Trenbolone Acetate (Tren Ace) bubuk

Rating:
2.67 kejaba 5 adhedhasar 3 ratings customer
Kategori: , Tags: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse saka bubuk Trenbolone Acetate (Tren ace) (10161-34-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Trenbolone Acetate (Tren ace) bubuk video


Wêdakakêna I.Raw Trenbolone Acetate (Tren Ace) Karakter dhasar:

Jeneng: Trenbolone Aset bubuk wêdakakêna
CAS: 10161-34-9
Formula molekul: C20H24O3
Bobot molekul: 312.4
Titik Nyelehake: 90- 92ºC
Panyimpenan Temp: 0-6 ° C
warna: Bubuk kristal kuning


II. mentah Trenbolone Acetate (Tren Ace) panggunaan bubuk ing siklus steroid

1. Jeneng:

Trenbolone Aset wesi biasane disebut kanthi Tren A, Tren ace bubuk (CAS 10161-34-9), Revalor, Finaplix, Finajet, dening nduweni binaraga utawa pemilik UGL.

2. Raw Trenbolone Acetate powder Penggunaan:

Trenbolone Acetate bubuk biasane digunakake ing dosis 35-150 mg / hari, lan liyane biasane 50-100 mg / dina.
Paling kedhaftar nemokake 50-75 mg / hari kanggo dadi dosis paling becik, menehi manfaat banget minangka bagean stack anabolic steroid.

Trenbolone Acetate bubuk (CAS 10161-34-9) biasane digunakake ing dosis 35-150 mg / hari, lan liyane biasane 50-100 mg / dina. Tokoh 35 umumé mung cocok nalika nduweni sensitivitas pribadi sing dhuwur kanggo efek sisih trenbolone. Nalika panggunaan trenbolone kurang lan siklus efektif dikarepake, steroid anabolik suntik liyane kudu ditambahake. Masteron iku pilihan apik kanggo tujuan iki. Liyane, pilihan sing beda banget yaiku testosteron.

Minangka kanggo mg / angka 150 sing luwih dhuwur, iki umume digunakake kanggo ningkatake stimulasi sistem saraf dibandhingake 100 mg / hari tinimbang kanggo ningkatake massa utawa kekuatan luwih cepet, sing wis dimaksimalkan utawa nyedhaki maksimal ing 100 mg / hari.

Paling kedhaftar nemokake 50-75 mg / hari kanggo dadi dosis paling becik, menehi manfaat banget minangka bagean stack anabolic steroid.

Jumlah milligram sing asor banget kanggo steroid anabolik suntik. Saben alasan yaiku trenbolone iku pancen kuat (efektif kanggo saben milligram.) Alasan liya yaiku amarga ester asetat luar biasa cahya, persentase banget bobot saka molekul bubuk Trenbolone Acetate yaiku steroid aktif.

3. Warning on Raw Tren ace powder:

Minangka akeh wong sing nyathet, sampeyan ora bisa njupuk Clen luwih saka minggu 2 saben liyane. Iki amarga reseptor butuh wektu kanggo ngreset lan Clen ora bakal efektif yen sampeyan ora ngaso, lan ora ana jaminan yen reseptor sampeyan bakal padha.

4. Pandhuan liyane:

Anjangkute serius saka Equipoise yaiku suwene rong dawa, sing paling sethithik 12 dina. Iki nyebabake wektu lengkap sawise injeksi pungkasan nalika tingkat kasebut ora cukup dhuwur kanggo anabolisme optimal, utawa ora cukup kanggo ngidini pemulihan kanggo kedadeyan. Solusi kanggo masalah iki yaiku nggunakake Equipoise mung ing sadhuwure siklus.

Ing kontras, persentase steroid aktif trenbolone enanthate meh sakedhik 20% luwih murah. Mulane, dosis total mingguan kanggo trenbolone enanthate luwih dhuwur tinimbang kanggo asetat. Kanggo enanthate, dosis mingguan total biasane 300-800 mg.

Boten kados wêdakakêna Trenbolone Acetate ingkang sapérangan nyawa namung sapérangan dinten 1 lan mila kedah disuntikakén saben dinten, trenbolone enanthate biasanipun nyuntikaken 2-4 kaping saben minggu. Umur setengah mungkin babagan dina 5.

Yen ora yakin babagan respon pribadhi kanggo trenbolone, ester asetat luwih disenengi kaya ngilangake sistem kanthi cepet. Sampeyan uga perlu banget kanggo nggunakake siklus cendhak utawa kanggo minggu pungkasan siklus sing luwih suwe amarga ragad cepet nyedhiyakake transisi kanthi cepet saka nduwe level dhuwur sing cocog kanggo asil optimal kanggo tingkat sing luwih murah sing ngijini pemulihan.

Nalika nggunakake trenbolone ora perlu kanggo ngasilake asil banget ing siklus steroid anabolik, bisa dadi bantuan sing luar biasa kanggo asil kasebut.

5. Raw Tren ace powder (CAS 10161-34-9):

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Trenbolone Aset titik lebur-asetat = 200-205 F / 90-92 ° C

6. Resep bubuk asetat Trenbolone:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Tuladhane:
100mls @ 100mg / ml

  • 10g Trenbolone Acetate powder
  • 5ml EO
  • 37ml GSO
  • 3ml BA (3%)
  • 15ml BB (15%)

7. Trenbolone Acetate powder Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


III. mentahan Trenbolone Acetate (Tren Ace) bubuk HNMR

Supplier bubuk Trenbolone Acetate, bubuk Tren Ace for sale (10161-34-9) hplc≥98% | AASraw HNMR


IV. Carane tuku bubuk Trenbolone Acetate (CAS 10161-34-9); buy Tren ace powder from AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).

2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Trenbolone Acetate for sale: Carane tuku bubuk Trenbolone Acetate online? Cara njupuk Trenbolone Acetate Powder, dosis, efek samping Tuku bubuk Trenbolone Asetat Asli online


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

Pantai 3 kanggo Trenbolone Acetate (Tren Ace) bubuk

  1. dirating 4 metu saka 5

    Alissa -

    룰렛 블랙 잭
    Posisi banget. Aku ngadhepi akeh masalah kasebut minangka
    Uga ..

  2. dirating 3 metu saka 5

    Florencia -

    Apa ana jinis hombris liyane kaya viagra kanggo wanita?

  3. dirating 1 metu saka 5

    Lavon -

    Aku arep tuku viagra online

Tambah review