USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Furoate mometasone (83919-23-7)

Rating: SKU: 83919-23-7. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram nganti urutan Mometasone furoate (83919-23-7), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Video Mometasone furoate (83919-23-7)


Furoate mometasone (83919-23-7) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Furoate mometasone
Cas No.: 83919-23-7
Formula molekul: C27H30Cl2O6
Bobot molekul: 521.4
Words:furoate mometasone

83919-23-7

Nasonex

Asmanex

Elocon

Lumbung: Kering, peteng
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

Furoate mometasone (83919-23-7) Deskripsi:

Mometasone Furoate minangka wangun mometasone uyah furoate, agonis reseptor glukokortikosteroid sintetik kanthi anti-natoni, anti-pruritis lan sifat-sifat vasoconstrictive.

Furoate mometasone nggunakake efek kanthi naleni karo reseptor glukokortikoid sitoplasma lan banjur ngaktifake ekspresi gen mediasi glukokortikoid. Iki nyebabake sintesis protein anti-inflamasi tartamtu, nalika nyegah sintesis mediator inflamasi tartamtu.

Khusus, mometasone furoate katon kanggo ngindhuksi protein inhibitor fosfatipase A2, saéngga ngontrol pembebasan asam arachidonik prekursor saka membran fosfipipid kanthi phospholipase A2.

Wigati:

  • 1: steroid Zalmanovici Trestioreanu A, Yaphe J. Intranasal kanggo sinusitis akut. Cochrane Database Syst Rev. 2013 Dec 2; 12: CD005149. doi: 10.1002 / 14651858.CD005149.pub4. Deleng maneh. PubMed PMID: 24293353.
  • 2: Ellis AK, North ML, Walker T, Steacy LM. Unit cahya lingkungan: metode sensitif, spesifik, lan bisa diproduksi maneh kanggo tantangan alergen. Ann Alergi Asma Immunol. 2013 Nov; 111 (5): 323-8. doi: 10.1016 / j.anai.2013.07.019. Deleng maneh. PubMed PMID: 24125135.
  • 3: Lee JT, Han JK. Sinus implan kanggo rhinosinusitis kronis: evaluasi teknologi. Ahli Opin tamba Deliv. 2013 Dec; 10 (12): 1735-48. doi: 10.1517 / 17425247.2013.839654. Epub 2013 Oct 3. Nyemak. PubMed PMID: 24088141.
  • 4: Nannini LJ, Poole P, Milan SJ, Kesterton A. Gabungan beta kortikosteroid lan akting dawa (2) -agonist ing siji inhaler tinimbang kortikosteroid sing dihirupake dhewe kanggo penyakit paru-paru obstruktif kronis. Cochrane Database Syst Rev. 2013 Aug 30; 8: CD006826. doi: 10.1002 / 14651858.CD006826.pub2. Deleng maneh. PubMed PMID: 23990350.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Referensi & kutipan produk