USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna 11-Ketotestosterone

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 564-35-2. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanthi urutan massa bubuk 11-Ketotestosteron (564-35-2), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna 11-Ketotestosterone yaiku kaya tanduran hormon testosteron nanging minangka senyawa alami minangka iwak primér androgen ing iwak. Kasebar ing babagan kéwan kéwan lan dhukungan panganan. Iku ora dikonversi dadi estrogeneven yen wis aktif aktivitas anabolic ....

Product Description

Video bubuk 11-Ketotestosterone


Wêdakakêna 11-Ketotestosterone Karakter dhasar

Jeneng: Wêdakakêna 11-Ketotestosterone
CAS: 564-35-2
Formula molekul: C19H26O3
Bobot molekul: 302.41
Titik Nyelehake: 244-246 ° C
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: wêdakakêna putih


Wernane 11-Ketotestosterone ing siklus perawatan kanker

Names

Brand Names: 11-Ketotestosterone bubuk
Jeneng umum: bubuk bubuk 11-Ketotestosteron, 564-35-2

Bubuk 11-Ketotestosteron

Wêdakakêna 11-Ketotestosteron (CAS 564-35-2) dienggo ing loro panandhang sing beda-beda sacara bebarengan karo cadangan lemak sing nyerang atmosfer lan ndadekake awak dadi overdrive anabolik. Iki minangka senyawa anabolik alami sing ditemokake ing jumlah sumsum ing manungsa minangka metabolit hormon adrenal lan uga minangka iwak utama lanrogen ing iwak sing ndadekake saiki dadi sumber pangan. Iku aktif tanpa konversi, ora bisa aromatisasi, lan minangka banget minangka testosteron, bisa ngaktifake reseptor androgen. Iki nyuda tingkat kortisol ing masalah lemak lan ing ati amarga minangka inhibitor kuat lan selektif saka aktivitas reductase 11β-HSD1. Tingkat dhuwur saka kortisol ing jaringan kasebut duweni gejala sindrom metabolik, kayata produksi glukosa hepatic, diferensiasi adiposit, obesitas tengah, lan resistensi insulin. Iku mbantu proses pemotongan lan mbantu ngurangi lemak nalika nahan kekuatan lan otot. Iku cocog minangka "recomp" agen kanggo mundhut lemak lan otot bebarengan simultaneous lan entuk kekuatan. Iki sampurna kanggo loro wiwitan lan binaraga experienced lan uga paling apik kanggo nglereni siklus. KT-11 bisa mbiyantu nambahi ton saka otot-otot anyar lan bakal ngobong lemak sing luwih cepet kanthi cepet supaya otot-otot katon kandel ing tampilan sing sampurna lan apik.

Cara kerja bubuk 11-Ketotestosterone

Wêdakakêna 11-Ketotestosterone minangka androgen kuat sing diprodhuksi dening iwak lanang sajrone testosteron. Ing eksperimen sadurungé, endhog lele saka Afrika (Clarias gariepinus) nuduhaké menawa ora dadi testosteron ananging bubuk 11-Ketotestosteron ngrangsang spermatogenesis. Testosteron ing tangan liyane, ngembangake pituitary gonadotroph development.

Rincian sintetis bubuk 11-Ketotestosteron durung dingerteni kanggo manungsa. Klarifikasi produksi lan sifat-sifat bubuk 11-Ketotestosterone ing manungsa minangka tujuan utama panliten iki. Gonad manungsa diselidiki kanggo ekspresi cytochrome P450 lan 11beta-hydroxysteroid dehydrogenase jinis 1 lan 2 sing dadi kunci enzim sing melu ing sintesis 11-Ketotestosteron bubuk. Produksi bubuk 11-Ketotestosteron diselidiki ing sel Leydig. Saka wanita 10 lan wong umur reproduktif 10, konsentrasi plasma testosteron diukur. Sel MCF-7 sing asalé saka kanker payudara digunakake ing penyidikan sifaté. Hasil akhir nuduhake yen bubuk 11-Ketotestosteron diprodhuksi ing gonads lan nggambarake androgen utama ing manungsa lan bisa duweni potensi dadi androgen nonaromatizable.

Panaliten liyane nuduhake yen tingkat sing luwih dhuwur saka ekspresi 11beta-HSD1 digandhengake karo kekuatan otot sing luwih murah ing wong tuwa. Wêdakakêna 11-Ketotestosteron minangka inhibitor saka 11beta-HSD1, 11-KT bisa nyebabake utawa mundhake mundhut umur akibat kekuatan otot. Hasil nuduhake yen kanthi nggunakake 11-KT, lifter sing lawas bisa njaga kekuatan utawa ngatasi kekuatan sing ilang amarga owah-owahan metabolik sing ana hubungane karo umur.

Manfaat bubuk 11-Ketotestosterone

Bahan iki dikenal kanggo sifat mundhut lemak sing apik banget. Iki sampurna kanggo loro sing miwiti lan luwih gedhe ing binaraga lan uga dianggep paling apik ing siklus potong. Bahan iki paling apik kanggo wong-wong sing pengin kelangan lemak lan gain kekuatan. Wêdakakêna 11-Ketotestosterone uga bisa mbiyantu awak supaya nambahake ton saka otot lan bisa dadi wangun sing paling apik.

11-Keto-Testosterone ora dadi steroid sing kuat banget nanging bisa nggawe tambahan sing apik kanggo siklus nggeser ing ngendi wong bakal kelangan lemak lan ngurangi kortisol. Mulane, ing negara sing sah, stack item sing mbantu overallquality massa saka siklus standar steroid liyane. Dosis oral khas kudu 200-300mg nalika transdermal kira-kira setengah saben dina. Injectable, bakal paling apik digabungake karo ester lan digunakake ing 400mg seminggu bebarengan karo steroid nglereni liyane kayata Anavar utawa Masteron.

Dosis bubuk 11-Ketotestosteron (CAS 564-35-2)

Bahan kasebut banget kuwat banget, nanging bisa uga nggawe tambahan ing siklus nglereni ing wong sing kepengin ngilangi lemak lan ngurangi kortisol. Ing sapérangan negara sing dianggep legal, iku minangka barang tumpukan sing bisa nulung kualitas sakabèhé massa saka steroid siklus standar. Kanggo lisan, dosis khas kudu 200-300 mg saben setengah kanggo transdermal saben dina. Kanggo nggunakake suntik, paling apik digabung karo ester kanggo dosis 400 mg saben minggu bebarengan karo steroid ngobong liyane, Anavar utawa Masteron kayata.

Efek samping potensial bubuk 11-Ketotestosteron

Awit wis dadi metabolit testosteron, bubuk 11-Ketotestosteron cukup tahan metabolik. Sampeyan ora bisa ngowahi dadi estrogen utawa DHT. Nduwe profil efek samping sing winates banget sing ndadekake apik kanggo wong-wong sing ora ngalami efek samping sing kalebu mundhut rambut lan masalah estrogenik. Sampeyan uga ora methylated sing kok ora nimbulaké kaku ati apa manawa nyuntikake utawa ing proses lisan intake. Wêdakakêna 11-Ketotestosterone duwéni gampang banget kanggo ngatur profil efek samping, ngasilake salah sawijining steroid paling aman sing bisa digunakake.

Wêdakakêna 11-Ketotestosterone

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Marketing bubuk 11-Ketotestosteron

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk 11-Ketotestosteron saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Resep 11-Ketotestosterone

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Wêdakakêna 11-Ketotestosterone

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Wêdakakêna 11-Ketotestosterone iku genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *