromatase utawa tingkat estrogen murah, lan iki tegese AI iku saestu sih rahmat kita.

• Penylametan banyu - estrogen sing berlebihan amarga aromatisasi iku durjana, lan estrogen sing luwih abot uga ndadekake sampeyan luwih sensitif marang kembung biasa kanggo diwiwiti. Nalika sampeyan overeat, utamané karbohidrat sampeyan bakal terus banyu, lan yen tingkat estrogen sing dhuwur iku bakal dadi luwih elek. Mesthi, yen sampeyan nggunakake AI lan ngontrol diet, sampeyan kudu ora duwe masalah, lan yen sampeyan nggunakake AI durung isih nyekeli banyu luwih saka kamungkinan iki tegese diet sampeyan ora kaya sing sampeyan bisa pracaya dadi .

• Kolesterol dhuwur - estrogen luwih abot bisa nyumbang marang tingkat kolesterol LDL sing dhuwur, nanging dosis lan gaya urip sakabèhé bakal luwih gedhe tinimbang liyane. Mulane, dosis sing adoh cukup, nanging supaya urip gaya urip kolesterol. Iki tegese diet sing tepat, akeh latihan lan nyegah kabeh aktivitas sing bisa duwe efek negatif. Yen sampeyan bisa nindakake iki, anggere sampeyan ora duwe predisposisi genetik kanggo kolesterol dhuwur sampeyan kudu apik.

• Tekanan Dhuwur Dhuwur - estrogen sing luwih abot bisa nyumbang marang tekanan getih dhuwur, nanging dosis lan gaya hidup sakabèhé bakal nindakaken peran sing luwih gedhe tinimbang liya. Mulane, dosis sing adoh cukup, nanging supaya urip gaya urip sing resik. Iki tegese diet sing tepat, akeh latihan lan nyegah kabeh aktivitas sing bisa duwe efek negatif. Yen sampeyan bisa nindakake iki, anggere sampeyan ora duwe predisposisi genetik kanggo tekanan getih dhuwur sampeyan kudu apik.
Minangka kasebut, efek sisih kasebut bisa wae, nanging ana salah sawijining efek sing dijamin ing kabeh suplemen; penindasan saka produksi testosteron alami. Iki ora minangka konsep unik kanggo senyawa testosteron Isocaproate utawa senyawa testosteron; ing-kasunyatan, iku konsep sing bakal terus bener karo kabeh steroid anabolik. Mesthi, panindhes testosteron alami bisa nyebabake kondisi testosteron sing kurang, nanging ing kasusmu, amarga sampeyan nambahi karo testosteron eksogen iki ora ana gegayutane; sawise kabeh, sampeyan nyedhiyakake awak kabeh iku perlu. Malah, amarga produksi alam wis ditindhes bakal nyebabake testikel sampeyan dadi atrofi, nanging ana warta apik. Sawise kabeh nggunakake steroid eksogen ora diterusake lan kabeh hormon steroidal exogenous wis ngilangi sistem sampeyan, testikel bakal bali menyang ukuran normal minangka produksi testosteron alami bakal diwiwiti maneh. Sampeyan kudu dicathet; Pemulihan wis nyebabake sampeyan ora ngrusak HPTA amarga praktisi suplemen abot, lan sampeyan ora nandhang testosteron kurang sadurunge suplemen.


Carane tuku bubuk Testosteron Isocapronate (CAS 15262-86-9) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Testosteron Isocaproate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injuection.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Testosteron Isocaproate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injuection.

Resep

Testosteron Isocapronate Powder Recipe Powder:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk