USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Powder perantaraan kopioterone (2701-50-0)

Rating:
4.20 kejaba 5 adhedhasar 5 ratings customer
SKU: 2701-50-0. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram kanggo urutan Powder perantara Powder (2701-50-0), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Kouoterone perantara Powder (2701-50-0) video


Powder panengah Powder (2701-50-0) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Panengah kopioterone
Cas No.: 2701-50-0
Formula molekul: C24H32O5
Bobot molekul: 382.5
Words: Caioterone Acetate EP Impurity A
Lumbung: Kering, peteng · lan ing 0 - 4 C kanggo wektu cendhak (dina nganti minggu) utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan nganti pirang-pirang taun).
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

Powder panengah Powder (2701-50-0) Deskripsi:

Panengah kopioterone uga diarani 6-Deschloro kopioteroneone Acetate, perantaraan kopioterone minangka impustine asetat kopi.

Wigati:

  • 1.Shapiro, E., et al .: J. Med. Chem., 12, 631 (1969), Shibata, K., et al .: Chem. Farm. Bull., 40, 935 (1992), Centurion, O., et al .: Steroid, 60, 434 (1995),

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

COA 53-39-4 Oxandrolone (Anavar) AASRAW

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Oxandrolone / Anavar bubuk mentahan kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan ..

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% Oxandrolone / Anavar bubuk mentahan kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan ..

Resep

Resep Powder Oxandrolone

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Apa bubuk Oxandrolone digunakake?

Anavar minangka salah sawijining steroid nglereni paling apik sing digunakake dening pria lan wanita