USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna testosteron

Rating:
2.00 kejaba 5 adhedhasar 7 ratings customer
SKU: 58-22-0. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse saka bubuk Testosteron (58-22-0), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Wit kulit testosteron


Tepung bedak testosteron Characters

Jeneng: Wêdakakêna testosteron
CAS: 58-22-0
Formula molekul: C19H28O2
Bobot molekul: 288.42
Titik Nyelehake: 153-157 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: Werna putih utawa putih utawa wêdakakêna kristal kuning putih


Panggunaan bubuk testosteron ing siklus steroid

Names

Ana jeneng merek, kayata Axiron, Androgel, Fortesta, Testopel, Striant, Testim, Delatestryl, Androderm, uga disebut dening Test, utawa Test Base.

Serbuk tèkstol

Wêdakakêna testosteron biasa dipigunakake minangka minyak sing disuntikake menyang otot. Ing pasar, biasane ana 100mg / ml, 200mg / ml. Injeksi biasane diwenehi saben 2 kanggo minggu 4.

Warning ing bubuk Testosteron

Sampeyan ora kudu njupuk obat bubuk Testosteron yen sampeyan alergi, utawa yen sampeyan duwe:
kanker prostat;
kanker payudara;
kondisi jantung sing serius;
penyakit ati abot;
penyakit ginjel abot; utawa.
yen sampeyan ngandhut utawa bisa ngandhut.
Sembarang penyalahgunaan bubuk Testosteron bisa nimbulaké efek samping sing mbebayani, kayata nggedhekake dodo, testikel cilik, ora subur, tekanan darah tinggi, serangan jantung, stroke, penyakit ati, masalah pertumbuhan tulang, kecanduan, lan efek mental kayata agresi lan kekerasan.

Pandhuan luwih lanjut

Prodhuk iki dianggep minangka salah sawijining steroid sing paling nguntungake kanggo bodybuilders.
Keuntungan kalebu
Ngurangi rusak glikogen otot nalika latihan
Ngundhuh penyisihan lan nguatake panggul
Njaga kekuatan lan kualitas otot
Ndhawatake keruwetan tulang lan kekuatan
Njaga libido lan ereksi
(penyalahgunaan tambahan bisa nyebabake ereksi penile sing nyeri, lan hipoteksualitas)
Mundhak ing tingkat metabolisme basal (ngaso)
Mundhut ing nomer sel getih abang lan volume getih total
Munculake sintesis protein otot sing ningkatake massa otot.

Testosteron Bubuk mentahan

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Testosteron bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Testosteron saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype online wakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

COA 58-22-0 Testosteron AASRAW

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Testosteron bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Testosteron bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.

Resep

Testosteron Raw bubuk Resep:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Carane akeh 4-DHEA bakal diowahi kanggo Testosteron?

Testosteron kobong mentah bubuk: Kabeh sampeyan kudu ngerti babagan steroid sange !!!

Pantai 7 kanggo Wêdakakêna testosteron

  1. dirating 4 metu saka 5

    Lorenza -

    Iku kaya sampeyan maca sandi pikirane! Sampeyan katon kaya akeh babagan iki, kayata
    sampeyan wrote buku e ing utawa soko. sing apik blog.
    Sing apik banget. Aku bakal bali maneh.

  2. dirating 1 metu saka 5

    Patricia -

    sampeyan bisa ngirim viagra menyang uk?

  3. dirating 1 metu saka 5

    Coral -

    Aku wis ngomong yen kita bisa njupuk viagra tanpa resep dokter

  4. dirating 5 metu saka 5

    Eldon -

    김해 출장 마사지
    Singa! Pilihan apik saka warna! Iki blog katon persis kaya sing lawas siji! Werna padha, nanging sampeyan nulis artikel babagan Testosterone Series, Iku ing subyek sing beda banget saka kula nanging wis cantik akeh kaca sing padha
    tata letak lan rancangan. Aku tresna iku

  5. dirating 1 metu saka 5

    Shani -

    서울 출장 마사지
    Hei kowe bakal ngerti aku ngerti perusahaan hosting sampeyan lagi nggarap?

    Aku wis dimuat blogmu ing browser internet 3 lan aku
    kudu ngomong blog iki akeh luwih cepet banjur paling aku wis ketemu sadurunge.
    Sampeyan bisa suggest panyedhiya hosting internet apik ing rega cukup?
    Matur nuwun, aku appreciate!

  6. dirating 1 metu saka 5

    Genie -

    광주 오피 걸
    Sing pisanan aku ngetik situs web, guess apa?

    Aku kaget karo riset sing digawe kanggo nggawe iki ngirim luwih luar biasa.

    Kegiatan apik!

  7. dirating 1 metu saka 5

    Lacey -

    Iku apik banget.
    Aku maca ayat iki kanthi gegayutan comparison hottest
    lan teknologi sadurungé,
    Aku bakal bali luwih kerep

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *