USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna asetat Norethisterone (51-98-9)

Rating: SKU: 51-98-9. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram kanggo urutan massa Powder Acetate Norethisterone (51-98-9), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Video Norethisterone asetat Powder (51-98-9) video


Powder asetat Norethisterone (51-98-9) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Asetat Norethisterone (NETA)
Cas No.: 51-98-9
Formula molekul: C22H28O3
Bobot molekul: 340.46
Standard: USP
Lumbung: Simpen ing 2-8 ° C.
Dokumen (COA & HPLC lsp): Kasedhiya

Wêdakakêna asetat Norethisterone (51-98-9) Deskripsi:

Norethindrone Acetate, USP (17-hydroxy-19-nor-17α-pregnancy-4-en-20-yn-3-one asetat), progestin sintetik, aktif, minangka estetik asam asetat saka norethindrone. Yaiku putih nganti wernane kuning-putih, kristal.

Norethisterone asetat (NETA), uga dikenal minangka norethindrone acetate lan didol miturut jeneng merek Primolut-Nor antara liya, minangka obat progestin. Obat iki digunakake kanggo nambani endometriosis, perdarahan rahim sing disebabake dening tingkat hormon sing ora normal, lan amenore sekunder. Amenore sekunder yaiku nalika wanita mandheg ngalami wektu haid amarga tingkat hormon wanita tartamtu.

Norethindrone minangka jinis hormon wanita (progestin). Kaya progesteron hormon sing digawe alami. Obat iki bisa ditindakake kanthi mandhegake normal normal lapisan rahim sajrone siklus menstruasi lan menehi tandha hormon menehi tandha ing rahim kanggo mulihake suwene menstruasi.

Wigati:

  • "Obat @ FDA: Produk Obat sing disetujoni FDA". Administrasi Pangan lan Narkoba Amerika Serikat. Diakses 6 Desember 2016.
  • James M. Rippe (15 Maret 2013). Pangobatan Gaya urip Pencet CRC. pp 280–. ISBN 978-1-4398-4544-8.
  • Gibian H, Kopp R, Kramer M, Neumann F, Richter H (1968). "Efek ukuran partikel ing kegiatan biologis noretisterone asetat". Acta Physiol Lat Am. 18 (4): 323-6. PMID 5753386.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Referensi & kutipan produk