USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 50-41-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanthi urutan massa bubuk Clomiphene (Clomid) (50-41-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk video


I.Raw Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk Characters:

Jeneng: Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk
CAS: 50-41-9
Formula molekul: C32H36ClNO8
Bobot molekul: 598.08
Titik Nyelehake: 116.5-118 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: Bubuk kristal putih


II. Raw Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk) panggunaan ing siklus steroid

1. Raw Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk)

Clomiphene citrate asring kasebut dening SEROPHENE PERGOTIME, CLOMPHID, CLOMID, CLOMIFENE CITRATE, CLOMIPHENE CITRATE SALT.

2.Raw Clomiphene citrat powder (Clomid powder) Dianggo:

Clomiphene citrate / Clomid biasane dilakokaké ing 150mg saben dina kanthi panggunaan lisan,
watara 4-5 minggu.

3. Warning on Raw Clomiphene citrat (Clomid) bubuk

Clomiphene citrate / Efek samping Clomid dadi entheng sing paling ora bakal ngelingi yen kedadeyan kasebut ing paling umum yaiku sesambungan kabur. nanging mung efek sauntara lan bakal bali menyang normal sawise panggunaan ora dilanjutake. Akeh sing ngemot SERM iki uga nyatakake penundaan jerawat, utamane ing punggung lan pundak nalika nggunakake PCT; nalika iki minangka salah sijine efek samping Clomiphene sitrat / Clomid ing kasunyatan sababe, asil saka testosteron alam saiki wis diprodhuksi. Sawise awak dadi terbiasa, sing ora suwe kukul bakal mbungkus lan lunga.
Ana rong efek Clomiphene citrate / Clomid sing bisa, krikil abdominal utawa rasa ora nyaman lan panas kelip-kelip. Nanging kemungkinan banget banget.

4. Pandhuan liyane:

Clomiphene Citrate minangka SERM sing khusus digunakake minangka bantuan kesuburan amarga kemampuan kanggo ningkatake release gonadotropin. Clomiphene Citrate nduweni kemampuan kanggo nentang umpan balik negatif babagan estrogen ing Hypothalamic-Pituitary-Ovarian-Axis. Iki bakal nambah release Luteinizing Hormone (LH) lan Follicle Stimulating Hormone (FSH) kanthi signifikan. Kanthi nambah release gonadotropin, iki bisa nyebabake endhog bakal diluncurake, kanthi mangkono nambahake kesempatan saka pembuahan.
Clomiphene Citrate uga duweni sipat anti-estrogen kuwat sing bisa digunakake kanthi terapeutik, .. Kanthi nambahake karo Clomiphene Citrate nalika nggunakake steroid anabolik, SERM bakal ikatan karo reseptor estrogen, saingga hormon estrogen mbatalake.
Clomiphene Citrate uga nduweni sipat fungsi sing bermanfaat kanggo steroid anabolik sing nggunakake steroid anabolik. Utamané babagan Post Cycle Therapy (PCT).

5. Raw Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk):

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

7. Raw Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk) Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


III.Raw Clomiphene citrat (Clomid) bubuk HNMR


IV. Carane tuku Clomiphene bubuk citrat (tuku bubuk Clomid) saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

COA 50-41-9 Clomiphene citrat (Clomid) AASRAW

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Clomiphene citrate / Clomid bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Clomiphene citrate / Clomid bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

Resep

Raw Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk) Resep:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Clomiphene citrate raw powder: Apa bisa ngandhut cepet kanthi Clomiphene citrate?