USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester (CAPE)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 104594-70-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse saka bubuk Phenethyl Ester (CAPE) Caffeic Acid (104594-70-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Wêdakakêna pêpêrêgêt


Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester (CAPE) Karakter dhasar

Jeneng: Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester (CAPE)
CAS: 104594-70-9
Formula molekul: C17H16O4
Bobot molekul: 284.31
Titik Nyelehake: 127-129 ° C
Panyimpenan Temp: -20 ° C
warna: Wêdakakêna putih


Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester (CAPE) bubuk ing panggunaan

jeneng

Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester (CAPE), 2-phenylethyl (2E) -3- (3,4-dihidroxyphenyl) acrylate, Phenylethyl caffeate; Phenethyl caffeate; Asam kafein 2-phenylethyl ester; Caffeine β-Phenylethyl;

Panggunaan bubuk Phenethyl Ester saka Caffeic Acid

Proteksi pasien marang efek samping kemoterapi lan regimen radioterapi wis narik kapentingan klinisi lan praktisi. Asam kafein Phenethyl Ester bubuk (powdered CAPE), sing diekstrak saka propolis saka sarang lebah madu minangka komponen aktif, khusus kanggo nyegah faktor nuklir κB ing konsentrasi micromolar lan nampilake kemampuan kanggo ngatasi oksigenasi katalis 5-lipoxygenase asam linoleat lan asam arakidonat. Wêduk CAPE nduweni sipat antiinflamasi, antiproliferatif, antioksidan, cytostatic, antivirus, antibakteri, antifungal lan antineoplastik. Tujuan review iki yaiku ngringkes panggunaan vivo lan in vitro bubuk CAPE kanggo nyegah karusakan lan efek samping ing kéwan eksperimental lan efek samping ing kéwan eksperimen lan ngembangaké pendekatan anyar kanggo panggunaan potensial bubuk CAPE ing uji klinis minangka agen protèktif nalika kemoterapi lan regimen radioterapi.

Asam Caffeic Phenethyl Ester bubuk (CAPE powder) yaiku komponen aktif saka propolis, produk madu tawon. Asam Caffeic Phenethyl Ester bubuk minangka inhibitor spesifik saka faktor transkripsi nuklir, NF-κB. Pupuk bubuk CAPE wis dituduhake sacara nyata nyuda lipoxygenase jalur metabolisme asam arakidonat sak inflamasi. Asam Caffeic Phenethyl Ester bubuk nyegah integrasi HIV-1, lan uga nyegah proliferasi sel sing bisa diowahi. Iki ngindhuksi apoptosis ing fibroblasts sing diowahi, lan ngganggu transduksi sinyal EGF sing ndadekake loro kinase C protein lan aktivitas decarboxylase ornithine.

Fitur lan paedahing kawruh
Senyawa iki minangka produk pilihan kanggo riset Regulasi Gene. Klik kene kanggo nemokake produk Regulasi Gene liyane. Sinau luwih lengkap babagan molekul cilik bioaktif kanggo area riset liyane ing sigma.com/discover-bsm.

Senyawa iki uga ditawakake minangka bagéan saka Perpustakaan Sigma's Pharmacologically Active Senyawa, koleksi biologis sing berargumen kanthi kualitas dhuwur, senyawa siap-layar. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Asam Caffeic Phenethyl Ester bubuk (CAPE powder) yaiku senyawa bioaktif saka propolis extract. Panelusuran literatur nerangake yen bubuk CAPE duweni antimikrobial, antioksidan, anti-inflamasi, lan sifat sitotoksik. Tujuan pokok artikel review iki yaiku nyimpulake kritis data sing ana babagan efek terapeutik bubuk CAPE ing kelainan sing beda. Temuan kasebut njlentrehake menawa serbuk CAPE yaiku polifenol terapi serbaguna serbaguna lan adjuvant kemoterapi sing efektif kanggo nggedhekake khasiat terapeutik lan ngurangi keracunan-teroksidasi akibat kemoterapi.

Pènget babagan bubuk Phenethyl Ester saka Caffèic Acid

Laporan Bahaya GHS
Informasi gabungan GHS sing disedhiyakake dening perusahaan 72 saka kabar 3 menyang C & L Inventory bubuk CAPE. Saben kabar bisa digandhengake karo pirang-pirang perusahaan.

H315 (100%): Nimbulaké gangguan iritasi kulit [Pernapasan kulit iritasi / iritasi] H319 (100%): Nimbulaké gangguan irit ing mata [ toksisitas, cahya tunggal; Gangguan gangguan pernafasan]

Informasi beda-beda ing antarane notifikasi gumantung saka impurities, aditif, lan faktor liyane. Nilai persentase ing kurung nuduhaké rasio klasifikasi sing dikabari saka perusahaan sing menehi kode bahaya. Namung kodhe bahaya kanthi nilai persentase ing ndhuwur 10% ditampilake.

Kode Statement Precautionary
P261, P264, P271, P280, P302 + P352, P304 + P340, P305 + P351 + P338, P312, P321, P332 + P313, P337 + P313, P362, P403 + P233, P405, and P501

Pandhuan luwih lanjut

Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester (CAPE) bisa disaranake kanggo nduweni macem-macem kegiatan, kayata antimikrobial, antioksidan, anti-inflamasi, lan aktivitas sitotoksisitas. Penyelidikan awal kudu dibutuhake babagan toksikitas klinis calon bubuk CAPE yen bakal digunakake minangka agen terapeutik. Literatur ekstensif kasedhiya ing sawetara area panaliten, nanging isih ana sawetara wilayah sing kurang utawa ora digali; Mulane, penyelidikan luwih akeh kanggo nggunakake polifenol umum lan ekonomi iki kanggo perawatan terapeutik sing paling apik saka penyakit sing dibutuhake lan diajukake.

Ana macem-macem pharmacology in vitro lan efek ing model kewan sing kacarita kanggo bubuk CAPE, nanging sing penting klinis ora dingerteni. Ana antimitogenic, anticarcinogenic, anti-inflammatory, lan immunomodulatory properties in vitro. Panaliten liyane uga nuduhake yen serbuk CAPE nyuda respon imun lan inflamasi akut ing vitro. Efek anti kanker iki uga ditemokake nalika kulit tikus diobati kanthi propolis lebah lan didadekake dening TPA, sawijining kimia sing ngasilake papiloma kulit. Pupuk bubuk CAPE sacara signifikan nyuda jumlah papilloma.

Menimbang pandhuan sadurungé, bubuk CAPE bisa disaranake kanggo nduweni macem-macem kegiatan, kayata antimikrobial, antioksidan, anti-inflamasi, lan aktivitas sitotoksisitas. Penyelidikan awal kudu dibutuhake babagan toksikitas klinis calon bubuk CAPE yen bakal digunakake minangka agen terapeutik. Literatur ekstensif kasedhiya ing sawetara area panaliten, nanging isih ana sawetara wilayah sing kurang utawa ora digali; Mulane, penyelidikan luwih akeh kanggo nggunakake polifenol umum lan ekonomi iki kanggo perawatan terapeutik sing paling apik saka penyakit sing dibutuhake lan diajukake.

Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester bubuk

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Phenethyl Ester Caffeic; tuku bubuk CAPE saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Kita yaiku asam Caffeic Acid Phenyeth Phenyeth Ester, bubuk CAPE, Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester (CAPE) (104594-70-9) ≥98% | AASraw

Resep

Caffeic Acid Phenethyl Ester bubuk Resep:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Asam Caffeic Acid Phenethyl Ester (CAPE)