USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Stanozolol / Winstrol / winny bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 10418-03-8. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanggo urutan masse saka bubuk Stanozolol (Winstrol) (10418-03-8), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Stanozolol / Winstrol / winny bubuk video


Stanozolol / Winstrol / winny bubuk dhasar Characters:

Jeneng: Stanozolol / Winstrol / winny bubuk
CAS: 10418-03-8
Formula molekul: C21H32O3
Bobot molekul: 332.48
Titik Nyelehake: 172-180 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: wêdakakêna putih


Panggunaan bubuk stanozolol / Winstrol ing siklus steroid

Names

Wêdakakêna Stanozolol uga diarani bubuk Winstrol, bubuk winny.

Stanozolol / Winstrol / winny powder

Kanggo kinerja nguatake atlet 25-50mg / dina iku paling umum ing kalangan atlet lanang.
Bodybuilders biasane ing 50mg.
Wêdakakêna Stanozolol oral 5mg yaiku dosis wadon paling umum, 20mg saben dina 3-4.

Warning ing bubuk Stanozolol

Ana pirang-pirang efek samping saka bubuk Stanozolol sing kudu ditangani. Iki dudu apa sing bakal kita sebut steroid sing nggegirisi babagan efek samping, nanging bisa ningkatake reaksi negatif yen ora digunakake kanthi bener. Akeh efek samping sing mungkin, utamane keruwetan bakal mbaleni respon genetis.

Pandhuan luwih lanjut

Sampeyan bisa nggawa supaya hormon liyane luwih efektif, nanging iki ora praktik sing pinter banget. Wêdakakêna Stanozolol ora kaya apa kang kita sebut steroid paling mbebayani kanthi cara apa wae, nanging ora paling akir banget. Gunakake paling apik kanggo disimpen nalika hormon bakal nyedhiyakake paling apik. Migunani wanita uga bisa luwih efektif tinimbang nggunakake lanang mangsa.

winny powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Bubuk Stanozolol Pemasaran bubuk mentahan

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku Stanozolol / Winstrol / bubuk wiji saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype online wakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

HNMR

We are Supplier bubuk Stanozolol, bubuk Winstrol for sale, bubuk winny (10418-03-8) hplc≥98% | AASraw HNMR

AAS mentah menehi kemurnian 99% Stanozolol / Winstrol / bubuk bubuk kanggo laboratorium lemah kanggo injeksi gizi gain akeh ..

Resep

Resep bubuk Winstrol:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Endi tuku bubuk stanozolol dhuwur kemurnian?

Stanozolol- Steroid paling laris kanggo bodybuilding !!!

Lima manfaat utama sampeyan kudu ngerti babagan Stanozolol !!!

Wêdakakêna Stanozolol kanggo binaraga: Fakta 16 sampeyan kudu ngerti !!!

1 review kanggo Stanozolol / Winstrol / winny bubuk

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Stanozolol / Winstrol / winny bubuk genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *