USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

4-DHEA bubuk (571-44-8)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 571-44-8. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk 4-DHEA (571-44-8), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Yen sampeyan pengin nambah kekuatan lan kesehatan otot, prohormone kayata 4-DHEA bubuk minangka salah sawijining cara kanggo entuk manfaat saka kinerja kesehatan lan otot sing optimal. 4-DHEA minangka prohormon sing nyebabake panahanan nitrogen, kekuatan, lan volume aliran getih menyang otot. Nambahake 4-DHEA kanggo program latihan kekuatan lan awak kanthi duwe asil nyengsemake kanthi efek sisih sing luwih sithik.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

4-DHEA bubuk video


4-DHEA bubuk Karakter dhasar

Jeneng: 4-DHEA bubuk
CAS: 571-44-8
Formula molekul: C19H28O2
Bobot molekul: 288.42
Titik Nyelehake: 138-141 ℃
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Siklus bubuk 4-DHEA

Names

Jeneng kimia: 4-DHEA bubuk
Other Names: 4-Dehydroepiandrosterone, 4-DHEA powder, 571-44-8

Bubuk 4-DHEA

5-DHEA minangka prohormone sing ngetokake aktivitas androgenic sehat lan bisa mulihake tingkat DHEA ing awak. Iku tetep ora aktif nganti proses dipicu ing wektu sing tepat. DHEA hormon diprodhuksi dening kelenjar adrenal, nanging otak ndadekake uga. DHEA ngidini kanggo produksi f androgens lan estrogen, sing entuk manfaat sing paling dikarepake dening wong-wong sing pengin nambah ukuran otot lan kesehatan otot. Minangka umur awak, produksi DHEA ing awak ngurangi. Pangurangan ing DHEA ing awak mbandhingake karo gangguan hormonal, fungsi seksual sing suda, lan osteoporosis.

Wêdakakêna 4-DHEA minangka prohormone sing nyerep DHEA alami ing awak. Manfaat nambah bubuk 4-DHEA marang rencana kesehatan lan kesehatan sampeyan akeh.

Efek samping estrogen sing umum digandhengake karo steroid anabolik. Efek sisih estrogen kalebu rai facial, payudara ing wong, jaringan payudara cilik ing wanita, rambut rambute ing wanita, testis cilik ing wong, lan depresi. Wêdakakêna 4-DHEA ora duweni efek sing padha. Efek samping estrogen sing responsif, dadi asil saka estrogen sing tambah.

  • Massa gain karo paningkatan nitrogen ing otot
  • Tambah ditrapake kalori ditrapake kanggo otot bulking maksimal
  • Aktivitas sistem imun luwih apik
  • Kekuwatan otot sing luwih apik
  • Kandhutan wektu kuwat musibah.
  • Efek otot sing padha karo asil nontoxic
  • Prefektur Anabolic Pro
  • Tambah Agresi ing Gym
  • Mundhut Lean Muscle Mass
  • Ora Bisu Toksik

Wêdakakêna 4-DHEA sing kudu seimbang kanggo ningkatake massa otot, ora ngurangi. Ngomong karo profesional kesehatan babagan cara sing bisa ditambahake kanggo nemokake tartamtu sampeyan kudu. Penting kanggo nyakup bubuk 4-DHEA kanthi dhukungan siklus lan terapi siklus. Sampeyan uga luwih gampang njupuk bubuk 4-DHEA ing wangun pil kanggo ngurangi biaya lan dosis syarat. Wêdakakêna 4-DHEA yaiku senyawa lisan sing bisa dikonsumsi lan bisa diserap ing awak kanthi luwih cepet kanthi nggunakake kapsul Liposomal kita.

Apa dosis bubuk 4-DHEA

4-Androsterone minangka agen anabolik sing kuat, sing dadi testosteron liwat transformasi rong langkah sajrone absorpsi. Punika prohormone nonmethylated, sing tegese efek minimal utawa kaku ing ati lan organ pangguna.

6-Andro uga dianggo minangka stacker utawa digunakake minangka prohormone kanggo bulking. Ing 700 kanggo 1,000 mg, sampeyan bakal ngasilake paling apik nalika digunakake ing siji siklus senyawa. Minangka bagean tumpukan, dosis titik manis 4-Andro antara 300 nganti 500 mg.

Kanggo pamula: mbukak 4-Androsterone kanggo 4 nganti 6 minggu ing 300-500 mg.
Kanggo pangguna veteran: mbukak 4-Androsterone kanggo 6 nganti 8 minggu ing 300-750 mg.

Beneran bubuk 4-DHEA

Prohormone minangka solusi terjangkau kanggo asil hormon maksimum. Prohormon iku senyawa sing dijupuk kanthi lisan. Prohormone tegese tumindak senyawa minangka prekursor kanggo hormon. Dhewe dhewe ora efektif. Proyek sing disebarake liwat aliran getih. Sawise prohormon diowahi dadi hormon, ngatur tingkat hormon. Coba prohormone minangka pro-protein sing ngowahi protein kanggo nggoleki kinerja atlet lan kesehatan otot. Wêdakakêna 4-DHEA yaiku salah sawijining prohormone.

Sawise dikonsumsi, 4-Andro entuk aliran getih lan ngowahi dadi testosteron. Senyawa kasebut bakal ngalami perilaku anabolik sing dhuwur, sing bakal nambah ukuran lan kekuwatan nalika nambahi dorongan seks - menehi sampeyan "Alpha Male Ecstasy" sing luar biasa.

4-Androsterone nemtokake pangembangan gain otot khusus, watara 8-12 massa otot tanpa lemak ing 4 nganti 6 minggu saka prohormone. Elinga yen efek iki bakal luwih ditemokake kanthi diet lan olah raga sing bener.

Kajaba iku, nyana duwe asil kasebut:

  • Kekuwatan lan kekuatan sing luwih apik
  • Gagasan apik
  • Wektu pemulihan sing luwih cepet
  • Enhanced libido

Warning

Ya, sampeyan perlu dhukungan siklus nalika njupuk 4-Andro amarga bisa nyebabake tekanan getih. Iki uga penting kanggo ngrangsang tingkat tekanan darah sehat.

Dadi, post-therapy therapy (PCT) minangka bagéyan penting saka siklus amarga dhasaré bakal mbantu nglindhungi asil nalika mbantu awak ngrampungake kaseimbangan hormonal reguler.

Ana efek sisih saperangan sampeyan kudu weruh. 4-Andro duweni efek samping sing padha karo 1-Andro.

Ancaman rontog rambut, kukul, pembesaran prostat, penyusutan testik, tambah ketegangan ing organ, tekanan dhuwur, lan masalah kardiovaskular liyane.

LDL (ala) kolesterol bakal munggah lan kolesterol HDL (apik) bakal mudhun. Ora apik kanggo atimu.

Salah siji cara kasebut, efek samping iki bakal mandheg saperangan minggu sawise siklusmu rampung. Dadi, ora ana istilah sing dawa banget.

Priksa kanggo njaluk karya getih sadurunge, sawise, lan sak siklusmu. Uga duwe siklus therapy ing tangan.

Sampeyan bisa nyuda efek samping iki kanthi mung nyepetake siklus siklus lan / utawa ngurangi dosis.

4-DHEA bubuk

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

4-DHEA bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Apa 4-DHEA bubuk duwe efek sisih apa wae

4-Andro ora duwe efek samping. Sampeyan bisa ngalami konversi estrogen suntingan, kram otot, tekanan darah tinggi, agresi lan ing sawetara kasus gynecomastia (gyno).

Pemblokiran estrogen perlu kanggo ngurangi konversi estrogen lan nyegah gyno uga efek samping estrogen sing disambungake. Efek kasebut bisa dikurangi utawa ora bisa dicegah kanthi tambahan suplemen pangopènan.


Carane tuku bubuk 4-DHEA saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Resep 4-DHEA:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Carane akeh 4-DHEA bakal diowahi kanggo Testosteron?

1 review kanggo 4-DHEA bubuk (571-44-8)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    4-DHEA bubuk genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *