URB597

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal URB597 (546141-08-6), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

URB597, sing uga dikenal minangka KDS-4103, minangka inhibitor amida hydrolase asam lemak sing paling kuat lan selektif (enzim), enzim sing ngatalisis hidrolisis intrasèlular endapan anabolida endokannabinoid, kanthi nilai konsentrasi inhibisi 50 IC50 saka 4.6 nM lan 0.5 nM ing membran otak tikus lan mikrosom ati manungsa. URB597 nampilake efek anxiolytic, antidepressant, antinociceptive lan analgesic ing vivo tanpa mbebani gejala liya sing gegayutan karo senyawa kaya kannabinoid.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

URB597 video


Karakter dasar I.URB597:

Jeneng: URB597
CAS: 546141-08-6
Purity: ≥99% (HPLC)
Formula molekular: C20H22N2O3
Bobot molekul: 338.4
EINECS: 1312995-182-4
Words: Asam N-Cyclohexylcarbamic 3 '- (aminocarbonyl) [1,1'-biphenyl] -3-yl ester; 3'-CarbaMoyl- [1,1'-biphenyl] -3'-CarloMyL- [3'- biphenyl] -3- Asam karboksilat, N-sikloheksil, 3 '- (aMinokarbonyl) [1,1'-biphenyl] -3-yl ester; KDS 4103 N-Cyclohexylcarbamic acid 3'- (aminocarbonyl) [1,1'- biphenyl] -3-yl ester ; N-Cyclohexylcarbamic acid 3 '- (aminocarbonyl) [1,1'-biphenyl] -3-yl ester URB 597 KDS 4103; URB 597,> = 98%; APD597 (URB597)
Titik Nyelehake: 155-157 ° C
Alpha: D + 5 ° (c = 0.437 ing kloroform)
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
Solubility DMSO: soluble2mg / mL, clear (warmed)
warna: Solid putih


II. Panggunaan URB597 ing siklus:

1.Name:

URB597

2.How punika karya kanggo URB597?

Rasional: Panyebab klinis utama kanthi nggunakake reseptor cannabinoid 1 (CB1) agonis langsung yaiku senyawa kasebut ningkatake tindak tanduk alkohol lan tindak tanduk penyalahgunaan narkoba. Minangka pendekatan alternatif, aktivitas-mediasi reseptor CB1 bisa difasilitasi kanthi nambah tingkat anandamide kanthi nggunakake inhibitor asam lemak hydrolase amide hydrolase (FAAH). Tujuan: Nggunakake inhibitor FAAH sing selektif URB597, kita nyelidiki manawa aktivasi nada cannabinoid endogen bisa nambah hukuman penyalahgunaan alkohol, kaya apa sing kedadeyan karo agonis langsung reseptor CB1. Bahan lan cara: URB597 dites nalika ngatur alkohol ing tikus Wistar lan ngombe alkohol kedadeyan homonim ing tikus genetik dipilih Macan Sardinian alkohol (MSP). Wonten ing tikus Wistar, efek URB597 babagan kegelisahan akibat alkohol lan stres, yohimbine- lan reinstatement cue-induced nggolek alkohol uga dievaluasi. Kanggo comparison, efek saka rimonabant antagonis reseptor CB1 kanggo etanol-administrasi etanol uga dites. Asil: Ing kondisi eksperimen kita, administrasi intraperitoneal (IP) URB597 (0.0, 0.3 lan 1.0 mg / kg) ora mundhut ngombe alkohol kanthi sukarela ing msP tikus utawa rasio tetep 1 lan regane badan alkohol progresif ing Wistars nonselected. Ing tes reinstatement, senyawa kasebut ora duwe efek ing cue-, footshock stress- lan yohimbine-induced relapse. Sabanjure, URB597 rampung ngrampungake respon anxiogenik sing diukur nalika mundur sawise administrasi alkohol IP akut (3.0 g / kg). Rimonabant (0.0, 0.3, 1.0 lan 3.0 mg / kg) nyuda etanol kanthi efektif. Kesimpulan: Asil nuduhake yen aktivasi sistem anandamide endokannabinoid kanthi inhibisi selektif FAAH ora ningkatake risiko penyalahgunaan alkohol nanging ngurangi kegelisahan sing gegayutan karo mundur alkohol. Mulane kita bisa ndhetake yen obat sing adhedhasar modulator sistem endokannabinoid kayata URB597 bisa menehi kaluwihan penting dibandhingake karo pengobatan kanthi activator reseptor CB1 langsung.

