USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna Cortexolone 17α-propionat

Rating:
4.50 kejaba 5 adhedhasar 2 ratings customer
SKU: 19608-29-8. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram nganti massana bubuk Cortexolone 17α-propionate (19608-29-8), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Cortexolone 17α-propionate bubuk video


Wêdakakêna Cortexolone 17α-propionat Karakter dhasar

Jeneng: Wêdakakêna Cortexolone 17α-propionat
CAS: 19608-29-8
Formula molekul: C24H34O5
Bobot molekul: 402.52
Titik Nyelehake:
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: Wêdakakêna putih bubuk putih


Siklus Cortexolone 17α-propionat

Names

CAS: 19608-29-8
Jeneng-jeneng kimia: cortexolone-17α-propionate,
Other Names: CB-03-01, Winlevi powder, Breezula powder, 11-deoxycortisol 17α-propionate, Cortexolone 17α-propionate powder

Cortexolone 17α-propionate Usage

Cortexolone 17α-propionate yaiku antiandrogen steroid sintetik - khusus, antagonis reseptor androgen - sing dikembangake dening Cassiopea lan Intrepid Therapeutics kanggo digunakake minangka obat topikal ing perawatan kondisi androgen sing gumantung kalebu acne vulgaris lan androgenic alopecia (corak pria rambut rontog).

Apa dosis Cortexolone 17α-propionate

Cortexolone 17α-propionate 1% cream, antiandrogen kuat anyar kanggo perawatan topikal kukul vulgaris. A pilot randomized, sinau komparatif ganda-blind vs. placebo lan tretinoin 0 · 05% krim.

BACKGROUND

Jerawat vulgaris yaiku kelainan saka gugus pilosebase ing endi sing androgens nyumbang kanggo nyegah lan terus-terusan. Mulane, nggunakake antiandrogens duweni potensi efektif; Nanging, antiandrogens kanggo nggunakake topikal ora kasedhiya ing pasar. Cortexolone 17α-propionate yaiku antiandrogen topikal anyar sing potènsi migunani ing kukul vulgaris.

OBJEKTIF

Kanggo ngevaluasi safety lan khasiat topikal Cortexolone 17α-propionate 1% krim ing kukul vulgaris dibandhingake karo plasebo lan tretinoin 0 · 05% krim.

METODE

Wong sing pitung puluh pitung karo kukul kang wis nyelehake 2-3 miturut Global Assessment Investigator (IGA), kanthi acak kanggo nampa krim placebo (n = 15), utawa Cortexolone 17α propionate 1% cream (n = 30), utawa tretinoin 0 · 05 % krim (n = 32) sapisan dina ing wayah sore kanggo 8 minggu. Efektivitas klinis dievaluasi saben minggu 2 kalebu total cacat lesi (TLC), count perawat inflamasi (ILC), indeks keruwetan jerawat (ASI) lan IGA. Evaluasi safety kalebu skor irritancy lokal, tes laboratorium, pemeriksaan fisik, pratandha vital lan rekaman acara ala.

RESULTS

Krim CB-03-01 banget ditrima, lan luwih apik tinimbang plasebo babagan TLC (P = 0 · 0017), ILC (P = 0 · 0134) lan ASI (P = 0 · 0090), lan uga sacara klinis luwih efektif saka komparator. Prodhuk iki uga ngasorake perbaikan luwih cepet 50% ing kabeh paramèter ing ndhuwur. CB-03-01

KESIMPULAN

Studi pilot iki ndhukung alasan kanggo nggunakake antiandrogens topikal ing perawatan acne vulgaris. Cortexolone 17α-propionate 1% krim katon cocok karo profil antiandrogen sing becik kanggo nggunakake topikal.

Cara gawé Cortexolone 17α-propionat

Cortexolone 17α-propionate (CAS 19608-29-8), utawa 11-deoxycortisol 17α-propionate, yaiku antiandrogen steroid sintetik - khusus, antagonis reseptor androgen - sing dikembangake dening Cassiopea lan Intrepid Therapeutics perawatan kanggo androgen gumantung kahanan kalebu acne vulgaris lan androgenic alopecia (pola rambute lanang-lanang). Punika ester C17α propionat 11-deoxycortisol (cortexolone); Ester C17 saka 11-deoxycortisol ditemokake kanthi ora sengaja kanggo nduweni aktivitas antiandrogen, lan cortexolone 17α-propionate dipilih minangka pangembangan adhedhasar profil tamba optimal.

Ing tikus, tamba kasebut wis ditemokake nduweni aktivitas antiandrogen lokal sing kuwat, nanging kegiatan antiandrogen sistemik sing ora bisa ditrapake nalika ditrapake liwat injeksi subkutan. Kajaba iku, cortexolone 17α-propionate ora progonadotropic, nyatakake yen peripheral selektif. Ing bioassay, potensial obat kasebut luwih dhuwur tinimbang progesteron, flutamide, lan finasteride lan setara karo cyproterone acetate.

Percobaan klinis pilot ing 2011 saka wong sing diobati kanthi topikal cortexolone 17α-propionate 1% krim kanggo kukul nemokake yen obat kasebut bisa ditoleransi kanthi abot lan gejala jerawat sing suda. Kajaba iku, efektifitas sing luwih gedhe tinimbang komparator aktif, tretinoin 0.05% krim. Minangka 2017, tamba kasebut ana ing uji coba klinis tahap III kanggo acne vulgaris lan uji klinis tahap II kanggo alopecia androgenik.

Warning

Cortexolone 17α-proprionate, bubuk Breezula ing bentuk polimorfik: kulawarga paten pisanan, kadaluwarsa ing Amerika Serikat ing 2022 / 23 lan ing 2022 ing negara liya, kalebu obat sing digunakake kanggo perawatan kukul, alopecia lan penyakit liyane; kulawarga paten kapindho nyakup kabeh bentuk kristal API, komposisi sing ngandung API sing padha lan panggunaan medis sing gegandhengan kanggo ngobati kukul, AGA lan penyakit liyane: kulawarga paten iki wis diterbitake ing Amerika Serikat, Eropa, Kanada, Jepang lan negara liya, bakal kadaluwarsa ing 2030 ing Amerika Serikat lan 2028 ing negara liya ing bubuk donya.

Cortexolone 17α-propionate Powder Raw

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Resep Powder Powder Cortexolone 17α-propionate

Kanggo inquiry Customer Representitive (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi. Wêdlevi wêdakakêna

Cortexolone 17α-propionate Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Ora Cortexolone 17α-propionate Nduweni Efek Sisih

Cortexolone 17α-propionate yaiku steroidal-ester anyar, antagonis androgen peripheral selektif, diwenehi aktivitas antiinflamasi sing entheng, sing asring unik kanggo perawatan kukul vulgaris. CB-03-01 tumindak ing tingkat reseptor androgen manungsa tanpa nyebabake 5α-reductase ing kulit. Steroid gampang nyemprotake kulit manungsa lan cepet dimetabolisme kanggo mbebasake corteksolone induk sing ora ana efek sistemik. Penting, nganti saiki, ora nduwe efek samping steroid lokal utawa sistemik.


Carane tuku bubuk Cortexolone 17α-propionate saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Resep Bubuk Cortexolone 17α-propionat:

Kanggo inquiry Customer Representitive (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi. Wêdlevi wêdakakêna

Referensi & kutipan produk

Paling apik Perawatan Rambut Kanggo Rambut: Cortexolone 17α-propionate powder (CB-03-01)