USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Powder Trilostane (13647-35-3)

Rating: SKU: 13647-35-3. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram kanggo urutan Trilostane Powder (13647-35-3), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video Trilostane Powder (13647-35-3)


Bubuk Trilostane (13647-35-3) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Trilostane
Cas No.: 13647-35-3
Formula molekul: C20H27NO3
Bobot molekul: 329.43
Standard: In-house
Lumbung: Kering, peteng lan ing 0 - 4 C kanggo jangka pendek (dina kanggo minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (sasi nganti taun).
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

Bubuk Trilostane (13647-35-3) Deskripsi:

Bubuk trilostane minangka inhibitor dehidrogenase 3β-hydroxysteroid sing digunakake ing perawatan sindrom Cush lan hiperaldosteronisme utama. Iki loro kelainan ing endi jumlah hormon kortikosteroid sing diasilake ing awak. Kortikosteroid penting kanggo awak nggunakake karbohidrat, lemak lan protein lan nanggepi stres normal. Dheweke uga perlu kanggo aturan keseimbangan uyah lan banyu ing awak. Bubuk trilostane mbantu nyegah produksi kortikosteroid, ngontrol gejala sing gegayutan karo kelainan kasebut.

Bubuk trilostane uga bisa migunani kanggo perawatan kanker payudara sing ngalami relapsed ing wanita sing ngalami menopause.

Iki bubar disetujoni ing taun 2008 kanggo perawatan penyakit Cush (hyperandrenocorticism) ing asu. Iki uga obat pisanan sing disetujoni kanggo ngobati pituitary loro lan asine Cush ing asu. Obat resep iki bisa ditindakake kanthi mungkasi produksi kortisol ing kelenjar adrenal.

Wigati:

  • 1: Midence JN, Drobatz KJ, RS Hess. Konsentrasi Kortisol ing Asu-Pangaturan sing Diatur kanthi Baju Hyperadrenocorticism Diobati karo Trilostane. J Vet Intern Med. 2015 Nov; 29 (6): 1529-33. doi: 10.1111 / jvim.13615. Epub 2015 Sep 16. PubMed PMID: 26374943.
  • 2: Fracassi F, Corradini S, Floriano D, Boari A, Aste G, Pietra M, Bergamini PF, Dondi F. Faktor prognostik kanggo slamet ing asu kanthi hiperortortololisme sing gumantung pituitary sing dianggep karo trilostane. Vet Rec. 2015 Jan 10; 176 (2): 49. doi: 10.1136 / vr.102546. Epub 2014 Aug 28. PubMed PMID: 25170036.
  • 3: Bonadio CM, EC Feldman, Cohen TA, Kass PH. Perbandingan asil tes stimulasi hormon adrenocorticotropic diwiwiti 2 kontes 4 jam sawise administrasi trilostana ing asu kanthi hiperadrenokortikisme alami. J Vet Intern Med. 2014 Jul-Aug; 28 (4): 1239-43. doi: 10.1111 / jvim.12357. Epub 2014 Mei 26. PubMed PMID: 24863172.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Referensi & kutipan produk