USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Powder acetonide Triamcinolone (76-25-5)

Rating: SKU: 76-25-5. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram menyang urutan massa Triamcinolone acetonide Powder (76-25-5), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video Triamcinolone acetonide Powder (76-25-5) video


Wêdakakêna Triamcinolone acetonide (76-25-5) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Triamcinolone acetonide
Cas No.: 76-25-5
Formula molekul: C24H31FO6
Bobot molekul: 434.5
katon: Wêdakakêna kristal putih utawa putih kaya
Lumbung: Simpen ing suhu kamar sing dikontrol 15˚-30˚C (59˚-86˚F).
Dokumen (COA & HPLC lsp): Kasedhiya

Wêdakakêna Triamcinolone acetonide (76-25-5) Deskripsi:

Triamcinolone acetonide yaiku glukokortikoid sintetik. Iki niru hormon steroid alami sing diasilake. Triamcinolone tumindak kanthi ngontrol radang lan nenangake sistem kekebalan aktif.Iku mbantu nyetel sistem kekebalan awak nalika overreact.Ing dhokter bisa menehi resep obat iki kanggo kahanan alergik utawa kekebalan, kayata ekzema, psoriasis, alergi, lan bisul. pisanan disetujoni dening Administrasi Pangan lan Narkoba (FDA) ing taun 1958, saengga wis suwe banget.Triamcinolone acetonide kasedhiya ing obat-obatan obat generik lan merek. Dosis lan kekuatan gumantung saka jinis triamcinolone sing wis ditemtokake lan kahanan medis sing sampeyan alami.

Bubuk Triamcinolone acetonide, bentuk asetat katon kaya serbuk kristal putih utawa putih kaya kristal. Obat kasebut ora ana ambune, kanthi rasa pait. Boten meh larut ing banyu, rada larut ing etanol, larut kloroform, lan larut ing aseton.

Wigati:

  • Grover DA, Li T, Chong CCW (2008). "Intravitreal steroid kanggo edema macular ing diabetes". Cochrane Database Syst Rev (1): CD005656. doi: 10.1002 / 14651858.CD005656.pub2. PMC 3804331. PMID 18254088.
  • "Nystatin lan Triamcinolone (Rute Topikal)". mayoclinic.org. Yayasan Mayo kanggo Pendidikan Medis lan Riset. Diutip 18 Mei 2016.
  • Gewaily D, Muthuswamy K, Greenberg PB (2015). "Steroid Intravitreal nglawan pengamatan edema macular sekunder menyang occasional vena retina pusat". Cochrane Database Syst Pd. 9 (9): CD007324. doi: 10.1002 / 14651858.CD007324.pub3. PMC 4733851. PMID 26352007.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Referensi & kutipan produk