USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk anestesi medis

Supplier bubuk anestesia Medical, bubuk obat bius anestesi for sale, Minangka kita janji, kabeh bubuk anestesi Medis kita karo kemurnian ora kurang saka 98%.


Wêsi bius sacara umum

Ing praktik medicine (utamané surgery lan dentistry), bubuk anestesi utawa anesthesia minangka kahanan sensasi utawa kesadaran. Uga kalebu analgesia (relief utawa nyegah pain), paralisis (istirahat otot), amnesia (mundhut saka memori), utawa ora sadar. A pasien ing efek saka obat anestesi diarani minangka anesthetized.

Wêdakakêna anesthesia ndadekake kinerja pérangan medhia medis sing bisa nimbulaké nyeri abot utawa ora bisa ditularake kanggo pasien nuju unanesthetisasi. Ana telung kategori bius ana:

Wêdakakêna anestesi umum nulak aktivitas sistem saraf pusat lan nimbulaké kawruh sadar lan total kurang sensasi.

Sedation nyuda sistem saraf pusat menyang tingkat sing luwih duwur, nyegah loro kegelisahan lan nggawe kenangan jangka panjang tanpa ngakibatake ora sadar.

Watu anestesi regional lan anestesi lokal, sing mblokir transmisi impuls syaraf antarane bagean sing dituju awak lan sistem saraf pusat, nyebabake rasa sensasi ing bagian awak sing dituju. Sawijining pasien ing wedhus bius regional utawa lokal tetep sadar, kajaba anestesi umum utawa sedasi diterbitake ing wektu sing padha. Rong kelas sing ana:

Pamblokiran peripheral nyegah persepsi sensori ing bagian sing terisolasi saka awak, kayata nyenyet untu kanggo ngresiki dental utawa ngatur pemblokiran saraf kanggo nyegah sensasi ing kabeh anggota.

Pusat, utawa neuraxial, mblokir nyebabake anestesi ing wilayah sistem saraf pusat dhewe, nyegah sensasi mlebu saka njaba area blok. Conto kalebu anestesi epidural lan anestesi spinal.

Ing preparation kanggo prosedur medis, panyedhiya kesehatan menehi anesthesia milih lan nemtokake dosis siji utawa luwih obatan kanggo entuk jinis lan tingkat karakteristik anestesi cocok kanggo jinis prosedur lan sabar tartamtu. Jenis obatan sing digunakake yaiku anestesi umum, hipnotis, sedatif, obat-obatan sing nyegah neuromuskuler, narkotika, lan analgesik.

Ana rong risiko utama lan suntingan saka anesthesia. Conto risiko utama kalebu pati, serangan jantung lan emboli paru-paru, nanging risiko suntingan bisa kalebu mual lan muntah pas banget lan mual lan rumah sakit. Kemungkinan komplikasi sing dumadi adhedhasar resiko relatif saka macem-macem faktor sing gegayutan karo kesehatan pasien, kerumitan operasi sing dilakoni lan jinis anestesi sing digunakake. Faktor kasebut, kesehatan wong sadurunge surgery (stratified dening sistem klasifikasi status fisik ASA) nduweni pengaruh gedhe babagan kemungkinan komplikasi. Pasien biasane tangi sajrone menit saka anestesi sing ditanggulangi lan ngrampungake pikiran sehat sajrone jam. Salah siji pangecualian yaiku kondisi sing disebut disfungsi kognitif jangka-panjang, sing ditondoi dening kebingungan sing terus berlangsung minggu utawa sasi, sing luwih umum ing bedah jantung lan ing wong tuwa.


Apa jinis bubuk anestesi?

  • Anesthesia lokal numbs bagean cilik saka awak kanggo prosedur suntingan. Contone, sampeyan bisa langsung njupuk obat menyang area bedhah kanggo mblokir nyeri. Sampeyan bisa uga siyap nalika prosedur kasebut.
  • Bagean sabuk anestesi regional nyebabake rasa sakit kanggo awak luwih gedhe. Sampeyan bisa uga njaluk obat kanggo ngresiki awak lan turu. Jinis bubuk anestesi regional kalebu:
  • Pamblokiran saraf perifer. Iki minangka obat anestetik kanggo mblokir pain ing saraf utawa klompok saraf tartamtu. Blok asring digunakake kanggo prosedur ing tangan, tangan, sikil, sikil, utawa pasuryan.
  • Bubuk bius epidural lan tulang belakang. Iki minangka ditembak saka anesthetic cedhak karo sumsum tulang saraf lan saraf sing nyambung menyang. Iku nyebabake rasa sakit saka kabeh wilayah awak, kayata weteng, pinggul, utawa sikil.
  • Wêdakakêna anestesi umum nyebabake otak lan awak liyane. Sampeyan bisa njaluk sawetara anesthetics liwat vena (intravena, utawa IV), lan sampeyan bisa ambegan ing sawetara anestesi. Kanthi bubuk anestesi umum, sampeyan ora semaput lan sampeyan ora ngrasakake rasa sakit sak surgery.

Carane sampeyan bisa nurunake risiko efek samping?

Bab sing paling penting sing bisa kanggo nyegah efek samping bubuk anestesi yaiku nggawe manawa dokter anestesiolog kasebut melu ing perawatan sampeyan. Dokter anesthesiologist iku dokter dhokter sing spesifik ing bubuk anestesi, manajemen nyeri lan obat kritis.

Sadurunge surgery, ketemu karo dokter anestesiolog kanggo ngrembug riwayat medis, kabiasaan kesehatan lan gaya urip. Informasi iki bakal mbantu ahli anestesi dokter ngerti carane sampeyan bisa nanggepi bubuk anestesi lan njupuk langkah kanggo ngedhunake resiko efek samping. Rapat iki uga wektu sing apik kanggo sampeyan njaluk pitakon lan sinau apa sing bakal dikarepake.

Kanggo nggoleki bahan mentah sing tepat saka pemasok sing tepat berarti akèh, kanggo njamin kualitas sing luwih apik, pasokan stabil lan layanan sawise-sale.


Nuduhake asil siji