USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Triamcinolone (124-94-7)

Rating: SKU: 124-94-7. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram kanggo urutan Triamcinolone Powder (124-94-7), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Video Triamcinolone Powder (124-94-7) video


Bubuk Triamcinolone (124-94-7) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Triamcinolone
Cas No.: 124-94-7
Formula molekul: C21H27FO6
Bobot molekul: 394.4394
Words: Kesucian Triamcinolone Acetonide EP
Lumbung: Kering, peteng · lan ing 0 - 4 C kanggo wektu cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun).
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

Bubuk Triamcinolone (124-94-7) Deskripsi:

Triamcinolone digunakake kanggo nambani pirang-pirang kahanan medis, kayata eczema, psoriasis, arthritis, alergis, kolitis ulcerative, lupus, ophthalmia simpatik, arteriitis temporal, uveitis, inflamasi ocular, dermatitis kontak urushiol-indhuksi, borok aphthous (biasane minangka triamcinolone acetonide), visualisasi nalika vitrectomy lan nyegah serangan asma. Ora bakal ngrawat serangan asma nalika wis diwiwiti. Uga wis digunakake kanggo label kanggo degenerasi macular.

Wigati:

  • 1: Jin E, Luo L, Bai Y, Zhao M. Efektivitas komparatif bevacizumab intravitreal kanthi utawa tanpa acetonide triamcinolone kanggo perawatan edema macular diabetes. Ann Pharmacother. 2015 Apr; 49 (4): 387-97. doi: 10.1177 / 1060028014568006. Epub 2015 Jan 26. Nyemak. PubMed PMID: 25622852.
  • 2: Nanno M, Sawaizumi T, Kodera N, Tomori Y, Takai S. Flexor pollicis longus pecah ing jempol pemicu sawise injeksi triamcinolone intrasheath: laporan kasus karo kajian literatur. J Nippon Med Sch. 2014; 81 (4): 269-75. Deleng maneh. PubMed PMID: 25186581.
  • 3: Sadarangani S, Berg ML, Mauck W, Rizza S. Iatrogen cache sindrom sekunder kanggo interaksi triamcinolone ritonavir-epidural: kasus ilustrasi lan diteliti. Penyakit Jangkitan Interdisip Dis. 2014; 2014: 849432. doi: 10.1155 / 2014/849432. Epub 2014 Mei 7. Nyemak. PubMed PMID: 24895495; PubMed Central PMCID: PMC4033556.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Referensi & kutipan produk