USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna Fluoxymesterone (Halotestin)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 76-43-7. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanggo urutan masse serbuk Fluoxymesterone (Halotestin) (76-43-7), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video bubuk Fluoxymesterone (Halotestin)


I. Woh Fluoxymesterone (Halotestin) Karakter dhasar:

Jeneng: Woh Fluoxymesterone (Halotestin)
CAS: 76-43-7
Formula molekul: C20H29FO3
Bobot molekul: 336.44
Titik Nyelehake: 240 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Solid putih


II. Panggunaan bubuk fluuoksimesteron (Halotestin)

1. Jeneng:

Wêdakakêna fluokositester (CAS 76-43-7) diarani bubuk Halotestin utawa Ultandren.

2. Serbuk Fluoxymesterone Dianggo:

Wêdakakêna Fluoxymesterone (Halotestin) yaiku kanggo panggunaan lisan. Ing pasar, ana 3 spesifik tablet: 2.5mg; 5mg; 10mg, Fluoxymesterone bubuk kudu mlaku 10-40mg saben dina, 2-4 minggu.

3. Bebaya ing bubuk Halotestin (CAS 76-43-7)

Sanajan ora steroid rusak, efek samping bubuk Fluoksimesterone bisa kalebu:
Reaksi androgenik sing kuwat. Efek samping androgenik kalebu jerawat, rambut rontog sing cepet banget kanggo wong-wong sing cacat pola botak lan rambute awak lanang, sing rusak banget ing wanita (diwujudake ing pirang-pirang bagean pertumbuhan rambut awake,
ing sebutan ing jero lan nggedhekake klitoris) tingkat tekanan darah sing cukup, kaya nambah utawa ngurangi kolesterol LDL, nyegah produksi testosteron alami
Apa maneh, yen sampeyan nggunakake bubuk Fluoksymesterone, ati kudu sehat kanggo miwiti nggunakake. Kajaba iku, individu kudu usaha kanggo ngurangi lan matesi tekanan total ing ati. Kanggo mbatesi tekanan, bedhug Fluoxymesterone ora bisa digunakake luwih saka patang minggu

4. Pandhuan liyane:

Efek bubuk Fluoxymesterone ing kekuwatan nggambarake tujuan utama steroid iki. Ana sawetara banget menawa steroid sing bisa ningkatake kekuwatan kaya Halo. Ing kasunyatan, ora mung bakal tambah dramatis biasane ana kanthi cepet. Iki ora ngomong yen saiki bakal luwih akeh ngenteni yen sampeyan wis sawetara minggu kepungkur, kita ora bisa prédhiksi sing nambah total kekuwatan saka siji wong ing mangsa sabanjure, nanging bakal penting. Amarga efek bubuk Fluoxymesterone kanthi kekuatan, iki ndadekake steroid sing kuat kanggo atlet sing kuat, ora ana sing nggumunake. Iki minangka steroid sing paling umum ing antarane angkat tenaga lan pesaing sing kuwat. Iku uga favorit akeh pejuang, pegulat lan pesaing liyane sing bisa entuk manfaat saka sifat sing gegandhengan.

5. Powder Fluoxymesterone:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.

Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

7. Bubuk Fluoxymesterone Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


III. Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.


Carane tuku bubuk Fluoxymesterone; tuku bubuk Halotestin (CAS 76-43-7) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Fluoxymesterone / Halotestin bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Fluoxymesterone / Halotestin bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

Resep

Resep Panggang Halotestin:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Pengenalan serbuk bakar Fluoxymesterone / Halotestin

1 review kanggo Wêdakakêna Fluoxymesterone (Halotestin)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Woh poliooksimesterone (Halotestin) iku genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *