USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Arnica Montana

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Arnica Montana, miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk Arnica Montana minangka toksik nalika diiseni kanthi kekuatan penuh, nanging bisa dianggo minangka salep, gel utawa krim ing kulit sing ora bisa diobati utawa dijupuk sacara internal nalika diencerake ing homeopathically. Arnica wis dadi salah sawijining obat homeopati paling populer ing ndonya ....

Product Description

Video bubuk Arnica Montana


Karakter dasar bubuk Arnica Montana

Jeneng: Bubuk Arnica Montana
CAS:
Formula molekul:
Bobot molekul:
Titik Nyelehake:
Panyimpenan Temp: RT
warna: Wêdakakêna putih utawa putih


Panggunaan bubuk arnica Montana

Names

Jeneng liya kanggo jeneng Arnica Montanaare Mountain daisy, Leopard's bane lan Mountain tobacco.

Raw Arnica Montana powder dosis

Ora ana dosis polimer Arnica Montana standar utawa dosis tartamtu sing paling disaranake; ana akeh dosis beda kanggo macem-macem migunakake. Dosis sing cocok kudu didiskusèkaké karo profesional kesehatan, lan sampeyan kudu tansah maca label prodhuk kasebut kanthi teliti sadurunge njupuk tindakan.

Arnica Montanais beracun nalika dijupuk lisan, kajaba diencerke ing dosis homeopati kayata 30X utawa 200D.

Warning ing wêdakakêna Arnica Montana mentah

Homeopati punika sistem ing babagan kedokteran ingkang adhedhasar prinsip ingkang dipunsebat "tuladha cures", ing pundhi zat ingkang nyebabaken gejala ing individu ingkang sehat dipunginakaken (ing dosis ingkang sanget) kangge nambani gejala ingkang sami wong sing lara. Mangkono, ing homeopati, obat bisa luwih efektif nalika lagi diencerake: sing 200C luwih kuat tinimbang dosis 6C.

Pandhuan luwih lanjut

Arnica Montanacan uga dipigunakaké kanggo nyuda kaku saka mabur utawa jarak dawa. Lan sapa sing gampang bruises, bakal ngapresiasi kemampuan Arnica Montana kanggo ngurangi perubahan warna.
Kanggo mbantu pulih saka ciloko cilik, overexertion utawa surgery, Arnica Montanais kudu kanggo kabeh kabinet obat. Apa sampeyan yaiku boomer bayi sing aktif, prajurit akhir minggu utawa atlit profesional, iku jawaban sing sampurna kanggo kabeh ciloko cilik.


Carane tuku bubuk Arnica Montana saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk