USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêsi sinetron

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 94-07-5. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan massal bubuk Synephrine (94-07-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Wêsi sinetron video


Karakter dasar bubuk Synephrine

Jeneng: Wêsi sinetron
CAS: 94-07-5
Formula molekul: C9H13NO2
Bobot molekul: 167.21
Titik Nyelehake: 187 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Wadah sintetis mentah ing siklus steroid

Names

Wêsi sintétik iku alkaloid alami sing dianggep minangka stimulan lan nootropik amarga bisa nyebabake bobot awak lan proses kognitif ing otak. Wujude bubuk Synephrin ditemokake ing sawetara tetanduran lan kéwan, khususé bubuk Synephrin sing ditemokaké ing suplemen panganan sing diekstrak lan disintesis saka Plant Citrus Aurantium sing luwih dikenal minangka ekstrak Bitter Orange.

Serbuk mentah Synephrine Usage

Kanggo njupuk kauntungan saka sifat metabolik lan energi saka bubuk Synephrin, paling apik yen ditrapake ing wayah esuk utawa 15 - 30 sadurunge ngleksanani. Suplemen pra-lathian lan mundhut lemak sing ngandung bubuk Synephrin kudu dijupuk banyu sadurunge ngleksanani. Dosis paling efektif yaiku 15 - 25 milligrams per serving.

Apa jenis Hasil Apa Aku Harenake saka Wêdakakêna Rintisan Simetris

Kaya kabeh suplemen alam, aja ngupayakake pangarepan sing ora realistis marang bubuk Synthrine.

Elinga yen tambahan ora mbangun barang gedhe. Dedikasi kanggo latihan lan nutrisi sing tepat.

Sing ngomong, kene sing bisa nyana saka suplement pulp Synthrine:

Perkembangan cilik ing tingkat metabolisme basal.
Kurangé populasi aktivitas reseptor lemak sing nyegah mobilisasi lemak.
Tambah akeh efek termik pangan, utawa 'biaya energi' metabolisme pangan.
Yen sing ora nyenengake kabeh sing seksi kanggo sampeyan, aku ngerti. Aku mung nelpon kaya iki.

Sing jarene, ora ateges sampeyan ora kena ditambah sintetik. Sampeyan pancene tegese sampeyan ora kena tambahan karo bubuk Synephrine yen sampeyan pancen pengin ndeleng perbaikan.

Padha bisa dingerteni bab suplemen alami.

Miturut piyambak, individu, padha underwhelming. Njupuk kanthi bener, sanadyan, lan efek kumulatif bisa uga katon.

Contone, yen sampeyan masangake bubuk Synthrine karo naringin lan hesperidin, sampeyan bisa ngetokake dorongan metabolisme. Lan yen sampeyan nambah kafein uga, efek kasebut bisa diarani luwih apik.

Yen sampeyan njupuk mundhut papat iki saben dina (lan luwih dhisik sadurunge nggarap), sampeyan kudu ngetrapake mundhut lemak 0.5 saben minggu.

Lan cukup kanggo masalah yen sampeyan uga terus-terusan latihan lan mangan kanthi bener.

(Aku kudu nyebataken bilih sampeyan saged ngilangi lemak lemak lan degdegan tartamtu-malah luwih cepet nalika sampeyan nambah yohimbine menyang campuran.)

Werna ing wêdakakêna Raw Synephrine

Kejabi kemampuan kanggo nyegah napsu, Wit Synthrine nunjukake bukti yen bisa ngobong lemak dhewe. Mulane, bubuk Synthrine ora bisa dianggep dadi pembakar lemak. Kanthi njupuk bubuk Synephrine kanthi burner lemak sanadyan, sampeyan bakal merasakan sampeyan bakal kurang digodha kanggo ngemut ing mangsa nalika sampeyan bakal tetep luwih suwe lan kepinginan meh ora bisa dimanfaatake ngluwihi tegese saben dina.

Mung amarga iku tambahan ing pasar ora ateges sampeyan kudu njupuk iku sanadyan. Wêsi sinetron isih ngalami tes lan sawetara asil nuduhaké yèn nalika dikonsumsi, bisa nyebabake efek samping, kayata ngelu, mual, lan rasa weteng. Wigati uga kanggo ngelingake yen wiwit bubuk Synthrine dianggep minangka stimulan, sing duwe utawa sing duwe resiko tekanan darah tinggi, duwe riwayat kulawarga penyakit jantung utawa malah duwe stroke, supaya sampeyan kudu nyegah prodhuk iki minangka bisa nyebabake mundhut risiko amarga wis nambah tingkat jantung.

Dadi, pitakonan utama, sampeyan kudu njupuk Syneprhine? Jujur, kajaba sing digunakake kanggo nambani infeksi kulit jamur, aku ora nemoni alasan kanggo ngapa suplemen tambahan iki. Yen sampeyan ora disaranake dening praktisi medis kanggo njupuk synpehrine, mung adoh saka iku amarga risiko banget dhuwur ngelingi potensial ganjaran bisa menehi sampeyan. Senajan aku ora bisa ngomong apa sing kudu lan ora kudu ditindakake, aku pracaya banget yen nganggo prodhuk iki nalika sampeyan ora dipréntah uga, supaya sampeyan pungkasanipun bisa nindakake badan sampeyan luwih mbebayani tinimbang apik.

Yen sampeyan ngubengi Internet kanthi jawaban, sampeyan bakal nemokake bebaya sing bisa nyebabake pulp Synthrine bisa nambah risiko tekanan darah tinggi, pingsan, serangan jantung, stroke, lan 'efek sisih liyane sing abot.'

Uga, sawetara pasinaon nuduhake yen serbuk Synthrine ora ningkatake tekanan getih, lan riset nuduhake yen umume bisa aman lan ditrima.

Kasunyatane yen sampeyan kaya wong akeh, sampeyan ora bakal ngelingi akeh nalika sampeyan njupuk bubuk Synthrine. Paling laporan ningkatake energi kanthi ora ana sing ketinggalan umum sing gegandhèngan karo stimulan (jitter, mual, denyut jantung kanthi cepet, lan liya-liyane. ).

Sing jarene, yen sampeyan duwe kondisi medis utawa njupuk obat sing bisa contraindicate suplementation karo pulp Synthrine, goleki dhokter sampeyan sadurunge nggunakake, mesthi. Conto yaiku tekanan getih dhuwur, anti depresi, lan HIV / AIDS.

Pandhuan luwih lanjut

Werna synthrine, utawa sing luwih dikenal, Bitter Orange, yaiku tanduran ing ngendi godhong, woh lan jus wis dipanen lan dipigunakaké kanggo nggawe obat lan kulit kuwi digunakake kanggo nggawe minyak. Lenga saka jeruk pahit bisa ditrapake ing kulit kanggo mbantu ngobati infeksi, kayata ringworm lan atlet.

Sanajan akeh paneliten sing isih ana, ana uga bukti sing cukup kanggo nunjukake yen nalika wong nganggo jeruk pahit sing cukup, duweni kemampuan kanggo nyegah anget. Iki ing ngendi serbuk Synthrine nuduhake tanda-tandha bobot mundhut ing antarane pangguna amarga mung nggawe efek langgeng ing awak kanggo nggawe konsumen ngalami lengkap luwih suwe lan ngurangi godaan apa wae kanggo ngidam utawa kepinginan kanggo ngonsumsi pangan ekstra. Kanthi nggunakake panganan sing kurang, sampeyan ngonsumsi kalori sing kurang, sing bakal nyebabake bobot mundhut sajrone wektu.

Powder Powder Synephrine

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Marketing bubuk sintetis mentah

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Synephrine saka AASraw

1.Untuk kontak karo sistem pitunjuk email, utawa perwakilan layanan skype online (CSR) online.
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

94-07-5 Sinetron bubuk AASraw HNMR

Resep

Recipe Powder Synthrine Raw:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Pulih Synthrine mbantu kanggo ngurangi bobot?