USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Trenbolone Acetate (Tren Ace) bubuk

Rating:
3.00 kejaba 5 adhedhasar 5 ratings customer
SKU: 10161-34-9. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse saka bubuk Trenbolone Acetate (Tren ace) (10161-34-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Trenbolone Acetate (Tren ace) bubuk video


Asam mentah Raw Trenbolone Acetate (Tren Ace) Karakter dhasar

Jeneng: Trenbolone Aset bubuk wêdakakêna
CAS: 10161-34-9
Formula molekul: C20H24O3
Bobot molekul: 312.4
Titik Nyelehake: 90- 92ºC
Panyimpenan Temp: 0-6 ° C
warna: Bubuk kristal kuning


Raw Trenbolone Acetate (Tren Ace) panggunaan bubuk ing siklus steroid

Names

Trenbolone Aset wesi biasane disebut kanthi Tren A, Tren ace bubuk (CAS 10161-34-9), Revalor, Finaplix, Finajet, dening nduweni binaraga utawa pemilik UGL.

Raw Trenbolone Acetate powder

Trenbolone Acetate bubuk biasane digunakake ing dosis 35-150 mg / hari, lan liyane biasane 50-100 mg / dina.
Paling kedhaftar nemokake 50-75 mg / hari kanggo dadi dosis paling becik, menehi manfaat banget minangka bagean stack anabolic steroid.

Trenbolone Acetate bubuk (CAS 10161-34-9) biasane digunakake ing dosis 35-150 mg / hari, lan liyane biasane 50-100 mg / dina. Tokoh 35 umumé mung cocok nalika nduweni sensitivitas pribadi sing dhuwur kanggo efek sisih trenbolone. Nalika panggunaan trenbolone kurang lan siklus efektif dikarepake, steroid anabolik suntik liyane kudu ditambahake. Masteron iku pilihan apik kanggo tujuan iki. Liyane, pilihan sing beda banget yaiku testosteron.

Minangka kanggo mg / angka 150 sing luwih dhuwur, iki umume digunakake kanggo ningkatake stimulasi sistem saraf dibandhingake 100 mg / hari tinimbang kanggo ningkatake massa utawa kekuatan luwih cepet, sing wis dimaksimalkan utawa nyedhaki maksimal ing 100 mg / hari.

Paling kedhaftar nemokake 50-75 mg / hari kanggo dadi dosis paling becik, menehi manfaat banget minangka bagean stack anabolic steroid.

Jumlah milligram sing asor banget kanggo steroid anabolik suntik. Saben alasan yaiku trenbolone iku pancen kuat (efektif kanggo saben milligram.) Alasan liya yaiku amarga ester asetat luar biasa cahya, persentase banget bobot saka molekul bubuk Trenbolone Acetate yaiku steroid aktif.

Warning ing Raw Tren ace wêdakakêna

Minangka akeh wong sing nyathet, sampeyan ora bisa njupuk Clen luwih saka minggu 2 saben liyane. Iki amarga reseptor butuh wektu kanggo ngreset lan Clen ora bakal efektif yen sampeyan ora ngaso, lan ora ana jaminan yen reseptor sampeyan bakal padha.

Pandhuan luwih lanjut

Anjangkute serius saka Equipoise yaiku suwene rong dawa, sing paling sethithik 12 dina. Iki nyebabake wektu lengkap sawise injeksi pungkasan nalika tingkat kasebut ora cukup dhuwur kanggo anabolisme optimal, utawa ora cukup kanggo ngidini pemulihan kanggo kedadeyan. Solusi kanggo masalah iki yaiku nggunakake Equipoise mung ing sadhuwure siklus.

Ing kontras, persentase steroid aktif trenbolone enanthate meh sakedhik 20% luwih murah. Mulane, dosis total mingguan kanggo trenbolone enanthate luwih dhuwur tinimbang kanggo asetat. Kanggo enanthate, dosis mingguan total biasane 300-800 mg.

Boten kados wêdakakêna Trenbolone Acetate ingkang sapérangan nyawa namung sapérangan dinten 1 lan mila kedah disuntikakén saben dinten, trenbolone enanthate biasanipun nyuntikaken 2-4 kaping saben minggu. Umur setengah mungkin babagan dina 5.

Yen ora yakin babagan respon pribadhi kanggo trenbolone, ester asetat luwih disenengi kaya ngilangake sistem kanthi cepet. Sampeyan uga perlu banget kanggo nggunakake siklus cendhak utawa kanggo minggu pungkasan siklus sing luwih suwe amarga ragad cepet nyedhiyakake transisi kanthi cepet saka nduwe level dhuwur sing cocog kanggo asil optimal kanggo tingkat sing luwih murah sing ngijini pemulihan.

Nalika nggunakake trenbolone ora perlu kanggo ngasilake asil banget ing siklus steroid anabolik, bisa dadi bantuan sing luar biasa kanggo asil kasebut.

Raw Tren ace wêdakakêna (CAS 10161-34-9)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Trenbolone Aset titik lebur-asetat = 200-205 F / 90-92 ° C

Trenbolone Acetate bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


III. mentahan Trenbolone Acetate (Tren Ace) bubuk HNMR

Supplier bubuk Trenbolone Acetate, bubuk Tren Ace for sale (10161-34-9) hplc≥98% | AASraw HNMR


Carane tuku bubuk Trenbolone Acetate (CAS 10161-34-9); tuku bubuk Tren Ace saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).

2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

COA 10161-34-9 Trenbolone Katandhan (Tren ace) AASRAW

HNMR

AASRaw nyedhiyakake kemurnian 99% trenbolone asetat bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi ing lathian kanggo gain massa, gain kekuatan.

AASRaw nyedhiyakake kemurnian 99% trenbolone asetat bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi ing lathian kanggo gain massa, gain kekuatan.

Resep

Resep Trenbolone Acetate bubuk

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Tuladhane:
100mls @ 100mg / ml

  • 10g Trenbolone Acetate powder
  • 5ml EO
  • 37ml GSO
  • 3ml BA (3%)
  • 15ml BB (15%)

Referensi & kutipan produk

Dadi tuku bubuk Trenbolone Acetate?

Carane nyampur bubuk trenbolone asetat mentah?

Ora ana wong bakal nyritakake fakta-fakta 10 babagan Trenbolone Acetate

Pantai 5 kanggo Trenbolone Acetate (Tren Ace) bubuk

  1. dirating 2 metu saka 5

    Trina -

    hey ana lan matur nuwun kanggo informasi sampeyan - Aku mesthi ngangkat sing anyar saka kene.
    Nanging aku uga ahli sawetara titik teknis nggunakake situs iki, wiwit
    Aku ngalami nambah maneh situs web sakdurunge sadurunge bisa ngemot kanthi bener.

    Aku wis kepikiran yen host web sampeyan OK?
    Ora sing aku sambat, nanging wektu instan loading alon banget bakal ngganggu sampeyan
    panggonan ing google lan bisa ngrusak skor kualitas sampeyan iklan lan marketing
    karo Adwords. Inggih, aku nambah RSS iki menyang e-mail lan bisa katon luwih akeh babagan konten sing menarik.
    Priksa manawa sampeyan nganyari maneh iki kanthi cepet maneh. Malgia Wolfsburg

  2. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Bubuk Trenbolone Acetate (Tren Ace) genius

  3. dirating 4 metu saka 5

    Alissa -

    룰렛 블랙 잭
    Posisi banget. Aku ngadhepi akeh masalah kasebut minangka
    Uga ..

  4. dirating 3 metu saka 5

    Florencia -

    Apa ana jinis hombris liyane kaya viagra kanggo wanita?

  5. dirating 1 metu saka 5

    Lavon -

    Aku arep tuku viagra online

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *