USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Powder Acetate Powder (26784-99-4)

Rating: SKU: 26784-99-4. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram kanggo urutan massa Ulipristal Acetate Powder (26784-99-4), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Video Ulipristal Acetate Powder (26784-99-4) video


Powder Acetate Powder (26784-99-4) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Ulipristal Acetate (Ulipristal Acetate intermediate)
Cas No.: 26784-99-4/126690-41-3/54201-84-2
Formula molekul: C30H37NO4
Bobot molekul: 475.62
Words: 3,20-bis-Ethylenedioxy-5α,17α-dihydroxy-11β-(4-N,N-dimethylaminopheynl)-19-norpregn-9-ene; 3,20-bis-Ethylenedioxy-19-norpregna-5(10)9(11)dien-17-ol
Lumbung: Simpen ing suhu ruangan adoh saka cahya lan kelembapan.
Dokumen (COA & HPLC lsp): Kasedhiya

Powder Acetate Powder (26784-99-4) Deskripsi:

Acetate Ulipristal diijinake kanggo panggunaan medis ing Amerika Serikat ing taun 2010. Ana ing dhaptar Organisasi Penting Organisasi World Health Organization, obat sing paling efektif lan aman sing dibutuhake ing sistem kesehatan. Ing Inggris iku biaya NHS udakara 17 pon saben kursus kontrol kelahiran darurat taun 2015. Kanggo nambah akses, sawetara nyaranake kabeh sing bisa ngandhani diwenehi resep yen dienggo.

Bubuk asetat Ulipristal kalebu ing modulators reseptor progesteron, antagonis lan agonistik ing reseptor progesteron. Iki lan awak reseptor progesteron sing ngiket kanggo nyegah progesteron lan reseptor progesteron. Asam asetik efektifitas dheweke gumantung ing wektu pangiriman ing siklus menstruasi. Kiriman hiperplasia agêng bisa nyuda foliculogenesis lan nyuda konsentrasi estradiol. Administrasi puncak hormon luteinizing ing folikel pecah ing wektu 5 ~ 9 dina. Administrasi lusum Corpus awal tundha mateng endometrium, nanging bisa nyuda ketebalan endometrium 0.6 ± 2.2mm (tegese ± SD).

Wigati:

  • Formula nasional Inggris: BNF 69 (69 ed.). Asosiasi Kedokteran Inggris. 2015. pp 510, 560. ISBN 9780857111562.
  • Trussell, James; Raymond, Elizabeth G .; Cleland, Kelly (2014). "Kontrasepsi Darurat: Kemungkinan Pungkasan kanggo Nyegah Ngandhang Ora Disengaja" (PDF). Wacan Kontemporer ing Hukum lan Kaadilan Sosial. 6 (2): 7–38. Diarsip (PDF) saka asli tanggal 23 September 2010.
  • HRA Pharma (Maret 2013). "Negara-negara ing ngendi ellaOne diluncurake". Paris: HRA Pharma. Diarsip saka asline tanggal 28 Juli 2013. Ditampa ing 25 Maret 2014.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Referensi & kutipan produk