USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Methyldienedione (5173-46-6)

Rating: Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram nganti urutan Methyldienedione (5173-46-6), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Video Methyldienedione (5173-46-6)


Methyldienedione (5173-46-6) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Methyldienedione
Cas No.: 5173-46-6
Formula molekul: C18H22O2
Bobot molekul: 270.4
Words: estra-4,9-diene-3,17-dione

5173-46-6

Dienedione

Trena

Methyldienedione

Lumbung: Kering, peteng
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

Methyldienedione (5173-46-6) Deskripsi:

Bubuk dienedione, uga dikenal minangka estra-4,9-diene-3,17-dione lan Methyldienedione, yaiku steroid anabolik-androgenik aktif (AAS) saka grup 19-nortestosteron sing durung nate dienal kanggo panggunaan medis. Dianggep prohormone dienolone. Metabolit aktif, dienolone, meh padha karo trenbolone kanthi struktural, nanging kurang ikatan C11 dobel.

Wigati:

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Referensi & kutipan produk