USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5)

Rating: SKU: 3836-23-5. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram nganti urutan Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5) video


Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Norethisterone enanthate (NETE)
Cas No.: 3836-23-5
Formula molekul: C27H38O3
Bobot molekul: 410.58882
Standard: In-house
Lumbung: Simpen ing suhu ruangan adoh saka cahya lan kelembapan.
Dokumen (COA & HPLC lsp): Kasedhiya

Norethisterone enanthate Powder (3836-23-5) Deskripsi:

Norethisterone dipateni ing taun 1951 lan nggunakake medical ing 1957. [7] [8] Iki ana ing Organisasi Organisasi Kesehatan Dunia, obat-obatan sing paling efektif lan aman sing dibutuhake ing sistem kesehatan.

Norethisterone enanthate (NETE), uga dikenal minangka norethindrone enanthate, minangka salah sawijining bentuk kelahiran progestogen-mung suntik sing digunakake kanggo nyegah meteng ing wanita. Sampeyan bisa digunakake sawise nglairake anak, keguguran, utawa aborsi.

Enanthate Norethisterone yaiku hormon progestin oral sintetik kanthi tumindak sing padha karo progesteron nanging tumindak minangka inhibitor ovulasi sing luwih kuat. Iki digunakake kanggo kontrasepsi utawa kanggo nambani kahanan kaya amene sekunder, pendarahan rahim sing ora normal, lan endometriosis. Ing wiwitan, dihidrolisis karo esterase, nyebabake Norethisterone, sing bebas nyebar menyang sel target lan iket karo reseptor progesteron. Sel target kalebu saluran reproduksi wanita, kelenjar susu, hypothalamus, lan hipofisis.

Wigati:

  • Nishino, Y.; Neumann, F. Efek separa gstrogenik, utamane enanthate norethisterone. Arzneimittel-Forschung. (1980) 30 (3): 439-52.
  • Benagiano, G .; Primiero, FM Norethindrone enanthate. Kemajuan ing Kesuburan Manusia lan Endokrinologi Reproduksi. (1983) 2 (Kontrasepsi Steroid Long-Acting.): 31-64.
  • Garza-Flores, Joshua. Pharmacokinetics kontrasepsi suntikan kaping sewulan. Kontrasepsi. (1994) 49 (4): 347-59.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Referensi & kutipan produk