3.Is efek URB597?

Efek saka URB 597 piyambak lan kombinasi karo anandamide diselidiki ing satunggiling klompok kethek (n = 4) sing diskriminasi Δ9-THC (0.1 mg · kg-1 iv) saka kendaraan, lan ing grup liyane (n = 5) Δ9-THC (1 mg · kg-112 h-1 sc) sing didiskriminasi antagonis rimonabant cannabinoid (1 mg · kg-1 iv).

4. Pandhuan liyane:

URB 597 nambahake efek prilaku saka anandamide nanging ora liyane agonists CB1. Nanging, URB 597 ora sacara signifikan ningkatake ngilangake mundur Δ9-THC amarga anandamide. Secara kolektif, data kasebut nyatake yen anandamide endogen ing otak primata ora gampang niru efek perilaku saka anandamide sing ditrapake sacara exogenously.

Inhibitor amida hydrolase (FAAH) potensial lan selektif asam amino (nilai IC50 yaiku 3 lan 5 nM ing ati manungsa lan otak tikus). Ora nuduhaké aktivitas pamblokiran signifikan marang macem-macem reseptor, saluran ion lan enzim, kalebu receptor manungsa kannabinoid lan lipase monoacylglycerol tikus. Nuduhake kegiatan antiallodynic lan antihyperalgesik ing model perih inflamasi. In vitro, KDS-4103 nyegah kegiatan FAAH karo konsentrasi hambat median (IC (50)) saka 5 nM ing membran otak tikus lan 3 nM ing microsomes ati manungsa. Ing vivo, KDS-4103 nyegah aktivitas otak tikus otak sawise administrasi intraperitoneal (ip) kanthi dosis nyegah median (ID (50)) saka 0.15 mg / kg. Senyawa kasebut ora sifate interaksi karo target liyane sing bisa diduwangi, kalebu reseptor cannabinoid lan transportasi anandamide, utawa karo panel reseptor, saluran ion, transporter, lan enzim sing luas. Miturut administrasi kanggo tikus lan tikus KDS-4103 ndadekake efek, efek anxiolit kayata, antidepresan lan analgesik, sing dicegah dening perawatan karo antagonis reseptor CB1. Miturut kontras, ing dosis sing sacara signifikan nyandhet aktivitas FAAH lan nambah tingkat otak anandamide, KDS-4103 ora mbesuk efek kaya kannabinoid klasik (umpamane, katalis, hipotermia, hyperphagia), ora nyebabake pilihan panggonan, lan ora ngasilake umum efek diskriminatif saka bahan aktif ganja, Delta9-tetrahydrocannabinol (Delta9-THC). Panemon iki nyatakake yen KDS-4103 tumindak kanthi nambahake tindakan tonik anandamide ing subset saka reseptor CB (1), sing biasane digunakake kanggo ngontrol emosi lan nyeri. KDS-4103 sacara lisan kasedhiya ing tikus lan monyet cynomolgus. Penyelidikan dosis sing kaping pirang-pirang (1,500 mg / kg, per os) ing rong spesies iki ora nduduhake keracunan sistemik. Kajaba iku, ora ana racun sing kacathet ing tes sitotoksisitas bakteri ing vitro lan ing tes Ames. Kajaba iku, ora ana kekurangan sing ditemokake ing tikus ing test rotarod sawise perawatan IP akut karo KDS-4103 ing dosis nganti 5 mg / kg utawa ing batasan observasi fungsional sawise dosis lisan nganti 1,500 mg / kg. Hasil kasebut nerangake yen KDS-4103 bakal nyedhiyakake pendekatan novel kanthi jendhela terapeutik sing apik kanggo perawatan kecemasan, depresi lan nyeri.

5. URB597:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

6. Resep URB597:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

7. URB597 Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


III. URB597 HNMR

Kita supplie bubuk Aprepitant, bubuk Aprepitant for sale, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D


IV. Carane tuku URB597 saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kitasistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "URB597"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

captcha *