USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Adrenalin HCL

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 329-63-5. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal Adrenalin HCL (329-63-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Adrenalin hcl, uga dikenal minangka adrenaline hcl utawa epinephrine hcl, yaiku hormon, neurotransmitter, lan obat. Adrenalin hcl biasane diprodhuksi dening loro adrenalglands lan neuron tartamtu. Iki nduweni peran penting ing respon perang kanthi nambah aliran getih marang otot, output jantung, respon dilat siswa, lan tingkat gula darah.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Adrenalin HCL video


Karakter dasar Adrenalin HCL

Jeneng: Adrenalin HCL
CAS: 329-63-5
Formula molekul: C9H14ClNO3
Bobot molekul: 219.665 g / mol
Titik Nyelehake: 157 °
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: Ora ana werna utawa rada kuning


Adrenalin HCL (329-63-5) ing siklus steroid

Names

Adrenalin HCL (329-63-5), uga dikenal minangka adrenaline hcl utawa epinephrine hcl.

Adrenalin HCL Usage

Wong diwasa:
0.3 kanggo 0.5 mg subkutane utawa IM; bisa diulang yen perlu saben menit 5 kanggo 10.
Bayi, Anak, lan Adolesen:
0.01 mg / kg / dosis (0.01 mL / kg / dosis saka solusi mg / mL 1) IM (preferred) utawa subcutaneously. Max: 0.5 mg / dosis. Mbaleni saben 5 ing menit 10; Administrasi sing luwih kerep uga cocok kanggo kahanan tartamtu, sing diadili dening dokter. Monitor efek keruwetan lan jantung.

Bebaya ing Adrenalin HCL (329-63-5)

Aja nyuntikake menyang bokong, digit, tangan, utawa sikil. Panyakit kardi utawa serebrovaskular. Hipertensi. Diabetes. Hyperthyroidism. Penyakit Parkinson, Pheochromocytoma. Sepuh. Pregnancy (Cat.C). Labor & pengiriman. Ibu sing keperawatan.

Pandhuan luwih lanjut

Kasus wis digawe kanggo nggunakake infus Adrenalin (epinefrin) ing panggonan
pengobatan inotop sing ditampa sacara wiyar kanggo bayi preterm kanthi kompromi kardiovaskuler. Sanajan ana data cekap sing banget nyaranake infusions Adrenalin minangka perawatan sregep, luwih akeh uji coba sing dibutuhake kanggo nemtokake menawa infus iki bakal kasil ngurangi angka morbiditas lan kematian antarane preterm, bayi-bayi sing dikompromi jantung.


Carane tuku Adrenalin HCL saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk